Някой да се е сблъскал с подобен "феномен" и как преглътнахте ситуацията?
При мен повечето се зарадваха. Само свеки не се зарадва, защото “не е наше” (понеже е с донорски материал). Но честно да ви кажа, това си е нейн проблем и съм сигурна, че ще го заобича като го види. За мен е важно ММ какво мисли, а той ме подкрепя на 100%. Няма да оставя другото си дете без брат или сестра заради чужди предразсъдъци. Всеки има право да си мисли каквото си иска и това не ме притеснява. Толкова го чакахме това дете, каката няма търпение също… Да сме здрави, пък чуждото мнение е без значение.
А за възрастта, 39 вече изобщо не е късно. Що за остарели разбирания. Не се поддавайте на хорското мнение, макар и от близки. След време може и да осъзнаят, че с невежеството си са наранили. Но това пак е тяхна работа, не ваша…
Горе главата и нека се радваме на чудото, което се случва в телата ни. Това е подарък и само някои могат да го разберат 😍🤗
, аз изгубих майка си преди 8 год и не можа да види внуци. С баща ми не поддържахме връзка ,а вече не е между живите,нямам братя и сестри и дефакто от моя страна няма на кой да се похваля. Слава Богу от страната на мъжа ми реагираха адекватно,ама пак усещам празнина.
Вярно е, че всеки реагира различно, но за първо внуче- доста кофти реакция..