Раздяла или изневяра

• 32 093
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Ми малко е като хора без деца да ти дават акъл за ТВОИТЕ деца.

# 526
Еднакво дразнещо ми е да ми дават акъл за моето дете и хора с деца. Но ето, авторът се е явил тука да ни разкаже за брака си и да иска съвет, т. е. доброволно се е подложил на анализ.
Само дето го изплаших с въпроса колко пъти след разговора са правили секс и той човекът се покри. Сигурно не е за разправяне (за хвалене). Нищо де, все ще се яви и пак ще го попитаме, защото в отношенията са важни делата, не думите.

# 527
Не ме дразни изобщо, хора с деца да ми дават акъл на база преживяно. В чудо съм се виждала с температури, ако не са били приятелки с опит, щях да откача.

# 528
Е аз на по-абстрактни съвети се дразня, не на конкретни. За възпитание и т. н. Grinning

# 529
  • Обран бостан ;)
На жената и секвало желанието. По скоро на мъжа му секва щото не му е зор вече да се доказва, разписал се е че е женен и че може бебе да прави и от там нататък край.

Tова, че му секва към някоя не значи, че му секва към всички. Wink

Само дето го изплаших с въпроса колко пъти след разговора са правили секс и той човекът се покри. Сигурно не е за разправяне (за хвалене). Нищо де, все ще се яви и пак ще го попитаме, защото в отношенията са важни делата, не думите.

И как ще разбереш ако те излъже ? Зер, тука всички сте до болка откровени за всичко Wink

# 530
Аз съм откровена, ако нещо не желая да споделя, не го споделям, но което казвам е така.
От друга страна авторът естествено може да излъже, ама неизвестно защо предпочита мълчанието. Явно няма желание да лъже (то и какво ще спечели от това?).

# 531
  • Out of the Mix
Бе, какво "доказване", хаха.

Можеш ли си го, можеш.

Вече до конкретния екземпляр отсреща е.

Ако ще е "мъка", си личи от самото начало.

Някои в началния етап се стараят, едва ли не да "вържат", после "влизат в русло", и си мислят, че е "в кърпа вързан", но не си дават сметка, че въпросът е в натюрела и постоянството, не "звезда за една нощ". Nature Star

Ако жената е мега секси, ще се поработи върху "тезгяха", нали, да се "разработи", пробва, но ако ще е дърво цял живот, няма да се разберем. Sweat Smile

# 532
  • По света и у нас
Ммм-не точно. ( към Ревокъра)

Към Ал - то е ясно че не му е секнал въобще, но ме интересува дали е секнал към МЕН. И ако се стигне до там, ще секна и аз и ще има проблем.

# 533
  • Out of the Mix
Прима, ама то си личи един човек, като е изстинал към теб.
Или, ако нещо те притеснява, се изговаря овреме и на 4 очи, като 3-ти лица нямат място в "светенето и коментарите". Simple Smile

# 534
Сексуалният мързел води до залиняване. Не само на чувствата и органите, телата, но и на мозъка.
А ако залинее към теб, алтернативи дебнат отвсякъде.

# 535
  • По света и у нас
Има мъже, които се раздават сексуално за да те вържат докато заживеете заедно, и после като видят, че нещата да сигурни започват разни измишльотини и да те третират като поддържащ персонал.
Приказки на 4 очи не работят, единственото което работи е да го разкараш такъв.
И уви не бях дърво в секса,  и не съм единствената която е имала такъв.

# 536
  • Out of the Mix
Сигурно има и такива, вие ще кажете.
Но то няма как да знаеш кой какъв е предварително, без да сте се опознали, заживяли заедно, или айде, ако не заживяли, то поне достатъчно време да е минало.

Като не се мачвате, по живо по здраво с най-добри пожелания.

Затова аз казвам, че всичко е до постоянството.
Мимолетно, или по изключение нещо да "закуца", е повече от нормално, неразположености, пътувания, вирус, важното е топлината, тръпката и отношението, като се погледнете да знаете, то си личи, и за всяко нещо си има начините, желание да има. Simple Smile

# 537
  • По света и у нас
Ти като си такъв философ по любовта, я кажи твоята дългогодишна приятелка с която си бил “женен” защо те напусна?

# 538
  • Out of the Mix
Не съм казал такова нещо, не се смятам за "философ".
Коментираме си и си говорим - непринудено, приятелски и без ангажименти.
По лични въпроси отдавна е станало ясно, че не коментирам.
При мен няма напускане, има "несходства в характерите" и по живо по здраво с най-добри пожелания.

# 539
При несходство в характерите рядко има и дълга връзка. Та при дълга връзка все единият напуска другия.

Общи условия

Активация на акаунт