Всеки ми казва ,че той губи и си го е заслужил,а тогава мен, защо ме боли ?

• 2 525
  • 36
  •   1
Отговори
Приключих отношения с човек, който от втория месец ме караше да плача . Много неща ме оскърбяваха  в неговото отношение, и не исках връзката ни да свърши по този начин .Не знам, дали, някой е имал връзка с човек който е упражнявал върху него прекалено много контрол.Като се започне от това ,че аз се отказах от моя живот,да замина при него,само и само да съм с него.Но приказката свърши, когато заживяхме заедно .Той никога не се замисли ,как се чувствам ,винаги искаше да е на неговото, винаги той беше правият.Не можех да говоря с него,да споделям с него ,мойте проблеми и чувства го дразнеха .Все , някой за нещо му беше крив и всички други, все не можеха ,дори веднъж,каза нещо, което за пръв път ми направи впечатление,че само той правил нещата правилно .Взе да си фантазира ,че си чатя и комуникирам с други мъже,а когато взе да ми проверява телефона, като не намери нищо,взе да ме обвинява че трия всичко . Когато излезна на разходка,ти държи сметка при кого съм ходила.Аз по принцип не се гримирам . Слагам си само червило и в малкото пъти, когато съм си слагала червило веднага се натякваше че си слагам червило за някой друг.Това не е най лошото.Нон -стоп залагаше в казина и като не спечели ставаше агресивен.Нямало е физическо насилие,но просто от втория месец на нашето съвместно съжителство,аз просто психически усещах че няма да е бъде ,но все се надявах нещата да се оправят.И , една нощ чашата просто преля.Разделих се с него с полиция.Сега от гледна точка на други ,аз просто няма какво да му обичам,но тогава, защо ми е тежко.Пойсках да се разделя с него с добро,но той е от хората които не разбират,нито от добро ,нито от лошо . Знам и осъзнавам че трябва да съм благодарна че съм се отървала ,но въпреки това ме боли .Не видях нищо добро,а той даже ме наказваше ,заради бившите си . Доста често ми е казвал ,че на жена колкото повече се огажда, толкова по не благодарна става .Останах и без пари, откакто съм с него, защото той не искаше да работя . Защо съм толкова глупава да го мисля и да ме боли
. Друга на мое място, щеше купон да вдига.

# 1
Прави купона ВЕДНАГА!

# 2
Защо съм толкова глупава да го мисля и да ме боли
И аз това се питам. Свършиха се мъжете ли?

# 3
  • София
Имало е тръпка, падала си си много по него, може би и имиджът на лошо момче те е привличал. Хлътнала си и сега ти липсва въпреки недостатъците, затова те боли.
Ще мине с времето и, да, вдигай купон.

# 4
Има проблем, и той е в теб. Защо си търпяла, защо си приемала издевателствата, които описваш? Помисли си какво точно те е накарало. Самочувствие ли няямаш, самоуважение ли, смяташ ли, че не заслужаваш някой нормален?
Реши това за себе си, защото със следващия мъж ще се повтори, ако не си вдигнеш малко погледа от пода.

# 5
  • София
Положението е трагично. Наистина ли има ЖЕНА, която е търпяла подобно нещо и сега съжалява, че се е отървала?
Не, не мога да го разбера. Какво трябва да се е случило с живота ти, че толкова да си заблуден? Каква е тая липса на самочувствие? Наистина, обяснете ми. Аз... през живота си не съм си слагала червило (а, 1-2 пъти в телевизията), даже на сватбата си отказах да нося, ама ако реша да си  сложа и някой ми каже нещо ще му се изсмея, а ако повтори такъв ритник в гъза ще получи, че ще вземе разстоянието от София ди Ямбол за 4 минути и 35 секунди.

# 6
Олекна ти, продължи напред!
Насадил ти е чувството, че сама си си виновна и си го заслужила, за това сега не се радваш, а изпитваш вина.
Също като малките деца, когато родилите им ги бият “само когато са го заслужили”.
На случаен човек няма да позволиш такова отношение, а само на твоя, който те е обработил, че “си го заслужила”.

# 7
  • Поморие
Приключих отношения с човек, който от втория месец ме караше да плача . Много неща ме оскърбяваха  в неговото отношение, и не исках връзката ни да свърши по този начин .Не знам, дали, някой е имал връзка с човек който е упражнявал върху него прекалено много контрол.Като се започне от това ,че аз се отказах от моя живот,да замина при него,само и само да съм с него.Но приказката свърши, когато заживяхме заедно .Той никога не се замисли ,как се чувствам ,винаги искаше да е на неговото, винаги той беше правият.Не можех да говоря с него,да споделям с него ,мойте проблеми и чувства го дразнеха .Все , някой за нещо му беше крив и всички други, все не можеха ,дори веднъж,каза нещо, което за пръв път ми направи впечатление,че само той правил нещата правилно .Взе да си фантазира ,че си чатя и комуникирам с други мъже,а когато взе да ми проверява телефона, като не намери нищо,взе да ме обвинява че трия всичко . Когато излезна на разходка,ти държи сметка при кого съм ходила.Аз по принцип не се гримирам . Слагам си само червило и в малкото пъти, когато съм си слагала червило веднага се натякваше че си слагам червило за някой друг.Това не е най лошото.Нон -стоп залагаше в казина и като не спечели ставаше агресивен.Нямало е физическо насилие,но просто от втория месец на нашето съвместно съжителство,аз просто психически усещах че няма да е бъде ,но все се надявах нещата да се оправят.И , една нощ чашата просто преля.Разделих се с него с полиция.Сега от гледна точка на други ,аз просто няма какво да му обичам,но тогава, защо ми е тежко.Пойсках да се разделя с него с добро,но той е от хората които не разбират,нито от добро ,нито от лошо . Знам и осъзнавам че трябва да съм благодарна че съм се отървала ,но въпреки това ме боли .Не видях нищо добро,а той даже ме наказваше ,заради бившите си . Доста често ми е казвал ,че на жена колкото повече се огажда, толкова по не благодарна става .Останах и без пари, откакто съм с него, защото той не искаше да работя . Защо съм толкова глупава да го мисля и да ме боли
Все едно за бившия ми чета. Сериозно.
Ами аз на ваше място не купон, ами курбан ще давам на датата, на която съм решила да се отърва от този индивид.
Аз се отървах от същия, ама след две деца, които сега гледам сама и всички грижи се падат на мен. Радвайте се, че нямате деца с този човек и нищо, което да ви свързва. Бягайте далеч и не поглеждайте назад. Чукам на дърво като чуя подобна история вече. Това е ужасна травма, но щом мине време и отново открием радостта от живота, всичко се превръща само в блед лош спомен. Продължавайте само напред! 🥂

