Раздяла или изневяра

• 32 228
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Така става като се вземат хората без много опит.
Изобщо не е вярно. Примери бол, особено от предишното поколение.
Като един човек не е научен на любов, грижа и уважение към близките си с опита няма да се научи повече, даже напротив. Същото и като човек не е научен да изисква любов, грижа и уважение.
Много силно впечатление ми беше направил коментар то жена, че ù е ужасно трудно да обясни на мъжете, че като ги е грижа за другите, трябва да ги е грижа без задни мисли и очаквания тип аз на тебе, ти на мене. Имаше много коментари, че момченцата изначално се възпитават да очакват нещо, животът им, вкл.любовта го виждат като сделка за по-доброто, по-голямото , по-хубавото и т.н., също ги учат и да си искат - всичко, което им се прище. Докато момиченцата изначално се възпитават в търпене (няма правописна грешка), скромност, непретенциозност, безусловни загриженост и отдаденост. Момиченцата винаги трябва да ги е грижа за всеки и всичко, а момченцата първата им мисъл е какво лично за себе си ще получат като награда, ако положат усилие, дори когато става дума за грижа за техен близък, вкл.децата им.
Това в продължение и на поста на Лъвица.

# 211
Така става като се вземат хората без много опит. И при мен така се получи, аз съм жена, набързо се оженихме, притиснаха ни родителите преди години, какво било туй да живеем без брак.
Не съм съгласна. Опитът във връзките се надценява - така или иначе търсим един/една, какво значение има дали е номер 1, 5 или 100?
С мъжа ми се влюбихме един друг много млади. И двамата имахме много малък предишен опит (по 1-2 връзки). И сме заедно 30+ години. Изобщо не ни пука как е при другите, важното е, че на нас ни е добре. Минахме големи изпитания и не ни хрумна да търсим друг/а.
Но  втората част е проблем - когато се жениш под натиск.

# 212
Скрит текст:
Така става като се вземат хората без много опит.
Изобщо не е вярно. Примери бол, особено от предишното поколение.
Като един човек не е научен на любов, грижа и уважение към близките си с опита няма да се научи повече, даже напротив. Същото и като човек не е научен да изисква любов, грижа и уважение.
Много силно впечатление ми беше направил коментар то жена, че ù е ужасно трудно да обясни на мъжете, че като ги е грижа за другите, трябва да ги е грижа без задни мисли и очаквания тип аз на тебе, ти на мене. Имаше много коментари, че момченцата изначално се възпитават да очакват нещо, животът им, вкл.любовта го виждат като сделка за по-доброто, по-голямото , по-хубавото и т.н., също ги учат и да си искат - всичко, което им се прище. Докато момиченцата изначално се възпитават в търпене (няма правописна грешка), скромност, непретенциозност, безусловни загриженост и отдаденост. Момиченцата винаги трябва да ги е грижа за всеки и всичко, а момченцата първата им мисъл е какво лично за себе си ще получат като награда, ако положат усилие, дори когато става дума за грижа за техен близък, вкл.децата им.
Това в продължение и на поста на Лъвица.

Това възпитание къде и кога се случва, че нещо звучи като теория, но само теория. Само за пример, в интернатите в Германия, без значение момчета/момичетата, всички се обучават да бъдат лидери и да са повече от другите, и изискванията са еднакви за всички. Там няма такова нещо като "грижа за другия". Да не говорим за формирането на момичешки "банди" и растежът на насилието, което се наблюдава при момичетата в различни държави.

# 213
Авторе, пишеш, че на жена ти пътувания и почивки не й липсват.
Заедно ли пътувате, цялото семейство, или тя ходи по почивки с децата, докато ти си зает с бизнеса си?
Това би обяснило отношенията ви, защото, честно казано, аз не ги разбрах.

# 214
  • Далечният изток
Ха, като каза почивки... Оня ден един познат ми казва, че жена му резервирала някаква почивка в СПА хотел за една седмица, обаче сега на него му излязла работа и не можел да отиде с нея, затова щял да я прати с майка му...
И аз Open Mouth  Ама как с майка ти? На жена ти ходи ли ѝ се на почивка с твоята майка?
И той ме гледа неразбиращо...

Първо - че я праща, второ - със свекърва ѝ...
После сигурно ако стане въпрос, и той ще каже, че на неговата жена нищо не ѝ липсва.

# 215
Е, не!!! Laughing На ръце я носи... И мама също.

# 216
Да,жената няма да вземе някоя приятелка,ами той щял да я праща с майка му.....Тя жената за това си мечтае най-вероятно...ужас

# 217
Мъжете, които не мразят жените след НН години брак Simple Smile

# 218
  • Далечният изток
Да,жената няма да вземе някоя приятелка,ами той щял да я праща с майка му.....Тя жената за това си мечтае най-вероятно...ужас
Да, това щях да кажа, ама той сигурно няма да "я пусне" с приятелка.

# 219
Да, това щях да кажа, ама той сигурно няма да "я пусне" с приятелка.

Като не я пуска,да заминава с нея. Тя,ако е искала е можела да покани майка му да отидат по женски,но не го направила.

# 220
А защо не прати поне нейната си майка? Това е доста по-логично, ако той не може. Аз много обичам да пътувам с моята майка 🥰.

# 221
  • Далечният изток
Абе нали трябва някой негов човек да я наглежда...

# 222
Изневерявай и. Така като имаш връзка е по- сладко да изневеряваш. Иначе ще ти е розово за 5-6 м. 1 година макс и после пак същата хава. Wink

# 223
Изневерявай и. Така като имаш връзка е по- сладко да изневеряваш. Иначе ще ти е розово за 5-6 м. 1 година макс и после пак същата хава. Wink

Пък ако хване нещо и умре, жена му ще вземе най-накрая да се усмихне и зарадва, че се е отървала от него нали?

# 224

Пък ако хване нещо и умре, жена му ще вземе най-накрая да се усмихне и зарадва, че се е отървала от него нали?
хахахахах А, баш ! Simple Smile Четете ми мислите Wink

Общи условия

Активация на акаунт