Жените без корекции

• 18 339
  • 518
  •   1
Отговори
# 255
  • Между гори и планини
Мъжете са просто устроени същества - важното е да има прилично тяло и да могат да се смеят и забавляват заедно, да не го товари с излишни драми.
Питала съм познати - добре де, какво и харесват на тази жена и отговорите са или подобни, или че изглежда на мръсница. Другите които изглеждат като луксозна кутия шоколад, като ги отвориш и са лукчета. То след секса трябва да можете и две думи на кръст да си кажете...

# 256
Санчес с смела и провокативна. И умна, безсъмнено.

# 257
Летисия като млада е изглеждала като дъщеря на баба Яга. Нито една операция обаче не може да омекоти чертите ѝ, винаги изглежда нервозна и злобна.
Не е нужно една жена да е красива по някакъв стандарт, но трябва да излъчва красота, да има харизма и чар, да е приятен събеседник. Ек това не могат да разберат пластмасовите кифли, колкото и операции и подобрения да имат все ще си останат кухи хралупи.

Не знам дали се усещаш, ама с подобни коментари и твоята хралупа не изглежда много пълна.

Едно е да си харесваш даденостите, обективно да са нормално и правилно изглеждащи, макар и че и съвкупността от такива дадености невинаги води сумарно до красота, друго е да виждаш, че има нещо, което не е ок, и да те подиграват, че приличаш на дъщерята на баба Яга. Не съм много сигурна, че в такива случаи противничките на корекциите щяха да са толкова против, ако беше на техния гръб. То е лесно да демагогстваш как между другото си си оправил захапката и зъбите, ама то не било същото, като да си оправиш нещо друго. А кой как изглеждал природно, и как било свързано с външния вид и характера му, хич не е доказателство за висок интелект и култура. Но за щастие, интелектът не е нещо видимо и всеки може да има претенции за себе си, че го притежава.

# 258
  • Между гори и планини
Хайде сега дай да се лъжем!
Тя самата го е осъзнала, за да се оперира.
Ти да не се припозна и обиди лично 😂😂😂

# 259
Хайде сега дай да се лъжем!
Тя самата го е осъзнала, за да се оперира.
Ти да не се припозна и обиди лично 😂😂😂

Да, лично се обидих. Не може ли?

# 260
Н-та поредна тема, тип да оплюем жените с корекции. Вие нали не сте от тях, каква ви е точно драмата? Нито е задължително, нито дори пожелателно правенето им. На някоя устните били грозни, и така да е, нейна си работа. Важното е да се чувства добре. Толкова.
Единствено, да се правят при лекари, а не по гаражи.
Къде видяхте " оплюване"? Аз съм автор на темата и никъде не съм споменала това🙂

# 261
  • Между гори и планини
Летисия, ти ли си? 😂

# 262
  • Пловдив
Летисия изобщо не е грозна и на първата снимка, преди ринопластиката.

За чара и излъчването са малко общи приказки и не си пречат с корекциите.

# 263
Шото гаранция, че ако изглеждаш като селската мома на чешмата, а не като луксозен шоколад, вътре със сигурност има нещо много ценно и възвишено.

# 264
  • Melmak
Летисия я харесвам, защото е стилна, често следя нея и дъщерите й как са облечени на разни събития. Харесвам това кралско семейство, но се и радвам, че бъдещата кралица Леонор не прилича много на майка си.
Летисия е симпатична, харесвам я като образ, но като красота не е нещо особено. Брадичка, нос.. ако я покажете на обикновен мъж на улицата, който не знае, че това е известна личност, какво ще ви каже?

Дадох я за пример, че въпреки операциите си, е запазила някаква идентичност, не е с джуки и нос като на обитателките на Витошка в почивен ден!
Просто корекциите й не са на калъп правени, а съобразени с нейното лице. Има подобрение, без да си е сменила лицето.

# 265
Кралица Летиция е била много хубава като млада, но интересно - тогава и носът ѝ е бил по-прав и хармоничен с лицето ѝ. Това странно изтъняване и изостряне на чертите ѝ се случва по-късно.

Да си призная не ми харесва как остарява. Същото важи и за Кейт Мидълтън, между другото.

Ето ви две снимки да видите как е изглеждала като водеща Летиция. Има и други снимки като съвсем млада, където носът ѝ изглежда почти перфектен, нищо общо с това, което става в един момент.

# 266
  • Melmak

По-скоро носът й е това като млада. В профил се вижда по-добре.
Мисля, че като млада е имала повече тъкан в лицето си и с годините сякаш я е загубила. Същото наблюдавам и при майка ми. Като млада не беше изпита в лицето като сега.

# 267
  • Между гори и планини
Много жени губят колаген в лицето или ако рязко отслабнат след определена възраст.
С тия изкуствени скули се стараят точно да имат по- пухкави лица, защото това излъчва младост.
Между сестрите Хадид например харесвам повече Джиджи, точно защото има пухкаво лице, докато Бела е хубава но с много слабо лице.

# 268
Пухкави лица, но не навсякъде, защото всъщност правилните контури са изключително важни за красотата и младостта на едно лице. Като бебета всички сме с пухкави лица и големи бузи, с изразстването разпределението на мазнините много се променя.

Съответно има някакъв идеален момент, в който лицата изглеждат по женствен начин контурирани, но все още пазещи младостта си. Наскоро научих за т.нар. ogee curve, която всички забелязваме на подсъзнателно ниво и която играе изключително голяма роля дали възприемаме едно лице за младо или старо.

С филърите в скулите пластичните хирурзи се опитват да наподобят именно тази крива, но като прекалят, ефектът става направо комичен. При по-пълните лица проблемът е, че често тази дефиниция също липсва, но това е заради прекалено месестите бузи отдолу. Съответно някои пък си правят липосукция в тази област.

Основният проблем с остаравянето е смъкването на лицето надолу и навътре, съответно скулите остават без обем, повявяват се долни бузи и назолабиални бръчки. Тогава най-доброто решение не са филъри, а операции като при Мелания и други.

# 269
  • Между гори и планини
Смъкване на лицето се получава когато няма големи и високи скули. Имам позната с толкова добре изразени скули, че лицето ѝ никога няма да се смъкне. Едната ми баба също беше високи и хубави скули. Това е и част от идеята да слагат филъри там.
Лошото е в честото прекаляване , а и до колкото съм чела май тези филъри имали навика да мигрират из лицето 🙄

Общи условия

Активация на акаунт