# 8
  • София
Надявам се, че темата е с цел да се похвалиш, че си се отървала жива и здрава от подобен индивид!
Браво! Честито!
Вдигай купон и се наслаждавай на живота, а със следващия действай умно и не заживявайте заедно, без да си се убедила, че е подходящият.

# 9
Приключих отношения с човек, който от втория месец ме караше да плача . Много неща ме оскърбяваха  в неговото отношение, и не исках връзката ни да свърши по този начин .Не знам, дали, някой е имал връзка с човек който е упражнявал върху него прекалено много контрол.Като се започне от това ,че аз се отказах от моя живот,да замина при него,само и само да съм с него.Но приказката свърши, когато заживяхме заедно .Той никога не се замисли ,как се чувствам ,винаги искаше да е на неговото, винаги той беше правият.Не можех да говоря с него,да споделям с него ,мойте проблеми и чувства го дразнеха .Все , някой за нещо му беше крив и всички други, все не можеха ,дори веднъж,каза нещо, което за пръв път ми направи впечатление,че само той правил нещата правилно .Взе да си фантазира ,че си чатя и комуникирам с други мъже,а когато взе да ми проверява телефона, като не намери нищо,взе да ме обвинява че трия всичко . Когато излезна на разходка,ти държи сметка при кого съм ходила.Аз по принцип не се гримирам . Слагам си само червило и в малкото пъти, когато съм си слагала червило веднага се натякваше че си слагам червило за някой друг.Това не е най лошото.Нон -стоп залагаше в казина и като не спечели ставаше агресивен.Нямало е физическо насилие,но просто от втория месец на нашето съвместно съжителство,аз просто психически усещах че няма да е бъде ,но все се надявах нещата да се оправят.И , една нощ чашата просто преля.Разделих се с него с полиция.Сега от гледна точка на други ,аз просто няма какво да му обичам,но тогава, защо ми е тежко.Пойсках да се разделя с него с добро,но той е от хората които не разбират,нито от добро ,нито от лошо . Знам и осъзнавам че трябва да съм благодарна че съм се отървала ,но въпреки това ме боли .Не видях нищо добро,а той даже ме наказваше ,заради бившите си . Доста често ми е казвал ,че на жена колкото повече се огажда, толкова по не благодарна става . Останах и без пари, откакто съм с него, защото той не искаше да работя . Защо съм толкова глупава да го мисля и да ме боли

На колко си години?
В семейството не те ли научиха как момиче/млада жена да подхожда към евентуално гадже/мъже/партньор?

В училище на такива неща не учат подрастващите, затова не те питам, а би трябвало да ги просвещават, преди да ударят гредата.

Защо си го оставяла като пневматичен чук ЧЕСТО да ти повтаря унижаващи думи? Не ти ли беше достатъчно от първия път да разбереш хубостника?

Сега и те боли.. Боли те за загубеното време и свободата да си уважавана, работеща и печелеща парите си жена? Или за насилника?

Това че той "губи" също не го разбрах.
Какво е това губи-печели...
Освен ако не е бил с висок финансов статус и сега те гложди съпоставянето между двамата.

Вземи се в ръце, колкото и да си млада.
Иначе лошо..

# 10
Е добре де, защо сама си създаваш драми като се забъркваш с такъв нещастник? Толкова ли искаш да направиш живота си по-труден? Живей и се радвай, че си се отървала от този човек. Намери си някой, който наистина ще те уважава.

# 11
И ,аз не знам защо може би ,ми трябва психолог.Просто много ми дойде ,и може би ме боли , защото той не видя своите грешки,а аз станах виновна, защото казах стига.Роднините ми казват че съм в някаква депресия.Не исках да се разделим така, и най лошото е, че той ме направи изцяло зависима от него.

# 12
И ,аз не знам защо може би ,ми трябва психолог.Просто много ми дойде ,и може би ме боли , защото той не видя своите грешки,а аз станах виновна, защото казах стига.Роднините ми казват че съм в някаква депресия.Не исках да се разделим така, и най лошото е, че той ме направи изцяло зависима от него.
Правилно, когато те боли и болката не минава - отиваш на лекар.
Боли те, заради преживяното насилие, загубено време, загубена работа и пари.
Боли те, защото мислиш, че си се провалила ("Не исках да се разделим така"), защото си се разделила с илюзията, че можеш да промениш някого.
Отивай на психолог, лекувай мъката и продължавай напред.

# 13
  • София
Скрит текст:

Ако ти минава през ума да се консултираш с психолог - значи действително е добре да отидеш и да поговориш със специалист.

# 14
Ще го осъзнаеш след време

Общи условия

Активация на акаунт