Лекари в Бургас -4

• 9 374
  • 189
  •   1
Отговори
# 135
Аз миналата година ходих при д-р Кузнецов. Останах доволна.

# 136
  • Бургас
Препоръчвам д-р Топчийска в Оксиком. Цялото семейство сме ѝ пациенти.

# 137
И аз щях да препоръчам Кузнецов, но прочетох, че не ти се чака. А там с часовете е много тегаво. Звъниш в определен ден в месеца, тези по здравна каса свършват бързо. Водят го като един от най-добрите в Бургас. Аз водя дъщеря ми там. Разширяват й зениците,прегледът е обстоен,не те претупват за 5 минути. Но пък не говори ,все трябва да го разпитвам, това ме напряга много. Както и запазването на час. Винаги плащам,защото все свършват часовете по каса. Последния път даже си изтървах нервите,защото в продължение на половин час даваше заето и когато най-накрая успях, беше останал само един час с направление,който беше в учебно време. И пак трябваше да плащам.

# 138
  • Бургас
Благодаря на всички за споделените отзиви. Забравих да спомена, че и при Кузнецов съм водила децата, даже сина повече от 10г беше при него, та съм запозната със записванията и прегледите. Даже мисля, че предимно с деца работи.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 12:09 от sunny-n

# 139
  • Бургас
Препоръчайте, моля,  къде да отида за профилактична мамография?

# 140
Търся препоръка за офталмолог в Бургас. Не е някакъв особен случай, за предписване на първи очила, но все пак очаквам внимание, а не "нормално е на тази възраст'. Водила съм децата при Миланова и Балимезова, но нямат часове за следващата седмица. Някой друг? Или да изчакам тези, все пак не е спешно.

Бих препоръчала д-р Константина Кънчева. Може да се запази час през Супердок, приема и по здр.каса.
https://superdoc.bg/lekar/konstantina-kancheva
При Кузнецов наистина е много тегаво запазването на часове, а и май приема по здравна каса само деца.

# 141
  • Бургас
GG*, а мислите ли че има разлика м/у Младост и филиала в центъра?

# 142
Нямам впечатления от филиала в центъра, и аз, и близките ми сме ходили при нея само в клиниката в "Славейков".

# 143
Аз ходя в ДКЦ "Св. Георги Победоносец"/Военна болница/. Там ми беше препоръчала личната лекарка да отида за профилактичен преглед.

# 144

Аз ходих за първи път в трета поликлиника при Ченгелиева по съвет от форума. Доволна съм, но нямам база за сравнение, освен че много препоръчваха да съм точно при нея.

Препоръчвам д-р Топчийска в Оксиком. Цялото семейство сме ѝ пациенти.

Категорично НЕ препоръчвам Топчийска!

И следя отговорите, защото и аз търся очен. Последно ходих при Балимезова на Вардар. Доволна съм, но следя за нови имена, особено, ако са глаукома специалисти, защото Балимезова няма техника.

# 145
Нямам мнение за изписване на очила.Аз в понеделник ще ходя на преглед при него ,но оперира майка от перде и на 2-те очи.С едното не виждаше 100% с другото 90.Сега е с диоптър 2,5.Изключително съм доволна от д-р Мутавчиев-шеф на очното в МБАЛ.И самия персонал в отделението е чудесен.Много се радвам ,че му се доверихме!
За мен в понеделник реших да отиа да ме прегледа за очила.Прегледа е в Николай Чудотвоец-отстрани на спешното.

# 146
  • Бургас
Някой ходил ли е на мамография в Дева Мария. Пише, че има някакъв модерен апарат от ново поколение.

Препоръчайте, моля,  къде да отида за профилактична мамография?

Аз ходих за първи път в трета поликлиника при Ченгелиева по съвет от форума. Доволна съм, но нямам база за сравнение, освен че много препоръчваха да съм точно при нея.

Ченгелиева не е ли само на ехограф? Аз навремето преди 17 години като бях бременна съм ходила при нея на фетална морфология и бях много доволна.

# 147
  • Бургас
Давам отзив за очния преглед. Записах при Константина Кънчева, ходих днес във филиала на Александровска.
Доволна съм и от отношението и от самия преглед. Отдели време да ми обясни кога, какво, защо се случва..., обърна внимание на всички оплаквания. И от резултата съм доволна - почти нямам нужда от очила, но мога да направя едни с 0.5 , които да ползвам при необходимост.
Така че бих я препоръчала, с уговорката, че нямам някакъв сериозен или специфичен проблем.
Допълвам - бях без направление, платен преглед, но е добре да се знае, че няма ПОС терминал, само в брой се плаща.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 14:38 от sunny-n

# 148
Здравейте, по медицински причини трябва да посетя д-р Кенолов. Събирам мнения и съвети, не съм още на себе си, защото вчера разбрах, но имам много въпроси.

# 149
  • там, където ми харесва
Някои да даде мнение за Ченгелиева ехограф?
След неуспешната ми операция на гърдата в Сърце и мозък и ходене по мъките в София търся добър диагностик в Бургас , за да си проследявам гърдите. Такава простотия претърпях от Бургаски лекари , че и ехографа не знам къде да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт