Кош съм имала, но аз ползвах многократни пелени с големия от края на първия месец до края на ползването, с някакви инцидентни еднократни. С малкия съм ползвала повече еднократни, поради спефифики на кожата му. Имах просто една кофа, нищо специално. Слагах разградим плик вътре с връзки и изхвърлях всеки ден.
Този на Томи типи излезе май, когато големият ми син се роди. Специални консумативи са нужни, което е допълнителен разход. Надявам се поне да се разгражда плика...памерсът е ясно, че ще седи някъде още 300-400 години.
Преди време в бившата ми работа ни представяха ето този кош https://slingoteka.com/bg/shops/produkt/25910/
Той се ползва с всякакви торбички и се завърта, при което не излиза никаква миризма. Хареса ми като дизайн, но и да имах бебе, не знам дали бих си взела кош за пелени.
Здравей, много си права за разграждането. Точно заради това се чудих ужасно много, не стига че памперси, мокри кърпи, ми и допълнителни торбички и какво ли още не...

Може ли да ми споделиш своя опит за многократните пелени? Ако е удобно, интересува ме колко броя горе-долу биха ми трябвали, лесно ли се перат и хубаво ли попиват? Сега сменям по- около 7/8 памперса на ден, като 2/3 са код "горчица", предполагам, че с многократни ще сменям същото количество, та си мисля, това значи ли, че ми трябват около 10 памперса, да имам да сменям и да пера/чакам да съхнат?
Май станаха много въпроси, благодаря предварително, ако ти остане време да пишеш.