Тренировки в домашни условия - 123

• 33 742
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Мерси много!

# 31
Мотивацията е в тази тема и дамите в нея! Heart

Агент ама как можа сега такава муха да ми пуснеш с тези красоти. На всичкото отгоре в Гармиш-Партенкирхен имаме познат, който все ни кани на гости, както и българи, които имат хотел там. Почвам да го проучвам за есенната ваканция Kissing Heart

Costa, ние пък миналата събота имахме гости от Атина, приятели. Не бях говорила гръцки от 2015, когато си тръгнахме от там с изключение на няколко изречения по време на ваканции. Всички присъстващи, но най-много аз бях учудена от себе колко свободно си говоря и не съм го забравила.
Беше готин ден, само да не бяха носили тази огромна торта, но знаеш как са Blush

Отивам да направя една тренировка и ще боядисваме яйцата с момичетата. А как не ми се правят козунаци тази година!

# 32
  • на острова на мечтите
Благодаря, Vetrena! Наистина давате много полезна и точна информация. Аз “ тренирам” от около месец. За първи път в домашна обстановка и за голяма изненада не съм се отказала . За това  и не се впускам да правя абонаменти за програмите по които тренирате вие. А и моето време е вечер след 21:00 часа. Сигурно това няма значение, но не искам да притеснявам останалите у дома, а и папо ( имаме папагал)спи в другата стая и не мога да се преселвам там. Засега съм си запазила няколко серии упражнения и редувам. Добре ми действа на съня, на настроението и на външния вид, което си  е голямо постижение!
Да ви пожелая светли великденски празници!

# 33
Биб, аз до ден днешен правя козунаци по твоята рецепта! Имам я разпечатана от преди повече от 10 години, даже не знам дали я има още онлайн Simple Smile

В събота ще направя козунаци и след това отиваме на ски! Не знам хормони ли са, стрес ли, прекалено много проблеми, пролетна умора .... или какво точно е, но тази седмица съм много унила емоционално. Продължавам да си тренирам, но имам чувство, че ми трябва един бутон за "рестартиране" ...

Светли празници на всички!

# 34
Записвам се с два часа спорт на открито вчера - около час и малко кардио и после упражнения за горна част плюс за гъвкавост.

Утре отново планирам нещо такова.

# 35
Днес горна част с ластик и дупе с КГ.
https://youtu.be/sVOAnsn2S90?si=tyWLPSNdxRvAHtm5
https://youtu.be/gm4zVOaj37E?si=_fuPiGDRg_Z7yCnc
Като за на почивка, толкоз. С ограничени ресурси Grinning Купих си точно същите ластици като на Каролинката, още преди аппа й. Беше пуснала линкове под видеата в ютюб и ето че най-накрая ги вкарах в употреба.

# 36
Днес направих лежерен  преход с фемилито- 3 часа .Сутринта seating stretch  със  Сиднито. Много приятно се изморих,може би от слънцето и въздуха ....ще се отдам на сериали ,козунаци ,шоколад и джин с тоник през остатъкът от деня 😬😁

# 37
Отчитам вчерашния ден с тичане навън и 90мин йога.
Днес щях да започвам деня със силова, но посрещах гости на обяд, и не сколасах. Направих обаче най-яката мусака в живота си. Joy Имам напредък в нещо. Innocent
Комбинирах 2 рецепти + спомени, малко гледах от тук:
https://www.mygreekdish.com/recipe/mousakas/
Следобед ходихме на BBQ, чак сега се върнах. Пиша днешния ден социализиращ. Ще наваксам утре.
Всичко изядох. Рапорт даден. Bowtie

# 38
Здравейте! Ние сме на ваканция и цяла седмица ям и лежа на плажа и на басейна. Страх ме като се върнем какво ще покаже кантарът 😕.
Днес правих 1 час сутрешна йога в хотела, на тази прекрасна полянка и това е единственото ми трениране за тази седмица, като изключваме обикалянето по забележителности. Нямам търпение да се приберем и да възобновя тренировките. Приятни празници на всички, ние ще пропуснем Великден Simple Smile

