Лекари в Бургас -4

• 12 131
  • 246
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Здравейте. Търся много добър ендокринолог в Бургас. Дъщеря ми е с Хашимото, ИР, без цикъл и в общи линии съм отчаяна

Аз ходя при Делииванова. Аз съм с хипофункция на ЩЖ и ИР. Не зная при вас дали ще помогне, но общо взето при когото и да отидете лечението ще е едно и също - някакво метформиново лекарство за ИР и някакъв тироксин за Хашимотото. Трабва да се нагласят само дозите, че при всеки е различно. Може да включат и добавки като вит Д и разни други. Повечето, които сме и ИР имаме занижен вит Д.
Но най-важното е строгата диета при ИР. Без нея каквото и да пиете няма да е много ефикасно.

# 226
Не знам до колко са адекватни ендокринолозите в Бургас. От няколко познати чувам, вкл.и от собствен опит, че напр.при изследвания на долна граница не предписват нищо. А по групите и в интернет на английски оптималните стойности трябва да са над средната стойност. Бяхме при Делииванова. Да любезна е, но тя също при фт4 на долна граница каза всичко е ок.

# 227
Дъщеря ми е на 27. Не иска да ходи извън Бургас, защото и е сложно.

# 228
  • Бургас
Не знам до колко са адекватни ендокринолозите в Бургас. От няколко познати чувам, вкл.и от собствен опит, че напр.при изследвания на долна граница не предписват нищо. А по групите и в интернет на английски оптималните стойности трябва да са над средната стойност. Бяхме при Делииванова. Да любезна е, но тя също при фт4 на долна граница каза всичко е ок.
То се гледа цялостната картина - фт3, фт4, tsh, антитела.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 17:59 от Irene Adler

# 229
  • там, където ми харесва
Честита Нова година!!!
Да питам за мнение за д-р Стойкова кардиолог в 3-та поликлиника ?

# 230
Честита Нова година!!!
Да питам за мнение за д-р Стойкова кардиолог в 3-та поликлиника ?
Ходила съм при нея и не останах доволна.

# 231
За много години!
Знаете ли как да си запазя час при д-р Колева, дерматолог? И знаете ли дали отстранява бенки с направление?

# 232
  • Бургас
За много години!
Знаете ли как да си запазя час при д-р Колева, дерматолог? И знаете ли дали отстранява бенки с направление?
  Ако става въпрос за д-р Колева, която преглежда в Транспортна болница, часове се запазват на регистратурата или лично при нея май. Аз последно ходих по спешност и направо пред кабинета чаках без час - нямаше много хора и минах бързо. Преди 2 години ходих при нея за бенки, но само за да ми даде мнение кои могат да се махнат безопасно и след като ми даде зелена светлина, ме изпрати при хирург в трета поликлиника (убягва ми името му в момента). С направление бях и имаше нещо от сорта, че до 5 бенки можеше да се махат, но имаше и доплащане някакво (не голямо).

# 233
  • Бургас
За бенки може да отидете при др.Куриян.

# 234
  • Бургас
Той как ги маха, за операция си трябва хирург

# 235
  • Бургас
Мисля че със лазер, той беше в Германия и там е махал само такива даже злокачествени, но вече си е тук. Беше ми казвал че са със светли кожи Германците и са предразположени.
Тел.0896845854 - жена му вдига.

# 236
А за Проданов-онкохирург някакво мнение?

# 237
  • Бургас
Аз си правя при него от няколко години ехография на млечни жлези. А по време един такъв профилактичен преглед сам ми предложи да ми махне веднага голяма бенка на гърба.

# 238
Имате ли мнение за доктор Лафчиев?

# 239
Махнахте ли я? Не става въпрос точно за бенка,а за едно зачевено кожно петънце ,което може би е преканцерогенно.Понеже четох и се препоръчва криотерапия,а той каза да се махне оперативно и за това се зачудих.

Общи условия

Активация на акаунт