Декемврийски бебета - тема 2

• 19 653
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
А аз какво да кажа 😂 едното ми бебе яде към 8.30-9, заспива и се събужда в 1, после в 4, после в 7. Понякога и в 6 и си говори и не иска да спи. Преди беше свикнала да спи до 4-4,30. Сега всяка вечер към 1 се буди гладна. Другата се буди към 6.30-7, но заспива много трудно вечер. Много е неспокойна, върти се, изпуска биба, плаче.
Забравих да се оплача, че само аз ги чувам тия бебета като плачат по нощите.

# 211
Аз си мислех, че само моята е с 7-8-9 часа нощен сън. Бъди се ухилена в 5 и 30 и сложно заспива след това.

# 212
Бащите щастливи и наспани, децата щастливи и наспани, само при нас майките куца схемата. Нещо не правим както трябва. 😀

# 213
  • UK
Премериха я днес, на височина е на 75‰, 70см на тегло точно на 50‰ - 7.350. На кривотия е някъде към 150‰.

# 214
Ние сме към 500. Цял ден е спала общо 2 часа и ми отне 2 часа да я приспя за нощния сън. Абсолютно изтощена съм. И ако чуя още веднъж Уморени крила (любимата й песен, само тя я успокоява) , ще се гръмна. Онзи ден я оставяме на майка ми и отиваме до Кауфланд, влизаме и чуваме - ,,Дълги алеи..." , направо ми прилоша. 🤣

# 215
  • UK
Ох, ужас. От всички песни на света, точно тази, много ти съчувствам. Аз пък отказвам да пускам мис Рейчъл, поне засега, направо като й видя физиономията, получавам уртикария. Не знам каква магия им прави на бебетата тази жена, но ми е страшно непоносима.

Нашия татко прояви инициатива да я изкъпе сам тази вечер, че голямо мрънкане мрънка, аз изскърцах със зъби де, обаче й сресал косата с път по средата и сега прилича на пълен идиот горкото. Аз пък открих, че възглавничката, която беше в комплекта с бебешката гимнастика, е идеалния размер и форма за под гърдата от която суче, вместо пелените които ползвах досега, и съм много щастлива. Много е удобно. Само да се бях сетила преди шест месеца. Simple Smile

# 216
Най-обичам някой като ме пита "спите ли?"Laughing Да, той спи, аз не спя...

Много ме кефите как откривате любима песен на бебето, аз в някаква чужда тема за драмите при пътуване с кола открих някакъв песен The Happy Song, много магично и действала на американците или какъвто беше там форума и единствено нея я пускам често, ама не виждам по някакъв начин да я отразява.
Оф, все е мрънкащо ама днес ме побърка, щях д проверявам да няма пак скокове, чудеса. То оставиш го - мрънка, вземеш го - мрънка, цица-мрънка, всичко мрънка и направо си реве някакъв раздразнен такъв.

# 217
Момичета много ме разсмивате ха ха поне все още имате чувството за хумор. 😅 При моето дума не може да става за слушане на песни от телефон, обича песнички, но само ако мама пее 😅 пък ако знаете как пея 🤣🤣🤣 по-скоро вия 🤣 Поне след толкова години, най-после имам верен слушател. Повтарям хей ръчички и зайченцето бяло по 200 пъти на ден, съседите сигурно вече ме мразят. Като е в режим мрънкане се налага да вия по-високо, че да се залиса и до забрави за мрънкането. 😅 Не мисля, че има човек по нашата улица да ме понася вече. Цялата работа е придружена с люшкане на количка, пляскане с ръце и от 2 дни шум на прахосмукачка (в краен случай пробвам бял шум, но и той не се харесва) 🤣🤣 Сигурно изглеждам като супер мама пея, приспивам, бутам количка и чистя в 1 🤣

# 218
Оо хахахха разсмя ме, като му пея на Тео половината пъти се мръщи, доста фалшиво изкарвам песните 🤣 И аз се опитвам да го надвикам някой път, комшиите още не са ми тропали, всичко е точно. А това с Уморени крила е топ. 🤣
Сиси, и ние пробваме вечер с The happy song докато го обличаме и му правим масаж, повечето пъти се кротва.

# 219
  • Пловдив
Аз съм почти целодневно на бял шум 😂 И целонощно. Сега съм в хола с едната, която спи в количката и с бял шум. Ще ходя да взема и другата, която е с баща си. Уж щял да я приспи, а тя мрънка , той спи…

# 220
Има ли някой дребосък, който вече спи или иска да спи по корем? От 2-3 дни се мъчи, но си забива главата, като талпа и ме е шубе да го оставям така да не се задуши 😂

# 221
Има ли някой дребосък, който вече спи или иска да спи по корем? От 2-3 дни се мъчи, но си забива главата, като талпа и ме е шубе да го оставям така да не се задуши 😂
Моят спи така върху мен. Доста адекватно се намества, като си забие муцуната в гърдите ми. Но не знам дали се брои за спане по корем в истинския смисъл.

И при нас ставахме в 5:30 две седмици, видях че е в процес на махане на четвъртата дрямка и явно не будуваше достатъчно през деня, т.е. изместването на нощното лягане в 19 го караше да става в 5:20. Вчера успях да наместя някак си дневното спане, но цяла нощ спа неспокойно, взех си го при мен и той спа, аз не. Днес третата дрямка я направихме от 7 до 7:20, но пък това доведе до лягане за нощен сън към 22. Та сега ще видим как ще стане нощта.

# 222
Ох и ние май сме във филма с махане на дрямка. Обаче трудно прави сън повече от час без доприспиване и цирка е пълен. Последната дрямка ни идва рано и бе може да издържи повече от 2ч до нощния сън. Вчера заспа за нощен в 18ч и трябваше да будя за последното ядене и баня, и пак да приспивам 🫣
Някой ползвал ли е платената версия на Huckleberry?
А по корем още не може да спи, събужда се и се разстройва и трябва да я връткам Sad

# 223
Аз съм с безплатната и много ми харесва, обаче почна да забива и да не запаметява хранене и спане, чудех се дали не е защото настоява за плащане

# 224
  • Пловдив
Аз не знам какво правя неправилно. Нищо не съм променила в режим или дремки. Защо едното бебе продължава да се буди в 1, вместо в 4, както беше преди? Другата си спи пак по цяла нощ, понякога сестра й я буди по рано, както днес - в 6

Общи условия

Активация на акаунт