Раздяла или изневяра

• 32 002
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Да си дойдем на думата Simple Smile

# 646
  • София
Има си жени, които свършват много лесно. Както и такива, които не са фенове на дългите заигравки. Не виждам нищо лошо и не смятам, че трябва да се омаловажава нечие преживяване, защото не включва един час предварително лигавене (във всички възможности смисли), но най-вече, защото не изпълнява нечий друг "задължетелен" списък. Жената е имала три оргазма и иска да си чете книга. Звучи ми напълно доволна и задоволена.

# 647
  • По света и у нас
Казах ДО 3, тоест 2 е идеалното, 3 е прекосили за 30 мин.
Смятам, че целта на упражнението не е непременно 3 да постигнеш, но ако си и в настроение и с точния човек, не ви е първия секс,  напълно е възможно.

Реално са нужни към 15 мин да те докарат до предоргазмената точка, след това вече има 15 минути, по 5 мин за оргазмиране го сложи точно 4 пъти можеш да свършиш. Но това не е идеята на секса, идеята е да се отпуснеш и мозъка ти да отлети и да виждаш някакви розови, сини и оранжеви светлини докато си със затворени очи и да се кефиш, такаче ако и само един оргазъм стане - супер. Няма нищо задължително.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 18:55 от PriMadonna

# 648
Не виждам нищо задоволително в мъж, който НЕ ти пречи. Не когото желаеш, харесваш, искаш, а просто не ти пречи. Звучи ми като тотален компромис. Ама вие си знаете. Simple Smile

Кой е казал, че като не ти пречи, не го желаеш, харесваш, искаш и пр.? Знам, че в бг-мама и някои книги всички са със секс богове, които могат да опънат девственица в каретата, докато се прибират от благородническия бал, и тя да получи от мушкането поне три оргазма, или е въпрос на желание да клатят от 3 минути до 3 часа, стига да решат,  ама понякога в реалността се случва да изтеглиш и малката, късата или меката клечка, пък с повече от един сексуален партньор в живота вероятностите нарастват не всички да са страхотни в леглото. Или пък да не сте толкова интуитивни и да не си познавате перфектно телата и реакциите от първия секс. Тръгнала си примерно нагоре и мъжът прави нещо нещо, което ти е неприятно, защото така е гледал в някое филмче, предишна партньорка го е харесвала или го е прочел нейде в интернета, че в много възбуждащо, но на теб ти стопира възбудата, или решава да смени позата точно когато не трябва и ти пак си на нулата. Не го прави с цел да пречи или защото не те харесва, няма чувства и пр., а защото не разпознава реакциите, а прави каквото си мисли, че харесваш, та може и да попречи в такъв момент. Но ако нямат някакви физиологически и психически проблеми, сексът винаги може да е приятен и задоволителен, ако хората се познават, вслушват се и не действат егоистично, дори и да не са някакви факири в секса.

# 649
  • По света и у нас
Господи какви съждения 😵💫

# 650
Я какви сме оправни жените.
И в такива ситуации щом умеем да се "оправяме", нищо не мож ни се опря. Joy
С две думи, мъжът в секса е като новогодишната елха. Хубаво е да го има, да стои там изправен, да има топки и малко бенгалски огън за накрая.
Ама с него или без него - Нова година пак ще дойде.

# 651
  • София
Абуто, разсмя ме Joy

# 652
Не знам, не знам, Абуто, аз само чета и набирам опит тук.
Лично на мен не ми стига само да стърчи и аз да го ползвам за вибратор, но жени/хора разни.
Нали четеш. Питай жена си, де.Joy

# 653
  • По света и у нас
Абуто ако момата е в каубойско настроение, считай, че елхата няма да е нужно дори да вибрира. То не зная кой мъж вибрира, но Босилка може и да е срещала..

# 654
Не знам, не знам, Абуто, аз само чета и набирам опит тук.
Лично на мен не ми стига само да стърчи и аз да го ползвам за вибратор, но жени/хора разни.
Нали четеш. Питай жена си, де.Joy

То на повечето жени не им стига това. Една жена има нужда от прегръдки, целувки, докосване, близост, естествено, че това вибраторът няма как да го даде. Но стига да стърчи, хубавият и задоволяващ секс не е рядко срещан, ако мъжът не е егоист и проявява желание да достави удоволствие и да опознае партньорката си. Ако пък е егоист и не изпитва желание за опознаване, то вероятно проявява тези качества и в други сфери извън секса, които също са много важни за голяма част от жените, които търсят и други качества извън секса. Ако само секс се търси, има достатъчно желаещи млади лъвчета, които могат да дадат само секс.

# 655
  • Обран бостан ;)
Уелкъм то БГмамасутра. Sunglasses

# 656
То на повечето жени не им стига това. Една жена има нужда от прегръдки, целувки, докосване, близост, естествено, че това вибраторът няма как да го даде. Но стига да стърчи, хубавият и задоволяващ секс не е рядко срещан, ако мъжът не е егоист и проявява желание да достави удоволствие и да опознае партньорката си. Ако пък е егоист и не изпитва желание за опознаване, то вероятно проявява тези качества и в други сфери извън секса, които също са много важни за голяма част от жените, които търсят и други качества извън секса. Ако само секс се търси, има достатъчно желаещи млади лъвчета, които могат да дадат само секс.
Точно така.
Отличен пост.
Да се закачи някъде.

# 657
Аз имам въпрос - младите лъвчета ОК, но предвид риска от ПП болести и все пак някакво съобразяване с друг "аналогов" човек, не е ли по-добре младите лъвчета да се заменят с качествен вибратор? Той също дава само секс, безопасен е, управлява се от потребителката според нейното желание, 100% е подчинен на потребителката.

# 658
Не е по-добре.
Други въпроси?

# 659
Не е по-добре.
Други въпроси?
Какво има за ядене?

Общи условия

Активация на акаунт