Притеснява ме,че като преглъщам го усещам топчето,че като натисна ме боли….не знам нормално ли е или не.Никой нищо не казва.Хиляди въпросителни и всичките в моята глава..Мамка му,да беше станало след 10 години поне…Намерих добро ЯМР-Спектра…искат тест за алергии да направя,че ще слагат и контраст.Запазих веднага час при алерголог и след малко тръгвам.
Аз ходя през 6м на ЯМР на глава иначе, но така или иначе се плаща на зони, жлезата не са ми гледали.
Притеснява ме,че като преглъщам го усещам топчето,че като натисна ме боли….не знам нормално ли е или не.Никой нищо не казва.Хиляди въпросителни и всичките в моята глава..Мамка му,да беше станало след 10 години поне…Намерих добро ЯМР-Спектра…искат тест за алергии да направя,че ще слагат и контраст.Запазих веднага час при алерголог и след малко тръгвам.
Абонирах се Супердок плюс, за да ме уведомят за по-ранен час, но май ще е на късмет. Ако знаете за друг начин , ще съм благодарна да споделите. В Супердок ми излиза само опция за консултация в кабинета, там ли прави биопсиите?

А с приятелите знаете, че не е същото. Друго е да си го минал и ти
Притеснява ме,че като преглъщам го усещам топчето,че като натисна ме боли….не знам нормално ли е или не.Никой нищо не казва.Хиляди въпросителни и всичките в моята глава..Мамка му,да беше станало след 10 години поне…Намерих добро ЯМР-Спектра…искат тест за алергии да направя,че ще слагат и контраст.Запазих веднага час при алерголог и след малко тръгвам.Препоръчани теми