Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между тренировъчните програми INTENT и MAX?
Каква е програмата INTENT и кой я е създал?
Какви са характеристиките на програмата MAX?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между тренировъчните програми INTENT и MAX?
Основната разлика между тренировъчните програми INTENT и MAX е в структурата и фокуса на тренировките. INTENT е насочена към по-разделени тренировки по дни, позволявайки на потребителите да работят специфично върху различни мускулни групи. Във времевите параметри MAX е фокусиран повече върху издръжливостта и силата с кратки, интензивни сесии, с акцент върху цялото тяло. MAX е по-подходящ за потребители, които желаят да постигнат бързи резултати и да тренират активно пет дни в седмицата.
-
Каква е програмата INTENT и кой я е създал?
INTENT е фитнес програма, създадена от Caroline Girvan, която включва структурирани тренировки, фокусирани върху сила и хипертрофия. Програмата предлага разделени тренировки за горна и долна част на тялото и е насочена към потребители с различен опит, включително начинаещи. За нови потребители програмата предлага вторични опции, включително 20 тренировъчни сесии по 25-30 минути, насочени към усвояването на основни упражнения за цялото тяло.
-
Какви са характеристиките на програмата MAX?
Програмата MAX, разработена от Caroline Girvan, е фокусирана върху силови тренировки на цялото тяло. Той включва пет тренировки на седмица, всяка с продължителност около 30-35 минути. MAX е предназначен за средно напреднали и напреднали трениращи, предлагайки разнообразие от адаптивни упражнения. Програмата е достъпна чрез приложението CGX, което предлага безплатен 14-дневен пробен период.
-
Как да останете мотивирани да тренирате?
-
Каква е важността на дисциплината в тренировките?

Аз бях стигнала до ден 18 от 5.0 на Хедър, докато почти преди месец се контузих нелепо и то вкъщи (с едно падене 3 наранени зони, това само на мен може да се случи), със съмнение за счупване на опашната кост стигнах до Пирогов. Слава богу само силно натъртване, че само си представях как трябва да лежа месец, ако има счупване и ми ставаша лошо. 
и аз ако можех да карам колело като хората и обикалях насам натам с него - ама, не, не мога да карам...