Лекари в Бургас -4

• 5 902
  • 125
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте! Моля за мнение,препоръка за личен лекар. По възможност в трета поликлиника на Демокрация или другаде, но в центъра. Благодаря предварително!

# 46
В Трета поликлиника препорйчвам д-р Костадинова.

# 47
Зная, че е досадно да се задават едни и същи въпроси на всяка страница, но не мога да намеря ендокринолог, който да има свободни часове за тази седмица и да работи със здравна каса. Дават ми само часове за края на юни. Някакви идеи? Толкова ли голям наплив има за тези лекари.

Виж и тук - д-р Данов - четвъртък, петък, четвъртък.

https://endokrinolog-burgas.com/

# 48
HOPE.LOVE.PATIENCE Благодаря за препоръката, но в супердок пише,че не приема нови пациенти.

# 49
Здравейте, някой дали е посещавал д-р Васил Съботинов, образна диагностика, за ехография на млечни жлези. Почти нищо не откривам като мнение в интернет и във форума тук, а в супердок е пълно с положителни коментари. Кабинетът му е срещу Технополис Бургас.
Аз съм ходила за бъбреци, доволна бях, идеално разчете резултатите. Тези дни ще ходя в Стайков за млечни жлези и ще споделя след това.

# 50
При ендокринолога д-р Данов ходих миналата година и не останах доволна. Личната лекарка ми каза, че има много негативни коментари за него.

# 51
При ендокринолога д-р Данов ходих миналата година и не останах доволна. Личната лекарка ми каза, че има много негативни коментари за него.
И аз съм много недоволна от него

# 52
Аз съм доволна от д-р Костадинов- ендокринолог. Работи в ЕЗГ. Знам, че с часовете там е сложно, но ако е към края на деня и го попитате дали ще ви приеме без час, вероятно няма да откаже. Само питайте по телефона каква смяна е.

# 53
Въпросът на Irene Adler беше за час за ендокринолог, а не за препоръка за ендокринолог.

# 54
Вчера си записах час за 4 юни за ендокринолога д-р Цветанка Мекенян. Прочетох добри отзиви на нея. Щом Ви изтича направлението може да поискате да Ви го анулират и да Ви пуснат ново, ако е възможно.

# 55
  • Бургас
Въпросът на Irene Adler беше за час за ендокринолог, а не за препоръка за ендокринолог.

И индиректно за препоръки.

В крайна сметка единствено успях да си запиша час при д-р Стефанова в "Николай Чудотворец". Тя работи също и в ендокринологичното отделение в УМБАЛ. Съжалявам, че си издухах направлението. Не съм доволна изобщо. Часовете изоставаха само с 5 мин. Аз бях предпоследна, но явно лекарката бързаше да си ходи и набързо ме претупа и изпъди. Аз не съм от хората, които си говорят сладки приказки като отидат на лекар. Имах само един въпрос, но тя и на него не отговори. Не било сега времето. Държеше се доста грубо. Определено ми е в черния списък. Следващия път ще пробвам при Костадинов, който много препоръчвате. Оказа се, че единия му кабинет е до кръговото на МакДрайв и ми е много близо. Отчитам като грешка от своя страна, че не си записах първо час някъде и тогава да отида при ЛЛ за направление. А какво ви е мнението за д-р Стоянова в поликлиника Стайков?

# 56
  • вкъщи
Костадинов и той нищо не обяснява и е груб и незаинтересован. Аз хем на платен прием бях и ...

# 57
И аз не съм доволна от д-р р Костадинов , чаках месец за час,много прехвален и нищо. Гледа жлезата на ехограф,но не каза какво вижда ,нито погледна предходните . Изследвания сама си назначих, така видях че витамин Д и Б12 са ниски , не ми изписа витамини, и сама си назначих Хома индекса за проверка. През цялото време се кривеше и сумтеше . Ходя при Д-р р Данов, той обяснява повече , проверява какво е било преди ,и постоянно ми казва да го питам ако нещо се сетя.

# 58
Ооо, съжалявам, не знаех,че не приема д-р Костадинова вече. Явно е много натоварена. Жалко,защото е страхотна.
За д-р Данов ще кажа едно - не бих отишла при него отново дори да е последният лекар на земята. Изключително непрофесионално и ужасно отношение, безкрайно мрънкане защо съм с направление и как щял да умре от глад, ако преглеждал така като мен хора с два ендокринологичти  проблема,които не си плащат. Просто този човек е потресаващ за лекар. Аз съм си довална от д-р Мекенян. Препокрива се с това,което съм консултирала с доцент Еленкова от ендокринологията в Майчин дом. Доцентката прави онлайн консултации в Healee, но не знам дали също не е много натоварена напоследък.

# 59
  • Бургас
О, да, и Стефанова мрънкаше, че имам два проблема. Обърна внимание само на единия и само за него предписа лекарства. Не можело така за два да ходя. Шок!!!

Общи условия

Активация на акаунт