Преди месец се роди един бебок на приятелка, който не желае да спи никъде другаде освен на дивана в хола, защото там са го оставили първо, не иска и в количка и като цяло са се видяли в чудо, та се подготвям за всякакви сценарии. Имам и друга приятелка, чието бебе спи само при нея на спалнята, та леглата, кошарите и количката си останаха чисто нови. Вероятно и родителите имат вина, не знам, но все пак допускам всякакви сценарии. 😀
Стерилизатор реших да не взимам, Вецев май се изказа на една лекция, че е против, но ще питам и педиатъра. Взех пликове за микровълнова на първо време.
Оставила съм си няколко въпроса за педиатъра, с който имаме среща другата седмица - козметика, аптечка, стерилизиране, залъгалки, помпа, съответно това са и нещата, които все още не съм купила.
Лекаря ми е отпуск и изтеглих късата клечка накрая с някакъв нетърпим сърбеж, щипане и зачервяване, много тъпо, та ще звъня на заместниците за една микробиология.

моят със сигурност не е от мързеливите, но вечер след работа не мога да го накарам да излезем :/ много обича да отлага. При много молби и истерия може и да отидем да го вземем, но сглобяването същият ден - в никакъв случай
Моят мъж е голяма душчика по принцип в това отношение, никога не се оплаква, но аз и по принцип не го тормозя чак така
Обаче му бях пратила едно видео на един мъж, който обяснява за този синдром по време на бременност и защо е важно ако жена ти поиска в 3 през нощта да пренаредите гардероба да го направиш
защото са нови, не са носени и не мисля, че са толкова замърсени. Ама май не е добра идея, защото вероятно няма да ги изплакна добре. За пералнята се чудя много. Тя е сравнително нова, но сме прали в нея леглото на кучето. Може би ще пусна някакви чаршафи на 90 градуса първо и след това..
Най-много в началото да са пуснали нещо.