Лекари в Бургас -4

• 12 041
  • 246
  •   2
Отговори
# 210
Д-р Лорис Саян работи в частен кабинет.

# 211
Привет,да ми препоръчате добър/добра/ пулмолог в града..
Станка Кичукова, кабинетът и е в Зорница. Прекрасен лекар.

Търся препоръки за гастроентеролог.

# 212
Навремето ходих при Нондева-не знам дали преглежда още.Беше на Демокрация над Лина-та.Аз бях доволна.

# 213
  • Бургас
д-р Лорис Сайян преглежда в частния си кабинет, който се намира точно до Диверсо. 78 годишен е и по мое мнение е в доста добра форма.

# 214

Всички лекари от ТУБ диспансера правят прегледи и са отлични специалисти.
Др Кичукова - не препоръчвам. Дава и мнения в области извън компетенцията й, което освен, че не беше вярно / каза, че сърцето е извън ритъм /, предизвика  огромен стрес. Лекува предимно с кортикопрепарати, което няма как да не повлияе оздравителния процес.

# 215
Лежала съм при Д-р Вълкова в Белодробната болница - с огромни благодарности към нея !

# 216

Здравейте! Моето семейство ходим при д-р Амини, чудесен специалист е, с много добро отношение.
И е единственият лекар, който ни звъни, за да провери състоянието след проведеното лечение.

Тук има информация: https://www.facebook.com/photo?fbid=839446908580091&set=a.177326584792130

# 217
  • там, където ми харесва
Здравейте търся добър уролог. Имам полип на пикочния мехур , ако може да е по НЗОК

# 218

Здравейте! Моето семейство ходим при д-р Амини, чудесен специалист е, с много добро отношение.
И е единственият лекар, който ни звъни, за да провери състоянието след проведеното лечение.

Тук има информация: https://www.facebook.com/photo?fbid=839446908580091&set=a.177326584792130

НЕ препоръчвам д-р Амини! Останалите неща от прегледа няма да ги коментирам, само това ще кажа:
- Имате ли някакви алергии?
- Не, никакви. Никога не съм имала.
- Добре, изписвам ви ето това лекарство против алергия Trollface

Нито го купих, нито се върнах!

# 219

НЕ препоръчвам д-р Амини! Останалите неща от прегледа няма да ги коментирам, само това ще кажа:
- Имате ли някакви алергии?
- Не, никакви. Никога не съм имала.
- Добре, изписвам ви ето това лекарство против алергия Trollface

Нито го купих, нито се върнах!

Аз също нямам алергии, но винаги при тежки грипове и настинки са ми изписвали антихестамини (ако за това наричате "лекарство против алергия"), които облекчават доста някои симптоми.

А идеята да Ви питат дали имате алергии (към пеницилин например или други вещества), е просто да не ви ги изписват, за да не се окажете в спешното или по-лошо.

# 220
  • Бургас
Човек може да има алергична реакция и без да има алергии.
Скрит текст:
Не съм много компетентна, може и да не се изразявам правилно, реално сама си търся информация, но съществува хистаминова непоносимост,  състояния свързани с мастоцити и др.подобни. При алерголог не ми излиза алергия към нищо, но вече доста години имам реакции, изразяващи се в запушен нос, хрема, а понякога направо и сълзене от очите, няколко пъти при вирус ми се наду устата. Това не е постоянно, имам периоди без проблеми, периоди с лек дискомфорт, но и такива с по-сериозен, предимно зимата-при влага, вятър, преди цикъл. Преди няколко дена мм се върна като настинал/явно е носил и вирус/, веднага носа ми реагира.До няколко дена направих реакция - изглеждах като болна -сополи,кихавици, течащи очи, подута,  но усещах, че не съм. С няколко дена противоалергично спря и нямаше друго. Забелязала съм, че често при срещи с вирус получавам такава реакция без да се разболявам наистина.Също забелязах, че разболяванията ми почти винаги са в периода непосредствено преди цикъл или съвпадат, явно тогава се променя нещо и ми пада имунитета.

Така, че в този ред на мисли може и наистина да има смисъл изписаното лекарство. Помня, че навремето много майки даваха при кашлици и болести противалергично л-во. Самия ковид и следващите вируси според мен предизвикват такива алергични реакции, и изобщо разбиват хормоналния баланс и имунитета, което води до проявата им.

# 221
  • там, където ми харесва
Здравейте, търся добър уролог и уши, нос, гърло?

# 222
  • Бургас
Назад в темата се коментираха УНГ лекари, може да погледнете за информация!

# 223
Здравейте. Търся много добър ендокринолог в Бургас. Дъщеря ми е с Хашимото, ИР, без цикъл и в общи линии съм отчаяна

# 224
Съселче, на колко години е дъщеря ти и от колко време няма цикъл?Ако е под 18, трябва да търсиш детски ендокринолог. Не знам да има такъв в Бургас. Дъщеря ми нямаше цикъл близо 9 месеца, бях се побъркала. Сума ти изследвания, прегледи. Накрая ходихме при Манукян, дори не я прегледа. Прегледа изследванията - имах папка с направени през няколко месеца кръвна картина, щитовидна, витамини. Каза, че всичко било наред и вероятно било на психична основа. Т3 й беше на долна граница, но това не било проблем. Витамин Д-то й също беше доста ниско, попитах я не трябва ли да пие, тогава чак й изписа. Въобще, съвета ми е да търсиш ендокринолог с опит във вашия казус. Защото и за д-р Манукян имаше много добри отзиви, но според мен не реагира адекватно в нашия случай.

Общи условия

Активация на акаунт