Жените без корекции

• 18 388
  • 518
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм на мнение, че ако не се различават корекциите, тогава е най-добре.
Даже забелязвам, че мъжете напоследък се радват повече на жени без корекции, поне моите познати... Но за всеки влак си има пътници...
Без или с такива корекции за които не личи и не знаят Grinning Че понякога е малко като с това че най-много харесвали жени без грим, а това дето те си мислят че е без грим се оказва че не е баш така Grinning

# 121
  • Melmak
Оо, виждам, че сте споделили и за мъжете с присаждането на коса. Вчера отварям фб и виждам, че един приятел си е присадил коса. Живеем в различни градове и скоро не сме се виждали. Хубав мъж е и без тая прическа, на мен не ми е естетично да си с бод на главата, много неестествено седи.
Моят също е изцяло плешив от много години и си е с бръсната глава. Добре, че не иска да си присажда, че ще се изпокараме. Повечето присадени при изцяло плешиви мъже не стоят добре. Може би ако има естествено растяща коса все още няма да е така. Но като светиш като кубето на Ал. Невски и лепнеш турската прическа.. не е ок.

# 122
И, имаше една тема за нечие гадже, чиято мечта му била да си присади коса. Авторката правеше планове за тия пари, които бил спестил, ама човекът искаше да си присади коса.

# 123
  • Paris, France
Аз пък изобщо не мога да позная кой мъж е с присадена коса, освен ако някой не ми каже и не ми покаже негова снимка без коса. Според мене е 100 пъти по-добре с някаква коса, отколкото с олисяло теме. Не харесвам никак плешиви мъже.

А защо са стигнали до оплешивяване като има диети, добавки, мазила и даже май хапове, но за последното не съм сигурна? Преди 15-20г по телевизията казаха, че някакво дете било прието в болница след поглъщане на препарат срещу мъжко оплешивяване, но не разбрах лосион за мазане ли е пила или хапове.

Оплешивяването показва лошо здраве и остаряване. Едното лекарство срещу оплешивяване е за уголемена простата, а другото е за високо кръвно.

Успехът на мъжете с противоположния (и същия 😇) пол, професионалните им успехи и благоденствието също са зависими от външност и е разбираемо да си правят корекции, даже повече от нас. Хванах се за главата като разбрах, че в Бразилия си слагат импланти в прасците, в бедрата. За задника знаех.

# 124
  • София
Оплешивяването е генетична определеност. Нищо не променя генетиката.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 19:26 от Fever Ray

# 125
  • София
Бразилия е меката на пластичните корекции. Там си слагат инжекции за Добро утро и гърди ежемесечно.
Оплешивяването не може да се спре с хапчета.

# 126
  • Down south
Хапчета и диети оплешикосите? Във Франция ли?
До сега знаех, че е генетично и няма  лек.
Намерили ли са нещо и за спиране на побеляването на коси?

# 127
До сега знаех, че е генетично и няма  лек.
Намерили ли са нещо и за спиране на побеляването на коси?
Има лекарство, което може да се приема “профилактично”. Проблемът е, че може да има много сериозни странични ефекти и то след като е в спрял приема.
Finasteride (Propecia).

https://www.cbc.ca/news/health/hair-loss-drug-finasteride-side-effects-1.7483898

Ще ме прощава Невенчето, но ако съм мъж, ще рискувам да оплешивея и да не ме хареса, защото страничните ефекти са на случаен принцип.
За бели коси - боя. Дядо ми всъщност “почерня”, когато стана на 90. Така че и дълголетие помага.

# 128
Наистина ли, Абаджиева? Черна коса му поникна? За зъби съм чувала, но за коса да почернее, не.

# 129
Наистина ли, Абаджиева? Черна коса му поникна? За зъби съм чувала, но за коса да почернее, не.

Абсолютно. Зъби не му поникнаха. Сигурно имам някъде снимка.

# 130
  • Melmak
Мъжкото оплешивяване е генетично, не става с диети и спорт.

# 131
  • София /Абсурдистан
Аз не намирам нищо лошо в присаждането на коса.

# 132
  • Down south
Цитат
Мъжкото оплешивяване е генетично, не става с диети и спорт.
Е, поне има и други "неразбрали"

Растящи черни коси на 90? А това за зъбите какво е и там ли има свеж растеж?

# 133
  • По света и у нас
Не мисля, че съм демоде - мисля че съм уникат на фона на всичките коригирани.

Ех, и аз може да се коригирам един ден но удържам фронта все още.

# 134
  • Paris, France
На моя дядо също му е почерняла косата на 90г, а имаше доста бели коси ка 70г.

Цветът на косата може да се възвърне с големи дози PABA. Също b12.

Ще ме прощава Невенчето, но ако съм мъж, ще рискувам да оплешивея и да не ме хареса, защото страничните ефекти са на случаен принцип.

Права си, но не сме мъже. Мъжът ми има колеги и приятели, които си мажеха тиквите с това нещо или нещо друго. Май беше Minoxidil, но и за Propecia са споменавали. За млад мъж не е лесно да привлича мацки ако, освен че е нисък е и плешив. ММ често го питат на какво лекарство е, защото нито има бели косми, нито е плешив на 56г. Да, ген е, защото не само не е на лекарства ами и junk яде, гадината. Често яде по 3 кроасани за закуска. Ако аз ям така, няма да съм жива след година. Баща ми още е с коса на 92г, но е бяла. Той е рус, та не му личаха белите косми.

Да, но мисля, че навсякъде има. Ядат яйца, вътрешни органи, спанак, тиквено семе, авокадо. Мажат си кратуните с масло от розмарин. Има и китайски билки. Fo ti е най-известната. Изписват им мазила, хапове, тестостерон на лепенки.

Чела съм, че ядене на бадеми предотвратявало мъжкото оплешивяване.

Оплешивяването на главата е свързано с липса на вит Д3. Като че ли организмът се стреми да се облъчи от слънцето повече кожа. Логично е.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32516435/

Познавам мъже, които обърнаха оплешивяване със сравнително естествени средства, но изисква доста усилия. Като казвам обърнаха имам предвид, че им поникна коса там, където беше загубена.

Общи условия

Активация на акаунт