Тренировки в домашни условия - 123

• 34 373
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Bristol
Значи какво значение има храната! Нали писах, че в понеделник се ядосах на себе си и съм на калориен дефицит. В петък почивах, вчера no repeat METCON на Хедър. Днес излязох с колелото. Добре, че единият от колоездачите го заболя крака, та съкратихме планирания маршрут и въпреки че го дадохме по-лежерно и повече си приказвахме, спадна ми рязко енергията на връщане. В крайна сметка отметнах 57 километра с около 400м денивелация. Средната ми скорост обаче падна под 19км/ч. Предния път нали се похвалих, че е над 20 🤪 Тогава и изкачването беше с една идея по-малко, но определено новия хранителен режим се отрази на издръжливостта ми 😔 Надявам се до няколко седмици организмът ми да свикне.
Скрит текст:
Тук седнахме да починем и защото усетих, че не ми достига енергия, освен кафето си поръчах и мушнах един мъфин с бадеми и малини 😊 На снимката, стар железен мост свързващ Англия и Уелс

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 16:37 от Merry

# 91
Привет, момичетаа Simple Smile Аз бях стигнала до ден 18 от 5.0 на Хедър, докато почти преди месец се контузих нелепо и то вкъщи (с едно падене 3 наранени зони, това само на мен може да се случи), със съмнение за счупване на опашната кост стигнах до Пирогов. Слава богу само силно натъртване, че само си представях как трябва да лежа месец, ако има счупване и ми ставаша лошо.
Няколко дни силен дискомфорт физически и психически, че не мога да тренирам и разни подобни мисли.
Но вече съм по-добре и сляд няколко дни ще се пробвам да тренирам.

# 92
Пайла, много кофти падане. Това ми е най-големият страх, да взема да се контузя и да не мога да тренирам.
Мери, давай го по-леко докато свикнеш на по-малко калории. И вместо тоя мъфин да беше вкарала 2-3 яйца. Heart
След два дни само с кратки разходки много ми се тренираше днес, та отчитам:
1) кратко 7 мин дупе от това видео https://youtu.be/d0dxbEdmQE0?si=-TtXVWfEYCsP5GHe
2) total body https://youtu.be/iMmge2OrC-M?si=eH46PHUlKTpnyrrO
3) pilates glute shaper https://youtu.be/ej-jGw2DsiU?si=ywe3a2b6eLfYAG-X
И ходене  с кучкото 1х 8км сутринта и 6.5км следобеда.

# 93
  • Варна / UK
Costa, супер трансформация видях преди няколко дни. Браво!
Merry - много добро решение за мъфина с бадеми. При физическо натоварване мускулите имат нужда от глюкоза, която най-лесно се набавя с бърз въглехидрат - сладък мъфин. Бадемите са източник на мазнини, които забавят малко усвояването на въглехидрата. Точно това бих "мушнала" Grinning и аз ако можех да карам колело като хората и обикалях насам натам с него - ама, не, не мога да карам...
Пайла и аз съм падала на опашка и силно ти съчувствам - и при мен нямаше счупено, но болеше като за световно - близо месец.
Оф, мен от почти година ме боли дясното коляно, ту по-силно, ту се търпи, но не е спряло. Ще трябва да отида на лекар вече, щадя крака и взе да се появява разлика в обиколките на ляв и десен крак, засега малка.
Аз след една седмица почивка миналата седмица направих 6 тренировки тази седмица. Другата седмица - пак.
Скрит текст:
От почивката Grinning:

# 94
  • на брега на морето
Коста, ти си идеал! Адмирации! Аз чета, но рядко пиша. Подбуди ме да пиша фразата ти " яйца вместо мъфин". И аз така, покрай тренировките неусетно промених и някои неща в храненето си. Например извара към закуската, салата преди обяд, и повече месо в дневното меню... Аз почнах новият сезон в петък. Така че сега ще имам по- малко тренировки отколкото зимата. Но минимум 3-4 нормални тренировки от по час на седмица, + плуване и 10- минутни от когато дойде...Целта ми е да задържа кг и постигнатото през зимата. Т.е. трябва да си хапвам добре.

