Операции на коляното - 3. тема

• 7 390
  • 152
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм оперирана от  плика три пъти, като последният път беше съпроводено със скъсан минискус. Отзивите са...
1 път Токуда- не съм доволна.
2 път Хубенов, добре си свърши работата , препоръчвам го. В Света Богородица всичко се случва за 1 ден. Сутринта отидох, направиха ми лапароскопията и след обяд си тръгнах. Още от следващия ден започнах рехабилитация  в Драгалевци.
Задължително трябва да имаш, ЯМР. Ако си запишеш час при Хубенов , той ще ти го разчете. Но имай впредвид, че се чака много за час.
Успех

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:07 от Moderator1

# 31
Здравей, как така си оперирана 3 пъти - защо се е наложило толкова пъти? Бях на преглед при Хубенов и му носих ЯМР - каза че няма проблеми други освен пликата. Всъщност не ми обърна много внимание, сякаш искаше да ме отпрати по-бързо и прегледа беше 5-6 минути. Ако аз не му бях казала, че имам плика, щеше да ме отпрати без да ме пипне дори. