Благодаря,а къде трябва да звънна?Знам,че преглежда дори и в нашия град,но чак след 2месеца...А в момента доколкото знам в ИСУЛ,но дали има имейл или Вайбър на който отговаря,за да му пиша лично
Аз съм ходила при Пандев по повод аденом на пара щитовидната жлеза. В София преглежда в мед. център Спектър в квартал Изток. Това за ИСУЛ мисля ,че е стара информация. Чаках също около два месеца ,защото преглеждаше само веднъж в месеца.
Не съм се оперирала и до днес. Всички ендокринолози са ми казвали,че при този вид тумор,вероятността да е злокачествен е изключително малка.
А по какъв начин ви лекуват?Колко ви беше калция и паратхормонът и имахте ли оплаквания и последствия от самия тумор?Аз се чувствам доста зле и както казах и бъбреците и костите са засегнати.Уролигът спомена,че имало и някакви други варианти,но операбилният си бил най-добре.Благодаря предварително!
Пандев ми каза ,че проблемът ми не е във високия паратхормон ,а в калция. Високият калций уврежда други органи.
Лекувам остеопорозата. Всъщност аденома ми го откриха по повод на нея. Засега нямам други оплаквания. Няма друго лечение. Т.е. има- инжектиране на алкохол . Прави го някаква професорка във Военна болница. Не всички са подходящи ,а и не винаги е успешно. И е по-рискова процедура според ендокринолози,с които съм разговаряла.