💙🩷Мами с термин октомври 2025 - Тема 2 🤰👼

• 31 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, аз съм в 27 седмица вече и се радвам, че нямам някакви особени оплаквания, но от известно време ме наляга страааашна умора, все едно съм пак в първия триместър. Следобед нищо не мога да свърша, само клюмам и много се дразня. Мислех, че може да е понеже не съм много редовна с магнезия, пък недостигът на магнезий причинява умора, ама знам ли…

Снощи прекарахме 2 часа в проучване за столче за кола и май се спряхме на BeSafe iZi Turn B. Харесва ми, че марката успешно издържа най-тежкия краш тест за детски столчета, с база е, върти се и е подходящо от новородено до 4 годишна възраст. Много се чудех дали да заложим на столче, което се монтира изцяло обратно на движението, тъй като е по-безопасно, но съм виждала и чувала за много деца, на които им става ужасно зле в колата и повръщат, та не ми се правят експерименти. Мисля, че вариантът с въртящото се на 360 градуса столче е добър, ще държим малкия обърнат назад колкото време можем, пък поне има вариант, ако е от повръщащите.

# 511
Snowflow, умората може да се дължи и на занижен хемоглобин, особено ако не приемате вече добавка желязо.

# 512
  • Варна
Привет момичета, към настоящи и бъдещи мами, които са раждали секцио или ще раждат сега секцио, имате ли мнение или опит с този гел против вътрешноматочни сраствания https://atinamed.bg/product/materegen-gel-krastosano-svarzan-hia … ochni-srastvaniya ?
На една от лекциите ,които посетих, споменаха за него ,че трябва да се заяви предварително или да си го осигурим ,ако искаме да го ползват по време на операцията. Явно е нов продукт ,защото при предното ми секцио преди 7 год не е ставало въпрос за подобен гел.

# 513
Привет, момичета,

ПОМОЩ!

Снаха ми е в осми месец и не живее в Бургас, но иска да ражда в Бургасмед. Дайте предложения! Време няма!

# 514
Не може ли тя да се регистрира и да си проучи лекарите и тн. Защо трябва свекървата да търси мнения за лекари? Ваша си работа, но все пак вижте дали тя има нужда от помощта, която търсите всъщност. Иначе д-р Неделковски там е добър

# 515
Привет, момичета,

ПОМОЩ!

Снаха ми е в осми месец и не живее в Бургас, но иска да ражда в Бургасмед. Дайте предложения! Време няма!
Всеки понеделник и сряда от 15:00 до 17:00 има ден на отворените врати според инфото в сайта на болницата. Аз съм доволна от Х лекар в Селена, Пловдив, моя приятелка от съвсем друг. Докато не усетиш лекаря си, че може да му имаш доверие, който да препоръчат дамите от Бургас, все едно.

# 516
Включвам се да мрънкам.
2 дни лежа защото пак имам ежедневни котракции, какво е това чудо не знам вече! Пия 3 гр. Магнерот и нищо… дори само да лежа пак имам контракции…
Вие как сте?
На мен ми увеличиха дозата на Магнерот на 3*2 и отново си има леки болки вечери. Доктора ми каза още на прегледа,че ако продължават силните болки ще трябва системи. Хич не ми се иска. Иначе днес повръщах и ми е отпаднало,та цял ден лежа .... Поне на климатика. Като чета не съм единствената. Поне имам книжки да чета,че ме заболяха очите от телефони и телевизори.

# 517
Дами, съжалявам за естеството на въпроса, но на вас променят ли ви изхожданията към по-кашави? Откакто пия Магнерота го забелязвам..

# 518
Дами, съжалявам за естеството на въпроса, но на вас променят ли ви изхожданията към по-кашави? Откакто пия Магнерота го забелязвам..

Нормално е, магнезият по принцип разхлабва, особено с конските дози, които пием 😄

# 519
Привет, момичета Simple Smile Мислите ли да ходите на офталмолог и можете ли да препоръчате някой добър в София?

# 520
JS_B, да, аз планувам преглед при офталмолог. Преди бях питала и ми казаха да е след 34 г.с. Другата седмица като съм на ЖК пак ще питам да ми потвърдят кога да отида на преглед за очите. И аз съм в търсене на лекар в София. Бегло прегледах в Супердок, но още не съм се спряла на някого. Накрая ще запазвам според отзивите в сайта. Grinning

# 521
Привет, момичета Simple Smile Мислите ли да ходите на офталмолог и можете ли да препоръчате някой добър в София?
Аз се следя при д-р Сурчев. Всеки път прегледите са обстойни и е много внимателен.

# 522
Записвам си, ще го имам предвид. Благодаря! 🙂

# 523
Аз се следя при д-р Сурчев. Всеки път прегледите са обстойни и е много внимателен.

Много благодаря, ще го погледна Simple Smile)

Момичета, как се движите с покупките, аз вече съм почти на финала на списъка, останаха някои дребни неща.
В Айко няколко дни има промоция на бебешките стоки с около 20% Simple Smile

# 524
JS_B, да, аз планувам преглед при офталмолог. Преди бях питала и ми казаха да е след 34 г.с. Другата седмица като съм на ЖК пак ще питам да ми потвърдят кога да отида на преглед за очите. И аз съм в търсене на лекар в София. Бегло прегледах в Супердок, но още не съм се спряла на някого. Накрая ще запазвам според отзивите в сайта. Grinning

По препоръка на моят АГ ще отида в Ресбиомед, София. Каза ми, че имали много голям опит именно с бременни, но при мен АГ иска задължително мнение от 2ма различни лекари дали мога да родя естествено.

Общи условия

Активация на акаунт