Раздяла или изневяра

• 31 985
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Когато няма любов, а безразличие и дори омраза, за мен е абсолютно неморално да останеш в тоя брак. Разговори да провеждал, дрън- дрън.

# 61
  • София
Когато няма любов, а безразличие и дори омраза, за мен е абсолютно неморално да останеш в тоя брак. Разговори да провеждал, дрън- дрън.
Отношенията се поддържат. Човек и сам може да се отегчи от себе си в ежедневие тип работа, децата, вкъщи, телевизия и пак работа и тн. Това не става за един ден. Естествено, че трябва да поговорят. На теб някой ако от нищото си събере багажа и се изнесе ок ли ще ти е? Деца имат, трябва и да се разберат кой какво ще прави като и ако се разделят.

# 62
Ох, айде стига с тия съвети за разговори или психолози и терапевти. Човекът си търси любовница.
Авторе, от кой град си?

# 63
Да се включа и аз с мъжка и нядявам се рационална гледна точка.

Има противоречие в това, че не си уверен дали ще намериш нова партньорка, а задаваш изневярата като вариант. Откъде си убеден, че ще намериш лесно любовница? Споменаваш и липсата на опит. За да се лъже и мами, трябва много да си обръгнал, трябва да си доста егоцентричен. Не звучиш като такъв.
Аз съм за това да положиш всички усилия да спасиш семейството. Трябва да изясниш за себе си защо жена ти те презира. Жените лесно презират/ не уважават един мъж/ съпруг. Показал си слабост, мекушавост, безотговорност? Когато хората живеят заедно много години, те няма как да не споделят обща тоалетна, с извинение, да нямат мръсни чорапи. Разбира се, че на теория "навън" винаги има по-добри, но парадоксът е, че ако се заживее по-дълго с тях, те също имат мръсни чорапи, а не е само тръпката от колата, офиса, хотела.
Една жена, за да избягва секса, основната версия е, че има откъде другаде да го получава. Това е добре да се уточни, без големи следения и ревности - така или иначе, вече сте се отдаличили достатъчно. Вероятно и двамата седите в брака само заради удобството и рутината. Но кога и къде се е счупила комуникацията и защо не е била поправена тогава, преди децата или между първото и второто? Но какво и да питам, често зависи от ценности, приоритети, нагласи, знания, ум.
Все пак, заслужава си да се опиташ да възстановиш комуникацията с жена си. Имай предвид, че всвка следваща, каквато и да е тя, ще се появи с нейния "багаж", най-често включващ предишни бракове, деца, травми, изкривени представи, модели и интерпретации.
15-на години брак с две деца не се зачеркват с лекота. Може би никога няма да стигнеш до същото ниво на навик и рутина с друга, можеш само малко повече секс да получиш. Помисли колко си заслужава...

# 64
Една жена, за да избягва секса, основната версия е, че има откъде другаде да го получава.
Това категорично не е вярно. Явлението се отнася за мъжете.
Жените палим много по-бавно и при по-специална комбинация от условия, отколкото вие навирвате патката. Много трудно се намира правилната комбинация и като начало жената трябва да има време най-малкото да се огледа. Дори някой да поеме инициативата за първия контакт с нея, трябва време да го прецени. Жената е много слабо вероятно да получава секс другаде, иначе тя щеше да си е тръгнала.

От друга страна съветите за изневяра от жени са ми много странни. Значи мъжът ви да ходи да се мляска с друга жена и да ù го слага, важното е после да се прибира при вас и пред хората да сте готиното щастливо дългогодишно стабилно семейство и да не ви бръкнат лично във вашия джоб големите разходи за живот. Яко.

# 65
  • София
Авторе, има ли вариант жена ти да се съгласи всеки да си намери нещо настрани и да не се разделяте? Предполагам бракът ви е изгоден за нея, щом стои, въпреки че видно не те иска вече. Това е някакъв компромисен вариант, за хем да не се разделяте, хем да няма изневери. Та и аз съм за един дълъг и откровен разговор.

Иначе е видно, че нещата са се счупили отдавна. Вероятно и двамата сте допринесли да е така. Трудно да се върнат, но ако има шанс, той няма да дойде с пасивност. Виновни не знам има ли смисъл да се търсят, но пред свършен факт, аз не бих живяла в нещастна връзка и липса на секс.

