Раздяла или изневяра

• 32 101
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Чак пък опашки за мъже.... па били те и състоятелни. Ако не правим на ден поне 2 пъти кекс, не ми го хвали. Има пари,  няма кекс, ще трябва и градинар да наемам. Гаси хамалогията.
Жените са прагматични, макар и влюбчиви.
Нямират късите пътища.

# 466
  • По света и у нас
Има пари и си мисли, че щот имал, може да е бързак и да не се грижи за мен качествено... Ако няма да оргазмирам, милионите му не струват и 5 стотинки.
Няма как да стоиш с такъв.

# 467
Ако не правим на ден поне 2 пъти кекс, не ми го хвали...
Ама няма ли почивен ден?
А да не е точно двата дена през уйкенда, но да речем сряда и събота... да има време човек да си обърне малко внимание.

# 468
  • Out of the Mix
Екстра си е на приказки.

Иначе общо взето и при мен е така, ама да е 15-20 г. по-млада от Босилека. Mr. Green

До откат, Абуто, нема лабаво. Joy

# 469
Ако не правим на ден поне 2 пъти кекс, не ми го хвали...
Ама няма ли почивен ден?
А да не е точно двата дена през уйкенда, но да речем сряда и събота... да има време човек да си обърне малко внимание.
Няма.
Имаш време между двата пъти предостатъчно.

# 470
  • София
За имане - има, но опашката започва в Павликени и свършва пред НДК.

Не знам кое е по-страшно... да си на опашката, или да си този, пред който няма и един чакащ Joy

ПП: Някои не чакат по опашки, а директно ги дръпват през ВИП входа Wink

# 471
Бях останал с впечатлението, че тази тема вече отдавна е омръзнала на всички. Доста се учудих, когато видях цели 62 нови коментара по темата. Има много въпроси относно началото на връзката ни и какво съм намерил в жена ми. Накратко казано - много умна, красива, знаеща какво иска жена, с добра кариера, със сходно на моето виждане за живота. Да, чувствах известен натиск, тъй като бях на 33 г., а нямах сериозна връзка. Исках да имам семейство и деца. Много хора казват, че всъщност не мъжът избира, а жената. Мисля, че и в нашия случай е вярно до голяма степен. Тя беше сменила доста мъже и имаше избор, но искаше мен. Не мога да кажа защо - никога не съм се смятал за привлекателен (макар тя да твърди, че много ме харесва:) ), нямах и финансова стабилност по онова време. Може би по някаква причина съм ú се сторил перспективен (да, знам, че звучи сухо и скучно, но нямам по-добро обяснение).

Не, нямам жена зад ъгъла, както предполагат някои. Последните 10 години започна пропадането в нашите взаимоотношения, като първите 5 години се понасяше, но последните 5 бяха наистина ужасни. Всеки ден се чудя как връзката ни е оцеляла толкова дълго време.

За мен има два типа изневеряващи. Първият тип са тези, които се смятат за прекалено красиви и готини, за да останат верни на партньора си. Вторият тип са тези, които биха изневерили, само ако имат много основателна причина – чувстват се наранени, недооценени, не получават достатъчно внимание и т.н. Продължавам да твърдя, че липсата на секс е много основателна причина за изневяра. Аз съм по-скоро от втория тип. Не съм изневерил на жена ми, защото не съм имал такава възможност. Предполагам, че съм твърде скучен, за да ми се случи:) Ако го бях направил, може би щях да ú кажа. Не мисля, че щях да успея да го задържа в тайна.

Както споделих и преди, аз избрах да опитам да възстановя отношенията с жена ми. Мина повече от седмица от разговора ми с нея, а тя продължава да се държи изключително мило и внимателно с мен. Имам чувството, че с машина на времето съм се върнал 10 години назад. На моменти ми се струва много нереално, имайки предвид как не можехме да се гледаме преди 10 дни. Нямам представа колко може да продължи това и дали можем трайно да си възстановим взаимоотношенията.