# 39
Отчитам днес 60мин цяло тяло, собствено тегло с моите любимци. Аз си сложих и тежести на китките и глезените и ползвах ластик за клекове и glute bridge, та се получи добро натоварване.
https://youtu.be/KBu8TfuNuuw?si=sMa1xA5vRzi1cSSi
Всеки ден имам и поне 12-15 хил храчки из града, доволна съм 😁
Моите братовчеди ще пекат половин агне днес, а утре козле, та и с протеина смятам, че съм ок Joy
Маги, много хубава снимка. Щом има палми и синьо небе, значи е екстра почивката.

# 40
  • Варна
Ще споделиш ли с какви тежести си?
Гледах в Декатлон, но ми се сториха много дебели и неудобни.

Аз реших, че ще правя здравословни козунаци(хах, как звучи), но не исках да си обричам днес деня и ги метнах снощи, че отиде до 5ч 🧐 тази сутрин, но имахме вкусни за закуска и доволни домашни.
Казах си, че днес без сън няма да стане и сега една разходка 11км бързо ходене със скорост 6-6,5км и си лягам, че и след вчера 90мин силова и 3 часа сън няма да изкарам макар, че с това движение и натоварване толкова енергия имам, че направо не знам от къде се взема, но и почнах да се храня правилно, което за мен изобщо не е за подценяване. Но и почивката не е за пренебрегване.
Тези дни нито съм се мерила, нито теглила, но се чувствам добре и това е най-важното. Утре почивка и после 3 дни подред тренировки(правя ги през ден попринцип), но четвъртък заминаваме с детето на състезание и ще имам 4 дни пауза. Ще си взема ластици и гирички, но като знам каква е програмата може и да са 4 мързел дни, което вече изобщо не ме привлича като идея, но ще кажем, че и от почивка имаме нужда.
Хубави празници на всички тук!
Хора, страхотни сте и мога да кажа, че всеки пост дава подкрепа и показва различните начини като всеки намира неговия, но е споделено и е много готино! Simple Smile ❤💪🏻

# 41
Биб, задължително, мила! И да пиеш едно за мое и твое здраве там!

Кои спортове бихте препоръчали вие, Агент Провокатор?
Хмм, на прима виста бих казала, че си зависи най-вече от предпочитанията на спортуващата, но все пак горещо бих препоръчала нещо силово (тежести/фитнес) + някакво кардио (бързо ходене/колоездене/плуване/кънки/бягане) + нещо за гъвкавост и мобилност (йога/мобилност/стречинг/пилатес). Т.е. само фитнес или само бягане или само пилатес за мен е небалансиран подход.

86/99 Tahoe City Strength Ride +  Henley Regatta Short and Sweet
87/99 Cliffs of Moher to Blackehead Lighthouse Tempo Ride + Kane'ohe Steady State Row
88/99 Ao Nang Beach Jogging Intervals
89/99 Kane'ohe Steady State Row
90/99 Lindberg Lake Dop Set Rows + Ring of Kerry Endurance Ride
91/99 Lake Geneva Quick Pyramids

Ще се опитам и днес да направя нещо покрай събирането на багажа и тичането по мачове на дребния!

Весели празници и от нашите яйца за вашите!

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:29 от Agent Provocateur

# 42
Вчера не съм тренирала, ама пренесох 6 кубика дърва, та...пиша го тренировка 😂 нещо тия дни само 2 тренировки имам от 5.0 Хедър останали и не смогвам да ги направя.
Светли празници, момичета.

# 43
MAX_CG ,тренировка две ,20 мин гребане и два часа сън на обяд.Чуствам се добре физически ,усещам  се силна.

# 44
Маги, много хубава снимка. Щом има палми и синьо небе, значи е екстра почивката.

Прекрасно беше! Днес е последен ден, но да си призная, започна да ми липсва предвидимата ми ежедневна рутина Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт