Раздяла или изневяра

• 32 018
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • По света и у нас
Не зависи само от колежките а и от колегите 😉

# 631
  • Далечният изток
Реалните аргументи как точно да ти ги изкара Прима?
Joy

# 632
  • По света и у нас
Със сеизмограф и хронометър... и детектор на лъжата.

# 633
И видео камера би свършила работа Simple Smile)

# 634
2-3 оргазъма получаваш за 30 минути ли? Open Mouth
Я колко ефективни колежки имало. Sunglasses

Е, какво му е чудното? 10 минути стигат за 3 при мастурбация или кунилингус, ако се знае какво да се прави.

# 635
Говорим с партньор. Че имат време за 30 минути за акт, оргазми, игри. Обидно малко време ми се види на мен. Не знам, не знам.

# 636
Говорим с партньор. Че имат време за 30 минути за акт, оргазми, игри. Обидно малко време ми се види на мен. Не знам, не знам.

Ами сигурно не стига времето да се изиграят едни карти барабар със секса, обаче докосвания, близане, фрикция, оргазъм, клатене са напълно възможно за жената. За мъжете е по-трудно, нали...

А кунилингусът по подразбиране си е с партньор. Поне аз не съм толкова гъвкава, че сама да се справя.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:47 от кукумицинка

# 637
Научните факти, че жената може да получава оргазъм през 20 секунди и има множествени оргазми, ги знаем.
Но го има и факторът психика, нагласа, стрес. Само механика рядко сработва при жените, да не казвам никога. За 30 минути 3 оргазма и си на черешата в страната на сънищата барабар с душа, ми се вижда невъзможно. Затова се възхитих на колежката.
Че то за половин час не си струва да започвам въобще. Joy

# 638
Научните факти, че жената може да получава оргазъм през 20 секунди и има множествени оргазми, ги знаем.
Но го има и факторът психика, нагласа, стрес. Само механика рядко сработва при жените, да не казвам никога. За 30 минути 3 оргазма и си на черешата в страната на сънищата барабар с душа, ми се вижда невъзможно. Затова се възхитих на колежката.
Че то за половин час не си струва да започвам въобще. Joy

Казала е само 2-3 оргазма до 30 минути. Не е включвала душ, разходки София-Първомай с влака, оргазми през 20 секунди и каквото още се сетиш. Така че си е напълно реалистично. Сякаш никога не се случва една жена да си е готова в настроение за секс, а трябва всеки път да я кандардисват по 2 часа преди това, че да ѝ дойде настроението за секс. И да, няма нужда да се възвеличава толкова сексът и оргазмът, почти гарантирано се получава чрез подходящата физиологична стимулация и психическа настройка/фантазии. Даже и стресът може да се контролира чрез дишане. То, ако се стресираш, че за 30 минути не можеш да се отпуснеш и ще те прекъснат, при нужда от 2 часа направо ще откачиш от стрес. Особено ако има човек малки деца и пр.
Дето се вика, една жена, която си познава тялото, може дастигне до оргазъм и при неособено добър секс, стига мъжът да не ѝ пречи много. А пък, ако помага, ако има привличане, може да си получи двата оргазма още преди коитуса и да продължи с третия. Да не навлизаме в подробности.

# 639
Много незадоволително ми звучи описанието ти, Куку.
Че то по-добре с чат джи пи ти или вибратор, бе душа. Joy
Цитат
Дето се вика, една жена, която си познава тялото, може дастигне до оргазъм и при неособено добър секс, стига мъжът да не ѝ пречи много.
Тук те признах, фраза на деня. JoyJoy

# 640
Каква ти фраза на деня, чистата и неподправена истина Simple Smile Поздравления, Кукумицинка, за целия пост.
Кое е незадоволителното, Бази?

# 641
Не виждам нищо задоволително в мъж, който НЕ ти пречи. Не когото желаеш, харесваш, искаш, а просто не ти пречи. Звучи ми като тотален компромис. Ама вие си знаете. Simple Smile

# 642
Пък аз мога за 30 минути да достигна до един оргазъм, един инфаткт или един инсулт.
Зависи от жената. И какви хапчета съм пил.

# 643
Не виждам нищо задоволително в мъж, който НЕ ти пречи. Не когото желаеш, харесваш, искаш, а просто не ти пречи. Звучи ми като тотален компромис. Ама вие си знаете. Simple Smile
О, аз нямах предвид такава хипотеза. Просто съм имала партньор когото и харесвах, и желаех, той мен също, но представянето му не беше винаги както се очакваше. Та да, случвало се е да пречи, отколкото да помага да стигна по-бързо до края, но варианти има и не бих казала, че вибратор е за предпочитане.

# 644
Я какви сме оправни жените.
И в такива ситуации щом умеем да се "оправяме", нищо не мож ни се опря. Joy

Общи условия

Активация на акаунт