Подготовка за малкия човек - тема 29

• 34 055
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм доволна от този стерилизатор:
https://visvitalis.bg/product/cangaroo-sterilizator-verde-110201
Има и функция сушене, затопляне на мляко/бурканчета с пюре и варене на яйца.

Взехме ленена сгъваема кошара с падаща стена и отделно матрак Magniflex Pierre Cardin 60/120см. Доволни сме 😊 мисля, че Мерида лен се водеше на Чиполино.
А колко шишета събира. Изглежда ми многофункционален.

# 706
Genome, твоят бебок върви високичък. Моята е на 5 месеца и е около 63см 😀

Та бебетата растат с различни темпове и някои по-бързо минават към следващ размер, други не толкова. Btw Вие какво правите с излишните дрешки? Около мен или са затрупани с дрешки или  предпочитат да си купят нови. Нормално първо бебе и ти е кеф да вземеш нещо ново. И аз съм така. Първата пардита малки дрешки ги подарих.

За кошара - с Чиполино Релакс Лен сме. Отделно матрак на Магнифлекс. За стерилизатор взехме на Авент с опция за сушене, но не нов. Доволна съм, но е доста пари и може да се мине и с по-евтин.

# 707
За дрешките - от баткото имам всякакви, защото свекървата доста често взимаше неща от Pepco, Sinsey. Някои излязоха сполучливи, други не. Но, ако трябва да съм обективна - това важи и за по-скъпите марки. Бях купувала страхотни неща от Okaidi... Еми няма да казвам след 2рото пране как тъмния цвят изчезваше. Като преглеждам сега какво съм запазила - масово са от Next и ХМ неща. Засега съм поръчала отново от Next и ХМ и мисля още да поръчвам. Най-много ми допадат материи и десени. Може да прозвучи много снобско, но за момиченцата нещата от Pepco и Sinsey въобще не ми допадат. Не мога да понасям розовото и шареното, а в повечето неща, които съм виждала - направо изобилства от шарения, та чак на цигания ми го докарват. Но това си е лично мнение и мой проблем 😁. Много ми допадат неутралните тонове и десени. Сигурно до някой друг месец хич няма и да ми пука, но за момента поне ще си накупя каквото ми допада, за да си направя кефа. Поне в началото. 😁 Дрехи от приятели и познати не бих взела на този етап именно поради гореизложените причини.
ПП: Пропуснах Лидълските бодита - от там за баткото също излязоха сполучливи и мисля имам няколко запазени.

ПП2: Стерилизатор взехме на Авент с функция за сушене, но го издебнахме на промоция от Айко за 174лв. Доста са, но въпреки, че баткото беше кърмено бебе до 1г2м доста често ползвах и стерилизатор. Я някоя баба трябваше да го храни от шише, я помпата за кърма трябваше да се стерилизира.. Тогава беше някакъв взет от познати и не сушеше, което отчитам като минус. Затова и сега реших да заложа на нов.

# 708
Аз купувах дрешки от H&M, Next и Name it. Много съм доволна! Особено от тези на name it. Пижамките им обаче нещо не ми допадат като стил и съм вземала само бодита с дълъг ръкав. Имаше наскоро някаква промоция в about you и се възползвах. На Rainy, които са си марка към вис виталис, имам ританки и те ми допадат. От София съм и в квартала ми е детската борса Даяна и Ники, та майка ми накупува страшно много дрешки от там и също съм доволна. В пепко нищо не мога да харесам, а в синсей и зара изобщо не съм гледала.

# 709
И аз имам не малко дрешки на name it от АУ и действително са им много качествени. Не се свиват в сушилнята. Minoti, Noppies са другите ми фаворити от АУ. На S.Oliver имам един комплект с много добра материя . Манго също са с приятни материи.

И аз предпочитам неутрални тонове. Но и купувам от време на време нещо по-момичешко, че често я мислят за момче. Преди няколко  дни бях я облякла с едно боди на Металика, таткото има тениска със същата щампа и получихме комплименти какво хубаво момче имаме 😀 Благодаря и не се занимавам да обяснявам.

И пак съвет от мен, поръчвайте от сайта на HM, че от алармите в магазините остават дупчици по някои дрешки.