# 472
  • По света и у нас
Мъж - макарон. Избран и чудещ се защо са го избрали, и сега се чуди що не му е кеф… нещо като бездънна пасивност долавям.

# 473
Може би просто е честен. Няма как да знае със сигурност тя какво му е харесала, той казва, че тя твърди, че го а харесала на външен вид. Просто на него не му се вярва да е това.

Не знам, може да е дребнаво, но сменила била много мъже нещо не ми звучи така атрактивно, както авторът го изкарва. Едно е много мъже да те харесват, друго е да излизаш с много мъже. При едното си желана, при другото си оборотна. И не изключва, от много риба в морето, на която жената е пускала въдицата, а те не са я искали за сериозни отношения, авторът да е златният й балък - без знания за връзките и с идеята, че трябва да се жени. Ако за него обаче този опит на жена му е положителен за характера й, супер. В крайна сметка е важно хората в двойката да си пасват, а не кой какво е изкоментирал във форум.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 07:31 от Linda*kiss

# 474
Мъж - макарон. Избран и чудещ се защо са го избрали, и сега се чуди що не му е кеф… нещо като бездънна пасивност долавям.
Това звучи леко изопачено. Това, че в началото инициативата беше по-скоро нейна, не значи, че не съм я харесвал.

# 475
Ама звучи сякаш не е вашият съзнателен избор. А резултат на опита й.
Така де, и това е вариант за някои двойки. Поне знаете, че има причина да ви е поискала. Каква е тази причина и дали тази причина се е реализирала вече или остава същата и към момента, вие си знаете.

Личи си, че нямате опит по отношение изневярата - всъщност повечето изневеряващи съвсем не са смятащите се за хубави, а комплексарите, които имат нужда от постоянни валидации. Има ситуационни изневери или прелъстени. А има и такива, които просто искрено си харесват друг извън брака/връзката. И вероятно много други. И все пак, навярно не всеки би изневерил.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 23:42 от Linda*kiss

# 476
  • По света и у нас
А какво се нарича, когато някой тотално е оставил всички други да поемат отговорността за живота му и за изборите му? Че чак и цял форум 32 стр. да мъдрува какво да правиш като хем ти се ще да има секс, хем не ти се занимава с любовница? Какво да те правим, какво още искаш?

# 477
  • София
Аз се чудя колко дълго ще продължи милото отношение на жената, ако не се работи по корена на това, което е причинило "5 понасящи се и 5 ужасни години". Авторе, как смяташ да работиш по връзката ви занапред? Или мислиш да се пуснеш по течението и да се наслаждаваш на "милото отношение", докато трае?

# 478
  • Обран бостан ;)
Авторе, уж не се смятам да тъп, ама нищо не хващам от обясненията ти.

Може ли да обясниш с 3-4 думи , че повече не ми събира кеш-а на паметта.

Скрит текст:
Бънди, тоя лаф с опашката ми направи деня Joy Чини ми се обаче, че и мъже висят на нея, с числа 90-60-90 и цифрова комбинация като 69. Как мислиш?

Всеки си шета на акъла.

Чак пък опашки за мъже.... па били те и състоятелни. Ако не правим на ден поне 2 пъти кекс, не ми го хвали. Има пари,  няма кекс, ще трябва и градинар да наемам. Гаси хамалогията.
Жените са прагматични, макар и влюбчиви.
Нямират късите пътища.

Ако няма пари, а прави по 4 пъти секс ?

Има пари и си мисли, че щот имал, може да е бързак и да не се грижи за мен качествено... Ако няма да оргазмирам, милионите му не струват и 5 стотинки.
Няма как да стоиш с такъв.

Той енергийния източник идва от жената.
А мъжа трябва да си плати тока.

За това мрънкате толкова.

Последно ? 5 ст ли струва тока ?

Лъвичке,
Знам, че си ВИП. (Винаги Имаш Претенции).

# 479
Я кажи ти от разговора насам колко пъти секс имаше, милото поведение ясно. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт