Раздяла или изневяра

• 31 955
  • 773
  •   1
Отговори
# 765
Поне да не обясняваше как изключва телефона, защото вечер е прекалено зает да прави секс с идеалната жена, която стои по без гащи цяла вечер и готви на котлона боб. Защото, като пише в бг-мама всяка вечер, на всички им става ясно, че не готви боб.

# 766
  • Paris, France
Имам приятелка в САЩ, която винаги иска на всеки мъж, с когото спи тест предварително за болести. Казва, че там всеки спи с всеки и не може да рискува. И също, че не е професионално да се запознаваш на работа (нещо, което е най-често срещано в БГ), а масово по приложенията. Тя е на 30.
И си мисля, че причината е че в Бг като цяло хората са по-семейно ориентирани, а там мислят, че ако не им потръгне ще е сконфузно на работа.
И аз като млада исках скорошни тестове. От женените изисквах да донесат скорошни и от съпругата. Задължително. За-дъл-жи-тел-но. Презерватив по подразбиране, за всичко. За орална любов на жената - shield (гумена кърпичка). Да не сера където ям е нормална хигиена. Работата е да си вадим хляба, не к*ра.

Права е кукумицинка, че сред старческия контингент има пропуски в предпазването. Във Франция най-многото новооткрити случаи на ХИВ, но май и ППВ са сред жените в диапазон 46-56г. Бляк.

По-старите сме и по-заразни, защото с времето сме намерили най-различни вируси и други патогени, с които имунитетът ни вече не се справя. 

PriMadonna, питаше как ППВ докарват ранна менопауза - като ти изкормят детероднитв органи заради някой вид рак, менопаузата идва, че и брутално и симптомите не могат да се подтиснат хормонално. Щамове HPV са намирани и в рак на бели дробове, гърдата, кожата и други органи. Причинява и рак на гърло и устна кухина и затова е важно да се ползва презерватив и при орален секс.
Защото, като пише в бг-мама всяка вечер, на всички им става ясно, че не готви боб.
Точно боб готвя в момента. Е, не на котлона и не без гащи.

# 767
  • Далечният изток
Неве, къде се слагаш ти? Joy
За мъжчето с претенцийките ставаше въпрос.

# 768
  • Paris, France
Неве, къде се слагаш ти? Joy
За мъжчето с претенцийките ставаше въпрос.
А, къде да се слагам? Готвя боб по нощите. Не го разбрах това за мъжа с претенциите, но те мъжете претенции нямат обикновено или поне досега не съм срещала кой знае колко претенциозни.

# 769
  • Далечният изток
Абе тоя дето се вре по всички теми да се хвали.
Куку каза, че се хвалел, че си изключва телефона вечер, щото мацка без гащи му готвела боб, пък в същото време пише по форума.
Все едно пък някой му е повярвал...

# 770
  • По света и у нас
И аз един боб ще врътна, вие ме вдъхновихте.
Невена, разбирам те за опасенията, че можеш да лепнеш нещо, но честно казано при всичките тези такъми практики и тактики, мисля е най редно да не се прави секс.
Няма смисъл.

# 771
  • Paris, France
Не думай! ШЪ зема и аз да готвя по гащи, белким ММ си изключи телефоните. Писна ми от пищящи и дрънкащи денонощно телефони.

А че пише по форуми докато му готвят боб го вярвам. Цялата къща в момента дращи някъде, а аз гоооотвя ли готвя. Казах им, че ако до 15 мин не си сервират, изключвам уреда и да си претоплят.

# 772
  • Далечният изток
Цяла къща дращи докато прави секс ли?! Не нали?

# 773
Готвенето и спамо-чатът са в други раздели.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт