Раздяла или изневяра

• 32 008
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
А, тя сигурно не го сравнява на външен вид и на години, а сигурно му натяква, че ето другите мъже как примерно правят ремонти, имат златни ръце, правят еди какво си за жените си, за семейството, а ти за нищо не ставаш, мда, най-вероятно го обвинява, че е мързелив и т. н.

# 91
Възможно ли е авторът да си мисли, че жена му харесва други повече от него, за по-чиста съвест и оправдание пред себе си.
6 пъти написа, че липсва всякаква комуникация. Не си говорят.
Тогава как прави предположение,че жена му не го харесва.
Или така е по-лесно.
Аз така и не разбрах, готов ли е той да вземе тийновете и да ги гледа, докато жена му се "радва" на свободата.
Или целта е просто да си тръгне, да си търси "подходяща" жена, необременен от битовизми и деца?
Няколко пъти спомена, че е по инертен и пасивен. Дали не е претоварен от семейни "задължения", които между двама по инертни хора, наистина могат да се сведат до голяма повтаряемосн и скука.

# 92
Тя, за да стигне до презрение, явно е изпуснат момента.
Не я виждам аз тази преражданица. Приключила са нещата там.
Намери си любовница омъжена или слагай хикса тук.
Хора има хиляди и ще срещнеш някоя за теб, нямам съмнение.

# 93
Мъже, които пишат цели фермани, винаги са ми били подозрителни. Много ми е женствено и незряло.
Големи разсъждения за нещо много просто.
Или се привличате, и не. Жената най-вероятно си няма и представа, че ви "презира".
Клишета, клишета. Любовницата искала голяма поддръжка. Силикон ли ще и слагате, кола ли ще и купувате? Тя може да е омъжена и да търси нещо бързо и неангажиращо.
Кажете и с 2 приказки на тая ваша жена. "Искам това и това, къде греша. Какво да променя? " Няма нужда да пишете романи, а в къщи да се чудите дали харесва друг. То и вие може да харесате друга. Просто започнете нещо заедно. Диета ли ще е , спорт, настолна игра, някакви курсове. Нещо, което да ви обедини.
В началото на връзката ви имаше ли привличане?

# 94
Скрит текст:
Една жена, за да избягва секса, основната версия е, че има откъде другаде да го получава.
Това категорично не е вярно. Явлението се отнася за мъжете.
От друга страна съветите за изневяра от жени са ми много странни. Значи мъжът ви да ходи да се мляска с друга жена и да ù го слага, важното е после да се прибира при вас и пред хората да сте готиното щастливо дългогодишно стабилно семейство и да не ви бръкнат лично във вашия джоб големите разходи за живот. Яко.
Я стига, хората са на по 50+ години, с пораснали вече деца. Да си развалят семейството за едното е***е ли? Развод, подялба на имоти, въпроси от роднини...или уикенд на хотел с друг/а, прекрасни преживявания и после обратно вкъщи при половинката и децата? Колко е продължителността на един живот, че да го усложнява човек?
Хубаво, ама ако въпросът е в едното еване, значи не е в ценността на брака. Тогава защо да се пази този брак? От брак без секс, друга изгода извън финансова и социална няма.

# 95
Щом има жени да ги четат тия цели фермани, защо пък не?
Това, за настолната игра обаче избива рибата Simple Smile Simple Smile
Сериозно ли???

# 96
Да, чудно семейство, в което хубавите уикенди са с някой друг,а децата нищо не виждат може би Simple Smile

Колкото филми съм гледала, децата доста изкрейзват, ако открият, че техен родител върти извънбрачна връзка. Даже понякога има истински кофти последствия. Мислите, че децата като поотраснат не са сензитивни и не схващат ли? Само гледат да им дадеш едни пари и за другото ще си затворят очите? Не, не е така.

# 97
Възможно ли е авторът да си мисли, че жена му харесва други повече от него, за по-чиста съвест и оправдание пред себе си.
6 пъти написа, че липсва всякаква комуникация. Не си говорят.
Тогава как прави предположение,че жена му не го харесва.
Или така е по-лесно.
Аз така и не разбрах, готов ли е той да вземе тийновете и да ги гледа, докато жена му се "радва" на свободата.
Или целта е просто да си тръгне, да си търси "подходяща" жена, необременен от битовизми и деца?
Няколко пъти спомена, че е по инертен и пасивен. Дали не е претоварен от семейни "задължения", които между двама по инертни хора, наистина могат да се сведат до голяма повтаряемосн и скука.

Да, разбира се, че съм готов да живея с децата си. Дори това ще бъде по-добрият вариант за мен. Никой обаче няма да ме ги даде.

# 98
Щом има жени да ги четат тия цели фермани, защо пък не?
Това, за настолната игра обаче избива рибата Simple Smile Simple Smile
Сериозно ли???
Да! С ММ играем дори "Не се сърди човече". Табла, карти, шах. Понякога просто хвърляме зарове. Grinning. Играем тенис. Няма как съвместен живот и то щастлив, без общи занимания.
А сме дърти, заедно сме повече от 25 години. Обичаме се.
Важно е да има забава и добра комуникация.

# 99
  • Далечният изток
Ама при вас...
Те никога не са го правили, и сега вече като не могат да се дишат, си ги представям как играят Не се сърди, човече... Мхммммм

# 100

Да, разбира се, че съм готов да живея с децата си. Дори това ще бъде по-добрият вариант за мен. Никой обаче няма да ме ги даде.

Децата нали бяха тийнове. Те ще си кажат къде искат да живеят.

# 101
Ох, не бой се, не ти се предлагам. Не ми липсва нито секс, нито мъжко внимание. Точно пък на такъв, дето се жалва в бг мама как жена му го не ще...
Я кажи, с майка ти ли живеете, това обяснява защо жената не те диша.

# 102
...или при този, който е по-глезещ и го играе доброто ченге. Което обикновено не е майката, освен ако бащата не е от биещия и обиждащия тип.

# 103
Ми гледай си ги. Какво искаш последно? Да правиш секс, някоя жена да ти обръща внимание, какво? Жена ти не ти пречи.

# 104
И на мен ми направи впечатление същото, което и на Лъвица. Авторе, имате жестоки комплекси. Човек с повече любовни връзки назад от вас не означава директно по-добър партньор. И сравнението, принципно, не е уместно. Всеки човек си има положителното и отрицателното. Друг е по-добър от вас по един критерий, но по-друг вие сте по-добър от него. Някак си нямате самочувствие, а това не е добре. Също дългите години брак. Има в днешно време много неща, които могат да правят двама души, дали във връзка, дали в брак, дали със или без деца, така че да не ги захлупят много битовизмите и да им е приятно заедно. Вината си е във вас двамата, не в роднини, не в “по-добрия” семеен приятел, не в изминалите години  брак. Вие не се искате, не виждате смисъл да общувате, да си споделяте, да мислите за бъдещето, да си помагате и да се развивате заедно.

Общи условия

Активация на акаунт