# 66
Авторе, има ли вариант жена ти да се съгласи всеки да си намери нещо настрани и да не се разделяте? Предполагам бракът ви е изгоден за нея, щом стои, въпреки че видно не те иска вече. Това е някакъв компромисен вариант, за хем да не се разделяте, хем да няма изневери. Та и аз съм за един дълъг и откровен разговор.

Иначе е видно, че нещата са се счупили отдавна. Вероятно и двамата сте допринесли да е така. Трудно да се върнат, но ако има шанс, той няма да дойде с пасивност. Виновни не знам има ли смисъл да се търсят, но пред свършен факт, аз не бих живяла в нещастна връзка и липса на секс.

Да, вече няма смисъл да се търсят виновни. Явно е, че и двамата имаме вина. Не съм сигурен, че отворен брак би бил сполучлив в нашия случай.

# 67
Аз съм на мнение ,че трябва да седнете и да поговорите.Споделете как се чувствате и я предразположете и тя да сподели.
Варианта любовница напълно го изключвам.
Не знаете на какво е способна една жена дори и да не ви обича ,ако разбере ,че имате любовница.Само от нараненото его и любовницата ще ви излезе през .....
Казвам го от личен опит.

# 68
Анонимния, кажи от кой град си. Може пък да те огрее.

# 69
И точен адрес и името на жена ти. Simple Smile

# 70
За да се направи опит да се реанимира изчерпана връзка, е необходим "нов прочит".

Да погледнеш на другия с други очи, различни от тези, които са били в продължение на 20-30+ години...

Трудна работа. Рутината, навикът и досадата са си казали думата. Това в случай, че така или иначе първоначално не са били един за друг, разминавали са се в много аспекти. Всеки е направил някакъв компромис.

Та в тази връзка, наистина едно сверяване на часовници/разговор, ако не реши проблемите, поне би помогнало да се види по-ясно ситуацията.

# 71

От друга страна съветите за изневяра от жени са ми много странни. Значи мъжът ви да ходи да се мляска с друга жена и да ù го слага, важното е после да се прибира при вас и пред хората да сте готиното щастливо дългогодишно стабилно семейство и да не ви бръкнат лично във вашия джоб големите разходи за живот. Яко.

Именно, тези жени просто не знаят за какво говорят.  Щото то хубаво мъжа ще си намери, ама любовницата е сериозен разход, който ще дърпа пари настрани, вместо например да се спестява за образование на децата. Има го и момента, ако тя забременее и не иска да махне бебето. При жена с любовник ситуацията е още по-непредсказуема, но поне пари няма да излизат от семейството Simple Smile Въобще, преди да се говорят някои неща по сериозни теми, трябва да се мисли в посока "ами ако това се случи вкъщи...".

# 72
  • София

Именно, тези жени просто не знаят за какво говорят.  Щото то хубаво мъжа ще си намери, ама любовницата е сериозен разход, който ще дърпа пари настрани, вместо например да се спестява за образование на децата. Има го и момента, ако тя забременее и не иска да махне бебето. При жена с любовник ситуацията е още по-непредсказуема, но поне пари няма да излизат от семейството Simple Smile Въобще, преди да се говорят някои неща по сериозни теми, трябва да се мисли в посока "ами ако това се случи вкъщи...".
Ще си хване омъжена любовница и няма да му струва нищо. Simple Smile

# 73
Децата също усещат нещата по свой начин.
Вече са тийнове и няма как да не забелязват отношенията между родителите. Каквото и да решат родителите за своя живот, тяхно свещено право, динамиката между 4 души ще се промени. Как? Никой не може да го предвиди.
Тогава не си ли струва да опита човек  поне веднъж да излезе от "ролята", в която е влязъл през годините, неглижирайки другия, което уви се случва между партньори.. Вместо единият наляво, другият надясно, децата .. в отстъпление или нападение, може и в отсъствие.

После, ако не се получи, поне няма да съжалява, че не е опитал още веднъж и най-вече че не се е опитал да разбере наистина партньора/партньорката си.

# 74
И точен адрес и името на жена ти. Simple Smile
А, защо
Човекът си търси гадже в бг мама

Общи условия

Активация на акаунт