Жените без корекции

• 18 332
  • 518
  •   1
Отговори
# 285
Според вас "демоде" ли са жените без корекции?
Демоде са жените с корекции, не тези без. Smile
Сега видях темата. На мнение съм, че броя на корекциите е винаги правопропорционален на празнотата между ушите и обратнопропорционален на интелекта. Grinning

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:39 от Sysly

# 286
Много ми се иска да ги видя тези които сега са на 30+ и вече не приличат на нищо от филъри по скули, брадички и с носове като М. Джексън. Да ги видя когато са на 50+ на какво ще приличат.
Ето една дама и не само, доктор по естетична медицина, занимаваща се точно с това, което обсъждаме. Тя също някъде по пътя е загубила мярката. Сега, въпреки "поддръжката", не изглежда по-млада, нито по-свежа.
Скрит текст:

# 287
Мишел Пфайфер има ботокс в челото, филър в устните и е правила нещо в средната зона на лицето, вижда се дори на снимките с филтър. Самата тя нито отрича, нито потвърждава. За Шарън Стоун също съм убедена, че не се е оставила само на здравословно хранене и йога.
И пак, 60 годишни жени нямат такъв дефиниран контур на лицата си, без някакви интервенции, въпреки че на всички ни се иска да е възможно.

# 288
  • София
Вчера гледах клипове от един турски доктор. На днешно време се правят чудеса и при това изглеждат почти естествено.

# 289
Корейците какви чудеса правят. И там е наистина много разпространено, ако родителите искат добре да пласират щерката,. Вземат абсурдно безлични момичета и ги правят като кукли.

# 290
Дайте линк да видим.

# 291
...
Знаете ли, че в Западна Европа имат проблем с гробищата, защото от консервантите в храната, труповете не се разлагат. Същото ще е и с тези жени които имат силикони и всякакви боклуци в тялото. Толкова ли малко се обичат, за да си причиняват болка от операции, само за да се впишат в нещо което е модерно сега?
Имам силикон или по-скоро експандер пълен с физиологичен разтвор - правих реконструкция след тотална мастектомия
Т.е тази корекция се наложи заради сериозна диагноза  затова ако може по-леко  с коментарите за модерно

Питах специално преди операцията трябва ли при смърт да се уведоми - тук (Швеция) няма погребения, телата на починалите се изгарят/кремират
Казаха,  че за тези импланти няма нужда
Но ако човек има метал в тялото той трябва да се извади преди изгарянето/кремацията

# 292
# 293
Имам силикон или по-скоро експандер пълен с физиологичен разтвор - правих реконструкция след тотална мастектомия

Мисля, че в темата не става въпрос за такива подобрения. В такива случаи е абсолютно оправдано да се направи реконструкция.

# 294
  • Пловдив
Да, а и не ставаше въпрос за кремация.
Тя е изходът от липсата на площи в гробищата. Wink

# 295
Абсолютно личен избор е, дали някой си прави пластични операции, независимо дали по необходимост или по желание, слага силикон, ботокс или се татуира. И няма нито една причина да се оправдава или да обяснява решенията си.

пп. Не бих искала да изглеждам по наичина, по който изглежда Валянова на последните снимки, но това си е нейното лице и щом тя се харесва, значе всичко е ок.

# 296
Абсолютно личен избор е, дали някой си прави пластични операции, независимо дали по необходимост или по желание, слага силикон, ботокс или се татуира. И няма нито една причина да се оправдава или да обяснява решенията си.

Точно затова е и темата - личен избор е наистина, което говори за чувството за естетика на направилите си джуки и цици като любеници. Тоест хирургическите интервенции изразяват същността  и светогледа на тунингованите мацки и всъщност за това става дума, не конкретно за външността им.
Подобно беше някога с изрусените сламени блондинки - не, че оглупяват пот русите коси, ами глупостта ги кара да гонят тази визия.

# 297
Подсетих се за едно изказване на Доли Партън към журналисти, че е невероятно скъпо да изглежда така евтино.
Впрочем аз много я харесвам и ми е страшно симпатична.

# 298
Аз не бих слагала всички под един знаменател. Например горепоказаната докторка със сигурност не е глупава, а критериите ѝ по някакъв начин са се изкривили и не вижда, че нещата не изглеждат добре.

# 299

И мъжете, подлъгани по този външен вид се женят, а после се чудят, когато се роди дете, което не прилича ни на единия, ни на другия родител...

Общи условия

Активация на акаунт