Подготовка за малкия човек - тема 29

• 34 053
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте! Не съм убедена дали въпросът ми е точно за тази тема, но все пак... от скоро минахме от кош на седалка на количката Balios S Lux и ми се струва, че на бебока му е топло на гръбчето.

Може ли по-опитните и разбиращи да споделят - ползвате ли подложка против изпотяване с тази количка? Ако да, каква? Гледам Aeromoov, но пък на Jukki десените са по-красиви... Разбира се, приоритет е функционалността, но ако може и да ни е красивичко, защо не! Innocent

Благодаря за споделилите опит!

Аз купих подложка от овча вълна и нито зимата е студено, нито лятото горещо. Не запарва, детето не се поти. Мога само да препоръчам с две-три-пет ръце.

# 721
Лютиче 2.0, може ли да споделиш повече за тази подложка? Или да дадеш линк, за да я разгледам? Благодаря ти

# 722
Какво ви е мнението за памперсите от ДМ и Лидл,понеже май ми се иска да пробвам с тях Simple Smile

# 723
Аз чаках доставка от Емаг на Памперс онзи ден и бях останала с 2/3 памперса. Реших да взема Лупилу, но като видях цената на номер 4 (33 стотинки) за памперс се отказах. Взех Памперс Актив Бейби на същата цена.

# 724
Какво ви е мнението за памперсите от ДМ и Лидл,понеже май ми се иска да пробвам с тях Simple Smile
Лидълските нямаха грешка! И пропуск 😜
Пп:за съжаление мнението ми е от преди 7 години...

# 725

Лулипу колкото пъти съм сложила, толкова са протекли, за мен са боклук. ДМ-ските са хубави, но ми миришеха на неприятно, дори и преди да се ползват. Но са хубави.

# 726
При нас се получава така, че всичко различно от памперс протича, няма удържане дори и при напишкване. Пробвах различни марки, с идеята този път да бъде нещо по-бюджетно като цена, но и аз се убедих че памперс далеч вече не са сред скъпите марки, за разлика от преди 5-6 години. Актив бейби също не ми харесаха, виждат ми се някак умалени спрямо прениум кеар.

# 727

Ползвах от ДМ размери 1 и 2 и бях много доволна, но за съжаление от номер 3 не съм доволна и ги ползвам през деня само (докато ми свърши кашонът, който имам), а през нощта Памперс.
На Лидъл не ми харесеха, все протичаха.
Ползвала съм и други марки, общо взето пробвах каквото видя на пазара и се спрях на Памперс.

# 728
Лютиче 2.0, може ли да споделиш повече за тази подложка? Или да дадеш линк, за да я разгледам? Благодаря ти

Такъв тип: https://amzn.eu/d/3tqOjE3

# 729
Аз използвам Лидълските и съм доволна. Но взимам от едни огромни пакети 163бр. Те са стария модел и много ми харесват. Протичали са 3-4пъти, когато е бил много пълен памперса през нощта.

# 730
Лидълски още не сме пробвали, но на ДМ в болницата й слагаха-бяха ОК. Сега взех за проба номер 3 на ДМ nature - има много сладки с Пчеличката Мая, но за мен са пълен боклук. Като хартиени са и вчера акото беше навсякъде, дори и по дрехите, не попиват веднага. А са по-скъпи за брой от Памперс. Ползвам само през деня докато свърши пакета. Бих дала обаче още един шанс на обикновените им по нататък.
Засега Памперс са ми фаворити, така беше и едно време с баткото. Каквото и да пробвам все към Памперс се връщам...

# 731
И ние бяхме с Памперс 1 и 2. На 2ката исках да пробвам с големите им кашони, но има много мнения, че е до партида и някои идват ужасни като миризма, качество и без заден джоб. Пробвахме 2ката на ДМ. Първоначално и аз ги слагах само през деня, а през нощта Памперс, но сега си ги носи постоянно. Купувам от големите кашони 3лс вече.
На Лидл са ужасни и нямат заден джоб също.

# 732
Само Pampers Premium Care купувам от Емаг и до сега не е имало липсващ заден джоб или лоша миризма. Били са с различни картинки обаче един и същ размер.

# 733
Само Pampers Premium Care купувам от Емаг и до сега не е имало липсващ заден джоб или лоша миризма. Били са с различни картинки обаче един и същ размер.

Аз точно за тях четох в емаг мненията. Имаше и снимки прикачени. И от аптеката не посмях да купя голям кашон. Хората твърдят, че е до партида, но не ми се рискува сякаш.

# 734
Да, много е странно, че в един и същ пакет има различни картинки. Ние също сме на премиум кеър, но пред тях предпочитам Huggies. Единичката на Huggies е осезаемо по-малка от единичката на Pampers Premium care, които в началото ни бяха огромни, понеже започнахме с Huggies и когато пратих ММ в аптеката за Pampers Premium 1, те се оказаха големи колкото 2ката на Huggies. Бива поне при бебешките пелени размерите да са синхронизирани, но уви.
Иначе Huggies спрямо Pampers Premium са по мекички, по нежни и ластичетата им по деликатни. На Pampers са твърде стегнати и груби.

Общи условия

Активация на акаунт