# 95
Надя, чудесно изглеждаш Blush
Днес работя дълга смяна, та имах време сутринта само за 35 минути full body hiit and abs с Хедър и 2км с кучето. Сигурно няма да успея да си направя крачките  Cry

# 96
Надя изглеждаш супер браво.
Днес ден 6 от fuel  крака по разтрепериха се (имам някаква синина на коляното и по -малко ме наболява , китката ми мина,но днес като се събудих ме болеше и все още рамото на другата ръка чудя се кви съм ги вършила )

# 97
Наде, връх !
Направи здраво тяло, но явно това ти е била целта.
Все пак, внимавай със свръхтеглото.
Идва момент, когато каквото и да правиш, нЕма резултат.

# 98
Би ли споделила какво правиш на открито за изброените?
Предполагам нищо не носиш, а дори и да ще е нещо малко, леко и едно.

Привет,
обичайно не нося нищо, защото разгрявам 5 минути и тичам до стадиона.
на стадион Раковски има уреди за фитнес - ползвам лостове, шведска стена, за ръце/гръб със собствено тегло, стълбичките (45-50, броя за едно слизане и качване), тичам на сгурията (2 - 2.5 км, мога и повече, но се спирам, ставите ме болят след повече километри), на пейките правя коремни, за кръст и дупе, а накрая завършвам с 15-ина минути  разни упражнения за всяка част от тялото (ще взема да ги начертая схематично, най-вече гъвкавост, талия, разстягане)

Видимо не изглеждам мускулеста, а и нямам желание да изглеждам, старая се да не трупна маса и мускули, имам няколко ДХ и всеки килограм плюс ще ми е проблем, но имам издръжливост и сила за сериозни зимни преходи със ски и раница, както и за 8-10 часа здраво физическа работа.

# 99
Наде, връх !
Направи здраво тяло, но явно това ти е била целта.
Все пак, внимавай със свръхтеглото.

Идва момент, когато каквото и да правиш, нЕма резултат.

Правилните и постоянни усилия винаги дават резултат. Може да е по-трудно, по-бавно, но дават.
Въобще не схващам смисъла на уж "похвални" постове с полускрита критика, че и предупреждения.

Надя, наистина страхотна форма! Винаги е удоволствие да те видя, голямо вдъхновение си Heart Eyes

И за протокола - днес направих ден 16 от MAX, добавих и любимото ми 13-минутно кардио с пудовки, което комбинира суинг и snatch (това на български май трябва да е "изхвърляне").
Утре последна тренировка преди 6-7 дневната пауза, изпълнена с разходки, гастрономия и вино Риоха, оле!
Към момента съм 54.5 кг на 164 см и никак не ме е страх от свръхтегло, защото 52-годишното ми тяло все още ме слуша прилично и добре се повлиява от умерените компенсаторни мерки след еднократни или продължителни кулинарни пиршества.

# 100
Днес тренирам киснене в гореща вода Simple Smile много любима тренировка, а днес е и на знаково място, та съм един щастлив хипопотам!
...

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 14:01 от Agent Provocateur

# 101
Допълвам че съм около 60 кг, ръст 172.
И съм ти кака 🙂
Това към Vetrena

А Надя е вдъхновение за мен, Siska също

Миглите да и имам на госпожицата на снимката 😘

# 102
Тези дни гребане и Макса ,нямам крачки, но пък сънят ми е топ.
Завиждам за всички сини горещи лагуни,ваканции и топ тела ! 😘

# 103
Fuel ден 7 ръце днес съм ок , като изключим вълните дето ме перът яко- менопауза  Simple Smile

# 104
  • Някъде по Дунава
Аз се чудя къде изчезна темата, а то нова имало.
Продължавам си с Хедър, към края на девета седмица съм на HR 4.0, ден 44 бицепс , трицепс и рамене. Щях да съм на последната, но изминалите две седмици не спортувах. През първата бях служебно извън България, но всяка свободна минута използвах за разходки и навъртях доста километри из Прага. А когато се върнах се почна едно чистене и пране...с двама мъже вкъщи беше станало страшно.

Общи условия

Активация на акаунт