Жените без корекции

• 18 404
  • 518
  •   1
Отговори
# 360
Пример за нелепо подобрение, всичко увиснало, само сисите опънати. Внимание, отваряте на собствена отговорност.
https://www.instagram.com/reel/DGgDN7ZsnCy/?igsh=MTJxZ2d6MWl1a2x3dQ==

Това изглежда AI.

По темата, нямам корекции и не планирам - така съм избрала за сега. Нямам и мнение за дами с корекции. Ако са прекалени, може да повдигна вежди, но нищо повече. Мнение бих изразила само за някой от семейството или приятелка. Непознатите и известните не ме интересуват.

Има си тенденциозно изразена дисморфия при не малка част от жените (и мъжете), засилвана от социалните мрежи. Може би на това се дължи масовостта в жените с корекции, която някои виждат. Съвсем отделен въпрос е колко са сполучливи повечето и какви са дългосрочните последствия. Вече се знае, че голяма част от филърите не се резорбират, а мигрират и не се знае какви са дългосрочните негативи в здравен аспект.

# 361
За почистването на определен орган долу - горе съм съгласна, например има чай за бъбреци ,който се опитва да изчисти камъни и песъчинки. Да се прочисти дебелото черво, с прахчета преди колоноскопия например, обаче другите  реклами на прахче пенкилер ,честно не си го представям на клетъчно ниво.

# 362
  • Melmak
Някаква реклама ли е този пост?
Кое е реклама, hechicera_? Че споделям полезен личен опит? Вникнахте ли в същността на написаното или се хванахте за името на продукт, който ми е помогнал, че и цената му? Името можех да си го спестя, но какво значение щеше да има написаното тогава? Някакви общи приказки щяха да са.

Аз вникнах и за това попитах дали е реклама, защото така ми прозвуча.

# 363
За почистването на определен орган долу - горе съм съгласна, например има чай за бъбреци ,който се опитва да изчисти камъни и песъчинки. Да се прочисти дебелото черво, с прахчета преди колоноскопия например, обаче другите  реклами на прахче пенкилер ,честно не си го представям на клетъчно ниво.
Е, пенкилер не съществува.
Иначе, нямаше да се учи по 2 години китайска  фитотерапия, примерно.
Но, и няма нужда да си го представяме- тялото е форсирано, примерно да повиши температурата си,  (като част от естествена имунна реакция), за да се  подпомогне детоксикацията на черния дроб.

# 364
  • Между гори и планини
Прием на кокосово масло, аз слагам по лъжичка в кафето, действа противовъзпалително и избива бактериите които правят възпаление в червата и от там избива и по кожата. Също така да се ядат алкални храни - зеленолистни, да се пие топла вода с домашен ябълков оцет, или лимон сутрин. Да се избягва люто, захар, цигари, кафе и алкохол, да се спи на хладно... И много други. Аз спазва почти всички. Една приятелка все ми казва, че не нося ген за бръчки. Но начинът на живот, липсата на стрес и хранителните навици, спорт , влияят много добре.
Преди години ходех и на барокамера да дишам кислород под налягане, беше свързано със заболяване, но наистина тялото се чувства като измито отвътре.

# 365
Не, не е реклама, hechicera_, и постът ми беше напълно добронамерен.🙂 Наясно съм с правилата на форума и някои неща бяха излишни според мен. Аз със сигурност комисиона от моето мнение няма да взема, така че не ми е проблем написаното да бъде изтрито, ако нарушава някакви правила.

