Жените без корекции

• 18 443
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
И аз не разбирам тази мода със супер дебелите вежди. На някои отиват наистина, но други ги загрозяват направо.

# 376
Изобщо процедурите станаха много модерни. То фризьори, ами нокти- за къде без маникюра...толкова енергия, за  средства да не говорим се хвърля за  фасадата и се забравят истински важните неща. Ама живота ни стана консуматорски и лустросан, като за пред хората, за снимката в Инстаграм.

# 377
  • Melmak
Добре де, тази боя дето я слагат след време маха ли се?
Щото, нали, като дойде друга мода кво ще правят с туй черното....

Микроблейдингът, който беше модерен преди около 8-10 години вече е демоде. Като татуировка е, но с не чак такива вечни пигменти. Проблемът е, че оставя и белег от самия уред, с който се прави. Махат го с лазер, но после пак не е като да си нямал нищо там.
Микропигментацията гледам, че сега е на мода, но като цяло проблемите с тези вежди са, че избледняват, но от друга страна сякаш никога не можеш да ги изтриеш. Мисля, че се ходи на ретуш през определен период, иначе остават едни нюанси, които не са много приятни. А и има много кофти “специалисти”, които просто съсипват клиентите си.

Това го виждам от приятелки и познати, които са се подложили на такива процедури и в една група във фейсбук. Ако има как човек да съхрани космите по веждите си, най-добре.

# 378
И какво лоо намирате в направения маникюр, подредената коса и гримирано лице?
За веждите, моето мнение е, че повечето дами, които правят микроблейдинг нямат изобщо представа какво правят и са откровено некадърни. За да се направят хубави вежди, които да стоят добре на конкретното лице, трябва много повече от някакъв курс. То си е работа за човек, който може да рисува, учил е пропорции и има естетически поглед. Изобщо трудна работа.

# 379
Нищо лошо не виждам, просто се оформя една тенденция на задължителност. Прекалено голямо внимание се обръща на това.
Това е мое мнение.

# 380
  • София /Абсурдистан
Вежди кати на генералния секретар на КПСС не знам как някой може да ги смята за красиви.

# 381
  • Melmak
Е, разбира се, то проблем винаги са некадърните работещи в сферата! За съжаление са много и не само в микроблейдинга, а фризьори, гримьори, маникюристи, всякакви има.

Много е важно човекът да е естет, за да разбира  наистина какви вежди отиват на лицето, а не просто да знае две форми и толкова.
После съм виждала проблеми с белези (при блейдинг), грозно изсветлял пигмент. Онзи ден чета за случай, в който специалистката си изпуска уреда върху лицето на клиентката и оставя черно петно, което е перманентен грим… много гадна случка, сега лазер трябва за да го махне…

Иначе за маникюра мен ме дразни много като ида в банка, в болница или на друго подобно място и ме посрещне 20 годишно маце с нокти по 2 см в пет цвята и мигли като гъсеници. Човек трябва да се съобразява къде работи, в много други държави и рецепционистка в хотел да си, не допускат дълги нокти в шарени цветове, а добре поддържан маникюр.

# 382
  • Между гори и планини
А какво е ламиниране на вежди? От имената на всички процедури, знам само какво е лазерна епилация 😂
Нямам нищо против жените с прическа, грим и приличен маникюр ( без акрил, камъчета в всевъзможен кич), аз самата ходя без грим много рядко и то само у дома в големите жеги . Против съм изкуствени коси и всички подобни, ако човек не страда от заболяване, с го прави защото е модерно. След 5 години вече няма да е, но много от нещата нямат връщане назад.

# 383
  • Melmak

Това е ламинирани. Да стоят така, хем загладени, хем като косъм по косъм. 😁😁😁

Хахааха, е това последното ме разби. 😁😁😁

# 384
  • Между гори и планини
То хубаво, ама хич не стоят естествено. Едно време ни учеха как да рисуваме очи , вежди и мигли и веждите никога не са били такива 🙄

# 385
  • Melmak
Имам чувство, че в днешно време нищо не трябва да стои естествено. Някак трябва да се вижда, че е пипнато.

# 386
Микроблейдингът и микронийдълингът са някакви модерни скъпи процедури, с които изобщо не си заслужава да се започва

- нетрайни са и имат нужда от поддръжка
- в същото време никога не изчезват напълно от само себе си, а избледняват и почервеняват по грозен начин
- с всяко следващо нанясане кожата става все по-невъзприемчива
- тези малки разрези, които се правят, не само увреждат самата кожа дълготрайно, но съсипват и съседните косъмчета, тоест естествените вежди оредяват

Още преди около 10 години едно момиче си беше направило микроблейдингът и първоначално веждите ѝ, очите ѝ бяха уау. Видях я след около 3 години отново - еми, ужас беше.

Единственият вариант, който остава след подобни процедури, е постоянно веждите да се рисуват отгоре с нещо.

# 387
Еми, това последното съм го видяла при една фолк певица на живо, и от близо, с която се засякохме в един магазин за теракот и фаянс, преди близо 20 години, ама и сега все още виждам такива, които ако си затворят очите, едва ли ще могат да ги отворят отново, поради тежестта на миглите.

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, не , не мога да онагледя, но за да стане ясно за какво говоря, ще поясня. Това са мигли, които са изкуствено поставени, отгоре са гримирани със спирала, и поради факта, че свалянето на грим ще ги увреди, или разреди, гримът не се чисти качествено и с времето се натрупва, и става точно като насрано от пиле върху тях.

# 388
  • Между гори и планини
Еми, това последното съм го видяла при една фолк певица на живо, и от близо, с която се засякохме в един магазин за теракот и фаянс, преди близо 20 години, ама и сега все още виждам такива, които ако си затворят очите, едва ли ще могат да ги отворят отново, поради тежестта на миглите.

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, не , не мога да онагледя, но за да стане ясно за какво говоря, ще поясня. Това са мигли, които са изкуствено поставени, отгоре са гримирани със спирала, и поради факта, че свалянето на грим ще ги увреди, или разреди, гримът не се чисти качествено и с времето се натрупва, и става точно като насрано от пиле върху тях.

С миглите като криле на гарга, се притеснявам, че духне ли вятър и ще отлетят 😂
Това с тия микро не знам какво си, звучи ужасно. Едно време беше модерно да се слага перманентен грим и вежди.
В желанието си за красота и съвършенство много жени си причиняват такива ужасии...

# 389
А защо така масово жени на по 30г. останаха без вежди, та се налага рисуване?
То и от тежестта на изкуствени мигли и лепилата им остават без косъмчета на естествените мигли. Ама после мажат с бонилаш мисля беше, че да пораснат бързо офффф.
Красотата иска жертви Joy
За протокола и аз без червило/ гланц, спирала и парфюм не излизам.

Общи условия

Активация на акаунт