P.S. Lidl-ските дрешки са хубави също. Но не са постоянен асортимент.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 21:45 от Пълнолуние

# 710
Аз залагам предимно на Лидъл (много доволна!) и Hm ( много ги харесвам, а и правят добри намаления).
Доста дрешки за дъщеря ми купихме и от Висвиталис. Сега вероятно също ще ги посетя,но този път и доста ще ми дадат приятелки Simple Smile

Пп:В Пепко нещата с дрехите са ми 50 на 50, има добри неща и някои, които не стават,цветовете падат, свиват се и т. н

Синесей не харесвам

# 711
Аз залагам предимно на Лидъл (много доволна!) и Hm ( много ги харесвам, а и правят добри намаления).
Доста дрешки за дъщеря ми купихме и от Висвиталис. Сега вероятно също ще ги посетя,но този път и доста ще ми дадат приятелки Simple Smile

Пп:В Пепко нещата с дрехите са ми 50 на 50, има добри неща и някои, които не стават,цветовете падат, свиват се и т. н

Синесей не харесвам

о, да Лидълските са страхотни! Уайкики също са хубави.

# 712
Събират се четири шишета 😊

Скрит текст:
Аз съм доволна от дрешките на Синсей, Лидл и Кауфланд, качествените памучни от Турция, имам и няколко на H&M, NEXT, Уайкики, Minoti.
ПП кошарата е Чиполино Релакс лен в цвят макадамия.

# 713

Синесей не харесвам

о, да Лидълските са страхотни! Уайкики също са хубави.

Дааа, забравих ги Уайкики. Живея до техен магазин и купувам и за мен и за детето.
В 6ти месец съм и още не съм купувала за бебока, но ще почна скоро и ще ги посетя и тях

# 714
А какво ви е мнението за сгъваемите матраци за кошара?Удобни ли са или има уловка някъде 😅

# 715
Здравейте, и аз се интересувам от матраците за кошара.
Харесала съм си ето тази
https://aiko-bg.com/product-34465010048
Планирам да я носим с нас като ходим по почивки/при родителите си на гости и се чудя дали сгъваемите матраци биха били ОК, за да можем да си взимаме и матрачето с нас без да заема много място.
Също така, някои от матраците, които си харесах са доста дебели, а не знам защо съм останала с впечатлението, че матрака трябва да е тънък и твърд.

# 716
Аз имам при бабата такъв тип кошарка със сгъваем матрак. Ако искате мога да снимам и да го видите. Няма как да ми каже детето удобно ли му е 😃, но си спи добре. Иначе вкъщи сме с Pierre Cardin Magniflex, който тук често се коментира.

# 717
Сгъваем матрак е много удобен за пътуване, моят е купуван преди 6 години и не мога да дам отзив за марка, защото го грабнах от Хиполенд заедно с леглото, но съм изключително доволна. Оригиналният матрак, който е в комплекта е твърд и по мое мнение неудобен. 
Здравейте, и аз се интересувам от матраците за кошара.
Харесала съм си ето тази
https://aiko-bg.com/product-34465010048
Планирам да я носим с нас като ходим по почивки/при родителите си на гости и се чудя дали сгъваемите матраци биха били ОК, за да можем да си взимаме и матрачето с нас без да заема много място.
Също така, някои от матраците, които си харесах са доста дебели, а не знам защо съм останала с впечатлението, че матрака трябва да е тънък и твърд.

# 718
  • Varna
Здравейте! Не съм убедена дали въпросът ми е точно за тази тема, но все пак... от скоро минахме от кош на седалка на количката Balios S Lux и ми се струва, че на бебока му е топло на гръбчето.

Може ли по-опитните и разбиращи да споделят - ползвате ли подложка против изпотяване с тази количка? Ако да, каква? Гледам Aeromoov, но пък на Jukki десените са по-красиви... Разбира се, приоритет е функционалността, но ако може и да ни е красивичко, защо не! Innocent

Благодаря за споделилите опит!

# 719
Матракът за деца под две години трябва да е твърд, за да не потъне бебето в него и да не се задуши така. Дали е тънък или дебел няма значение, стига да е твърд

Общи условия

Активация на акаунт