Раздяла или изневяра

• 31 992
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • Далечният изток
Е, нормално, те и жените предполагам вече не са същите като тези, които си сексил като млад, ами са на около твоите години.

# 676
Има доста атрактивни мъже и жени, които харесват по-възрастни от тях.  По ред причини, но го има и се среща често.

# 677
  • По света и у нас
На времето презерватива си беше легитимна част от секса (секса с ново гадже), обаче истината е, че прави секса гаден и е много по добре да го няма.
За това секс само с мъже които имат сериозни връзки 😜 тези са най-безопасните.

# 678
JoyJoy
Ти се шегуваш.
Значи да чакаш следващите 10 години.

# 679
  • По света и у нас
Да чакам какво? За секс става дума. Няма да го чакам да ми преписва къщата.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:26 от PriMadonna

# 680
Сериозна връзка, за да има секс или секс за сериозна връзка. И двете неща ми се струват загуба на време.

# 681
Само да вметна от позицията на моите 56 години,навършени.В момента правя много повече секс на първа среща,и то по желание на жената отколкото като бях млад.Честна дума.

Честна пионерска?

На времето презерватива си беше легитимна част от секса (секса с ново гадже), обаче истината е, че прави секса гаден и е много по добре да го няма.
Абсолютно същото важи и за жените. Или бъркам?
Според този принцип най-добре цялата работа да си е между приятелски семейства. Суинг с една дума.
Разведените обаче отпадат от надпреварата.

# 682
Понеже и другите дами дето са минали с голо дупе през копривата разсъждават по същия начин - става така, че тоя със сериозната връзка опаткал последната година 6-7 каки Здравки, дето вярват, че до преди тях Колю Божикравов е спал само с жена си. И после що цялото село пламнало.

# 683
  • По света и у нас
Той си има кака Здравка вкъщи, която първо го дебне и второ ако пипне нещо, ще чуем, а господин свободен е опаткал 67 междувременно и не можеш да му хванеш спатиите.

# 684
Той си има кака Здравка вкъщи, която първо го дебне и второ ако пипне нещо, ще чуем, а господин свободен е опаткал 67 междувременно и не можеш да му хванеш спатиите.

Точно така е внесен в България вирусът на СПИН и се разпространява после. Моряци, от Бургас май, които правят секс с жените и любовниците си

Иначе няма толкова чувствително влагалище, че да направи разлика с презерватив или без.

# 685
  • По света и у нас
Проблемът на презерватива е в лубрикацията.
И другия въпрос е: при положение че си толкова близо до другия (хайде остави спина, да говорим за останалите болести), как си представяш да НЕ хванеш херпес или някаква друга гадост дори и с презерватив? Презерватива най-много да те предпази да не забременееш, съмнявам се да те предпази от всичко. Само пуберите се опитват да правят секс, като от учебника по безопастност, струва ми се,че който е бил женен вече му е през ****.
И като заключение - Ако аз съм жената на моряка/шофьора/гастербайтъра/бизнесмена/футболиста/бармана/доктора и мъжа ми се прибере от дълго пътуване, какво се очаква да му кажа - хайде с презерватив, че те е нямало много време ли? Първо се провери на доктор и после ще караме без предпазни мерки.

# 686
Примадона земи попрочети малко и ти. Говориш много на ангро Simple Smile

# 687
Сефте.
Ама пък е забавна.

# 688
Проблемът на презерватива е в лубрикацията.
И другия въпрос е: при положение че си толкова близо до другия (хайде остави спина, да говорим за останалите болести), как си представяш да НЕ хванеш херпес или някаква друга гадост дори и с презерватив? Презерватива най-много да те предпази да не забременееш, съмнявам се да те предпази от всичко. Само пуберите се опитват да правят секс, като от учебника по безопастност, струва ми се,че който е бил женен вече му е през ****.
И като заключение - Ако аз съм жената на моряка/шофьора/гастербайтъра/бизнесмена/футболиста/бармана/доктора и мъжа ми се прибере от дълго пътуване, какво се очаква да му кажа - хайде с презерватив, че те е нямало много време ли? Първо се провери на доктор и после ще караме без предпазни мерки.

От всичко няма да те предпази презервативът, но от сериозните болести, които се предават само чрез сексуален контакт и по кръвен път, да. То иначе и грип може да хванеш, ако някой се изкашля до теб,  и презервативът няма да го спре.

От жената на женения мъж не очаквам нищо, макар че при разни рискови професии и чести или дълги командировки, човек може да е с едно наум, ама от мъж, който изневерява,  очаквам да го прави с презерватив. Има достатъчно болести, които имат латентен период без външни прояви, даже и лабораторни изследвания не ги хващат в начален период. Как си представяш от жена му да разбереш дали е болен? Във Фейсбука ли ще го напише, споделено публично? Не си представям да съм любовница на някой, който с непознати жени не се притеснява от липсата на презерватив.

# 689
Личи си кой е бягал от часовете по биология 😃😃😃

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 10:45 от Jane122

Общи условия

Активация на акаунт