Жените без корекции

• 18 336
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
Възможностите за корекции на тялото и на лицето са факт, едва ли не през две преки и клиника. То са филъри, то са направо операции. Имаш възможност и мигли, и вежди, и на устните - постоянен цвят, нищо, че струва около 500 лв. Не съм против, даже обратното... Е, как да не се замислиш, пък и да го направиш! Но лекарите /по света/ съветват всичко да започне от около 18-годишна възраст, за да не се стигало до видимо остаряване и увисване или бръчки. Едва ли можем да си представим какви огромни пари се въртят в тоя бизнес. Но... щом като искаш дълги години да си "млада и хубава", плащай!

# 271
Възможностите за корекции на тялото и на лицето са факт, едва ли не през две преки и клиника. То са филъри, то са направо операции. Имаш възможност и мигли, и вежди, и на устните - постоянен цвят, нищо, че струва около 500 лв. Не съм против, даже обратното... Е, как да не се замислиш, пък и да го направиш! Но лекарите /по света/ съветват всичко да започне от около 18-годишна възраст, за да не се стигало до видимо остаряване и увисване или бръчки. Едва ли можем да си представим какви огромни пари се въртят в тоя бизнес. Но... щом като искаш дълги години да си "млада и хубава", плащай!
Това за 18 години не може да е вярно. По-скоро е точно обратното. Лекарите по света може да съветват много неща в социалните медии, но доколко са лекари е под въпрос; с една дума, реално няма такова нещо. Даже бих казала, че е обратното.

Козметолозите съветват да се грижат за кожата, но лекарите не препоръчват да се правят корекции. Това е абсурд и противоречи на всякаква етика.

# 272
"Това за 18 години не може да е вярно. По-скоро е точно обратното. Лекарите по света може да съветват много неща в социалните медии, но доколко са лекари е под въпрос; с една дума, реално няма такова нещо. Даже бих казала, че е обратното." - не става въпрос за "лекари" като онази от Перник. Откъде го знам ли? От лекарски, собственички на клиники, които са ходили на обучение по света. Вярно, не съм била лично там, та да го чуя аз, самата. Но... превенция, превенция, превенция отрано. Направо от 18-годишните. Цялата работа е за пари, естествено. Аз лично съм против. Впрочем, на абитуриентките/някои това им е подаръкът за бала.

# 273
Някой гений не е ли препоръчал от 18 годишна възраст да ходим направо с някакви плътно изглаждащи маски върху лицата, за да не си променят контура и да не ни грей слънце?

# 274
Добре че не е препоръчал да си правим краката като едновремешните китайки или вратовете дълги с еtиопските гривни .

# 275
"Това за 18 години не може да е вярно. По-скоро е точно обратното. Лекарите по света може да съветват много неща в социалните медии, но доколко са лекари е под въпрос; с една дума, реално няма такова нещо. Даже бих казала, че е обратното." - не става въпрос за "лекари" като онази от Перник. Откъде го знам ли? От лекарски, собственички на клиники, които са ходили на обучение по света. Вярно, не съм била лично там, та да го чуя аз, самата. Но... превенция, превенция, превенция отрано. Направо от 18-годишните. Цялата работа е за пари, естествено. Аз лично съм против. Впрочем, на абитуриентките/някои това им е подаръкът за бала.

Това е маркетинг трик, а не препоръка. Да поясня, че препоръките се казват clinical guidance и се публикуват в сайтовете на съответните професионални организации. Базират се на evidence, а такава за козметични операции на 18 годишни няма.
Превенция да, но това не означава пластична процедура. Превенция е да си измиеш лицето след грим, да не спиш с грим, да почистваш, да овлажняваш, да вземаш подходящи слънцезащитни мерки. Това е превенция, а не хиалурон и ботокс.

# 276
  • Между гори и планини
На 18 като започне с интервенциите и на 35 ще е Квазимодо.
Много ми се иска да ги видя тези които сега са на 30+ и вече не приличат на нищо от филъри по скули, брадички и с носове като М. Джексън. Да ги видя когато са на 50+ на какво ще приличат.
Хубаво е една жена да се поддържа, но трябва да има и достойно остаряване. Като София Лорен, Моника Белучи и много други световно известни красиви жени.

# 277
На едно мнение сме, явно, по повод "препоръките" за 18-те години. Обаче, живата истина е, че родители подаряват на дъщерите си визита в клиника за разкрасяване, филъри, корекции и др. такива. Теглят заеми, че чедото да не падне по-долу от другите.  Но не това е темата. И без корекции може, но при положение, че ги има и се предлагат, предполагам доста жени се замислят. И в това няма нищо лошо, стига от страна на клиентката, пък и на доктора да има достатъчно здрав разум. Никога никой да не забравя, че става въпрос за здравето на човека!

# 278
София Лорен и Моника Белучи имат интервенции и изобщо не са се оставили да остаряват естествено. Най-много си личи по добре дефинирания контур на лицата им. Като на млади жени.

# 279
Те и поначало и двете са с доста високи хубави скули, а това дори само по себе си помага лицето да не изглежда смъкнато с годините, поне не колкото без тая даденост. Но да, съмнявам се да нямат кой знае колко и пипано, при тях отчасти и с външния си вид работят все пак. А и резултатът изглежда добре, не като страхотиите дето се обсъждаха на предните страници.

# 280
Със сигурност имат корекции, но и те и Хелън Мирън, и Мерил Стрийп изглеждат отлично и все пак на годините си.

# 281
Мерил Стрийп не ми се струва да изглежда добре.

# 282
  • По света и у нас
Мерил Стрийп не ти изглежда добре защото си е крива по рождение.

# 283
  • Melmak
Доня Дафина, ще ги видим, даже вече ги и виждаме. Нека си спомним, че някога се инжектираше силиконово олио в устните. Резултат - Галя от Сатен, Мария фолкпевица. И двете за мен са обезобразени жени.

Сега на мода са други неща, но с пет кила грим и филтри могат да излъжат камерата. Като ги видиш на живо, после сън не те хваща. Като минеш по Витошка и после ходиш да ти баят против караконджули.

# 284
  • Между гори и планини
Шарън Стоун е красива и без намеса и Мишел Пфайфър. Да, по начало са били красиви, но остаряват достойно, а не като клоуни с джуки, филъри, грозни вежди, мигли и акрилни нокти.
Знаете ли, че в Западна Европа имат проблем с гробищата, защото от консервантите в храната, труповете не се разлагат. Същото ще е и с тези жени които имат силикони и всякакви боклуци в тялото. Толкова ли малко се обичат, за да си причиняват болка от операции, само за да се впишат в нещо което е модерно сега?

Общи условия

Активация на акаунт