Лекари в Бургас -4

• 9 267
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Препоръчайте ми добър лекар УНГ за възрастен за проблем с ушите.

Здравейте! Аз съм доволна от младия Емануил Ламбов. Отидох при него с проблеми с ухото, след като вече Димоски ме беше измъчил със сгрешена диагноза и претупани два прегледа. Ламбов преглежда внимателно, изслушва и ми направи няколко други теста, които не ми бяха правени досега.

Минах с направление, не съм плащала нищо допълнително.

Снимах им работното време, тъй като в сайта им не е така подробно.

# 181
  • Бургас
Спешно ми трябва кожен лекар за сина (на 14 е), че е с някакви мистериозни сърбящи обриви, които се множат. Може ли да препоръчате някой конкретен лекар, при когото да идем да чакаме утре?

# 182
Д- р Колева, в Транспортна.

# 183
  • Бургас
И аз за нея се сетих само като вариант, но нямам никакъв спомен за работно време. Ще пробвам да звъня на регистратурата сутринта и най-много да виснем там да чакаме с наследника. Поне като не е по Здравна каса, може да се смилят и да ни приемат за преглед по спешност...

# 184
Аз ходя рано сутрин към 8-почти няма хора, най - много 1 човек и влизам. Сега ще се опитам да прикача даб. Време ако намеря снимката. Ако не-отивате рано сутринта и хич не се обяснявате на регистратура. Съжалявам изтрила съм снимката, но по спомен от 7.30 беше

# 185
  • Бургас
Ще изритам рано от леглото хубостника и ще отидем възможно най-рано. Благодаря много!

# 186
Здравейте! Търся мнение за лекар, но не знам точно какъв ми е нужен - хируг, гинеколог или мамолог… Та накратко спрях да кърмя краят на май и по майчинските групи четох, че е хубаво 6 месеца след спиране на кърменето да се прегледат гърдите. Не знам към какъв лекар да се насоча, ЛЛ нищо не казва по въпроса. Аз не усещам някакви буци, но понякога усещам леко напрежение и като се изстискам излизат няколко капки кърма (поне на кърма/коластра ми прилича). Ще съм много благодарна, ако ме насочите към подходящ лекар, няма значение дали е по ЗК или на частно.

# 187
  • Бургас
Кожен лекар др.Куриян - много добър!

Общи условия

Активация на акаунт