Раздяла или изневяра

• 31 964
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
За 5 минутки става, ама след половин час здраво блъскане тая гума явно не знаете на какво става. Да не говорим като редуваш с орален, тия капути ще трябва да ги взимам с кашони

# 691
Проблемът на презерватива е в лубрикацията.
И другия въпрос е: при положение че си толкова близо до другия (хайде остави спина, да говорим за останалите болести), как си представяш да НЕ хванеш херпес или някаква друга гадост дори и с презерватив? Презерватива най-много да те предпази да не забременееш, съмнявам се да те предпази от всичко. Само пуберите се опитват да правят секс, като от учебника по безопастност, струва ми се,че който е бил женен вече му е през ****.
И като заключение - Ако аз съм жената на моряка/шофьора/гастербайтъра/бизнесмена/футболиста/бармана/доктора и мъжа ми се прибере от дълго пътуване, какво се очаква да му кажа - хайде с презерватив, че те е нямало много време ли? Първо се провери на доктор и после ще караме без предпазни мерки.

От всичко няма да те предпази презервативът, но от сериозните болести, които се предават само чрез сексуален контакт и по кръвен път, да. То иначе и грип може да хванеш, ако някой се изкашля до теб,  и презервативът няма да го спре.

От жената на женения мъж не очаквам нищо, макар че при разни рискови професии и чести или дълги командировки, човек може да е с едно наум, ама от мъж, който изневерява,  очаквам да го прави с презерватив. Има достатъчно болести, които имат латентен период без външни прояви, даже и лабораторни изследвания не ги хващат в начален период. Как си представяш от жена му да разбереш дали е болен? Във Фейсбука ли ще го напише, споделено публично? Не си представям да съм любовница на някой, който с непознати жени не се притеснява от липсата на презерватив.

Чужда булка и жена не се пазят. Стара народна мъдрост...

# 692
Става ясно защо са толкова разпространени полово предаваните болести и защо въобще толкова хора имат проблеми с тази си система, хаха. Точно сериозните обвързани мъже не искат с презервативи.

# 693
Е, аз като споменах, че съм останала с впечатлението, че по-младите са по-осъзнати относно безопасния секс, а по-старото поколение са по-склонни към рисков секс, гледайки с експертно пренебрежение пуберите, които правели секс по учебник, точно такива мнения имах предвид. Пълно е с хора на средна и напреднала яъзраст, които са хващали едно-друго, защото презеряативът и без това от нищо не предпазва, и само на късмет са отървали най-сериозните неща.

# 694
  • По света и у нас
Личи си кой прави секс по 5 минутки.

Имам един друг важен философски въпрос, вие орален секс правите ли и ако да презерватив слагате ли?

# 695
Личи си кой прави секс по 5 минутки.

Имам един друг важен философски въпрос, вие орален секс правите ли и ако да презерватив слагате ли?

По принцип или с хора, с които си на първи секс, като втори може и да няма, а жена им ги чака вкъщи?

Не е нужно навсякъде и винаги да изнасяш пълната програма, винаги може да загатнеш за уменията, които притежаваш и които евентуално предстои да приложиш някой ден. Даже е по-добре. Не си ли гледала реклама на предстоящ епизод от предаване, която е по-интересна от епизода? Joy

# 696
Спряхме да си мерим ППБ и сега ще си мерим креватната шоупрограма 😃

# 697
  • По света и у нас
Нека да попитам така:
След колко секса би направила орална любов и би дала той да ти направи?
 И след колко секса би свалила презерватива?

# 698
Тва се прави само за специални заслуги и е макс 2 пъти в годината, то всъщност и нормалния 5 минутен секс не вярвам да е с много по голяма честота. Общо взето това се разбира като чета из темите кво се пише по тази част.

# 699
В крайна сметка всеки може да си прави с тялото каквото си реши. После за някои ще има, ама ранна менопауза, ама не мога да имам деца и т.н., ама еди си какво.

# 700
  • По света и у нас
Кое предизвиква ранната менопауза?
И какво е ППБ? Съжалявам но не разбирам от военни абревиации.

# 701
Времето, което загуби да го напишеш, можеше да провериш в интернет

# 702
Нека да попитам така:
След колко секса би направила орална любов и би дала той да ти направи?
 И след колко секса би свалила презерватива?

Зависи, но не смятам, че е някаква огромна саможертва да се пропуснат тези неща с някой, който си има жена, не знаеш дали няма и някоя любовница, и интересът му към теб ще трае по-малко от времето за излизане на резултатите от стандартен пакет за най-честите ППБ, каквито предлага всяка лаборатория. Ако има ексклузивност и е по-дълга връзка не виждам къде е проблемът. Иначе, ако трябва да сме честни, оралният секс се води за по-нискорисков по отношение на болестите от вагиналния и аналния.

Нищо не съм казвала за секс за 5 минути, а само че оргазъм може да се получи и за малко минути, и за мен именно оргазмите са първо определящи за добрия и задоволителен секс, а не изпълнения тип бойекаут се опитва да запали огън в гората с пръчка и дъска с дупка.

# 703
  • По света и у нас
Незнам защо се представя тук, че жените правят секс с идеята, че ще е веднъж и до там.. все едно съм шведка дошла на секс туризъм в БГ. Но айде.

И да, и аз това съм го чувала, че едното ми отворче било по застрашено от другото. Вярваш ли им на проучванията? Представям си как са събирали данни на статистиката.

# 704
Предварително, да речем, че няма как да знаеше ама ако вече е продължила дадена секс връзка определено време, може и да се бръкнеш за тест, и да поискаш такъв, като сте се опознали достатъчно. Ти какво предлагаш?  От първия секс да предлагаш орална любов, надявайки се на продължителност, защото някои връзки са продължителни?

Естествено, че вярвам, това са медицински изследвания, не анкетно проучване на потребители. Със сигурност на често срещаните вируси и бактерии е проучен пътят за заразяване. Слюнката съдържа и вещества, убиващи някои вируси и бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт