Лекари в Бургас -4

• 9 370
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Някои да даде мнение за Ченгелиева ехограф?
По-нагоре в темата има мнения за нея. Аз съм доволна, но съм я посещавала преди 16-17г. за фетална морфология.

Някой ходил ли е на мамография в Дева Мария. Пише, че има някакъв модерен апарат от ново поколение.
Аз понеже не получих отговор на това мое запитване реших днес да отида на мамография (за първи път в живота ми) в Дева Мария. Бях с направление по профилактиката, но имах притесняния след ехографа. Там ми обясниха, че след мамографията ми се полага преглед при хирург (не зная дали е включено в направлението или е някаква тяхна практика). Възхитена съм от отношениято на д-р Кънев, който води образната диагностика там. След мамографията отидохме в друг кабинет и там ме прегледа на ехограф (вместо хирурга) и ми обясни подробно някои неща, защото бях много притеснена след профилатичния ехографски преглед, където доста ме бяха уплашили. Показа ми какво вижда с подробни пояснения. Да похваля и момчетата, които правиха мамографията, бяха много внимателни, въпреки че самата процедура е доста гадна и освен ако не е много наложително не смятам да се подлагам повече на нея.

Ако не сте ходили отдавна в тази болница само да кажа че отзад вече има голям платен паркинг, което аз не знаех и за малко да закъснея докато търся къде да паркирам (добре че един човек на улицата ми каза).

# 151
  • там, където ми харесва
Искам да избегна мамография ,защото съм с три операции на гърдата и ме е страх да я направя. Чувала съм , че притискат гърдите.

# 152
Знаете ли дали Доц. Румен Филипов /гръден хирург/ има ехограф в кабинета в Света София?

# 153
Здравейте, ако някой скоро е бил на преглед при д-р.Николай Илиев УНГ в частния му кабинет,с направление може ли да каже почистването на ушни канали и измерване на слуха отделно ли се заплащат. Интересуваме още мнение за д-р.Станимир Динев УНГ в медицински център Стайков и др.Николай Бъчваров също УНГ там.

# 154
Здравейте! Какво мислите за д-р Перухова, гастроентеролог от София, която в момента работи в Бургас?

# 155
Искам да се свържа с д-р Камбурова- очен лекар е и работи в Окръжна болница. На регистратурата ли да звънна или на телефонния номер, който намерих в интернет?

# 156
На телефонния номер. Но преди обяд има операции, търсете я следобед.

# 157
  • Бургас
В търсене съм на читав гинеколог, по здравна каса.
Предпочитам жена.
В началният пост има само мъже препоръчани.
Чудех се в ,,Лайф,,-а дали има?

# 158
  • Бургас
Карз, Гавазова в поликлиниката срещу х-л Космос. Мисля, че и в Четвърта поликлиника има кабинет.

# 159
Аз от д-р Гавазова не останах доволна, постави ми грешна диагноза и после ходих при друг специалист.

# 160
Здравейте! Препоръчайте ми добър лекар УНГ за възрастен за проблем с ушите.

# 161
Аз си харесвам Ламбов.

# 162
В поликлиниката срещу Космос ли преглежда, както преди?

Чака ли се все още толкова много при него?

# 163
Да все още там,а за чакането аз все след работа съм ходила и не съм чакала повече от 1-2 човека.В едната смяна е сина му и там веднъж доста деца изчаках -беше навалица някаква Simple Smile

# 164
  • Бургас
Здравейте! Препоръчайте ми добър лекар УНГ за възрастен за проблем с ушите.
Др.Илиев в МЦ Зорница, зад пицарията.

Да кажа, че останах доволна от прегледа при Гавазова! Внимателна, изчерпателна и изслушваща за проблема.

Общи условия

Активация на акаунт