# 366
  • София
Не ти ли хрумва, че майката може да е предлага на момичето да го заведе на козметик, но то да се е дърпало и едва в последния момент да е решило, че иска? Деликатен е момента - ако майката настоява много, може да му насади излишни комплекси. На 18 -19 не всеки с радост приема чуждия опит, много от тях искат или не, избират да си натрупат опита от собствените си грешки.
Скрит текст:
Точно. В тема за лицеви процедури питах за дъщеря си - към какво да я насоча за белези от акне, защото тя се е примирила и само ми се тросва. Доста ме ядоха как е голяма и защо й насаждам комплекси, тя да си решавала. Когато се появявиха пъпките в пубертета, тя вече категорично отказваше, повлияна и от баба си (майка ми). Ами накрая май аз сложих диагнозата - ПКЯ, нямаше общо с поддържането на хигиена.
За евентуални корекции ме притеснява това, че като си знам късмета, ще попадна на някой пишман лекар. Все пак не съм фолкзвезда, която може да изсипе една торба пари и си знае кой е най-добрият.
Колежката ми ходи в Дерма акт и точно днес ми показваше как филърът й е станал на бучки, ако си изпъне бузата с език. Не са й казали, че при евентуална бременност става така. Не поемат вина, щели да сложат инжекция, която резорбира филъра.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 16:57 от Cuckoo

# 367
Не. За мен естествената жена е най-красива. Не харесвам корекциите, които всички си правят. Изглеждат еднакво. Губи се чара.

# 368
Препаратът препоръчан от дамата по-горе изглежда прилично, има много добри съставки и не е МЛМ. Сега, дали постът е рекламен или не, не се наемам да кажа. Повечето от компонентите, които съдържа повлияват добре състояния като СПКЯ, проблеми с инсулина и кръвната захар и т. н., така че не се учудвам, че е подействал. Аз ги пия по отделно, събира ми се една шепа добавки, но съм преценила, че така ми е по-ясно какво точно пия и по колко.

Сиско, наистина тя сама трябва да поиска, няма как насила. Явно не я кара да се чувства толкова зле, че да предприеме действия. А процесът за заличаване на белези е дълъг, болезнен, изисква много ангажираност след процедурите и ефектът се вижда бавно. Та си трябва сериозна лична мотивация, за да се заеме човек с такова нещо.

# 369
По темата за корекциите: сега гледам "Домът на мечтите" и показаха голямата дъщеря на Алекс Ковачев, която е абитуриентка. Ами момичето е с уголемени устни , които в близък план на камерата изглеждаха странно.

# 370
  • Между гори и планини
На 19 и вече с джуки...🙄
Тези деца защо не вярват, че младостта ги краси, дори и с тънки устни.
На приятел на сина ми, приятелката - 5 тона грим и изкуствени мигли - на 16 години...
Аз в потрес и от грозните вежди които са на мода. Нежно , младо лице и вежда 1 пръст дебела и като отсечена...

# 371
Оооо, веждите!!!!
Любими са ми, пфууу
Толкова грозно изглеждат някои жени/ момичета. Особено руси  с черни вежди и те един пръст дебели. Хубаво че е тренд, ама не седи на всички. На времето бяха едни тънки, като чертички, после с чупка....

# 372
  • Melmak
Оооо, веждите!!!!
Любими са ми, пфууу
Толкова грозно изглеждат някои жени/ момичета. Особено руси  с черни вежди и те един пръст дебели. Хубаво че е тренд, ама не седи на всички. На времето бяха едни тънки, като чертички, после с чупка....

Малко в кръга на шегата, ама това с веждите си е цяла конспирация. Преди 20 години ги скубеха по 1 косъм да остане и сега нямат вежди. И дойдоха на мода дебелите вежди, за да се изкарват пари от микроблейдинг и микропигментация. 😁😁😁😁😁😁

# 373
Добре де, тази боя дето я слагат след време маха ли се?
Щото, нали, като дойде друга мода кво ще правят с туй черното....

# 374
  • Между гори и планини
Толкова ми липсват годините до 90 те, когато всяка жена беше интересна и красива сама по себе си. Без всички да са като пластмасови клонинги. Особено бг "вип-а", почти всички жени си приличат, ако не пише коя е, трудно бих ги различила.

Общи условия

Активация на акаунт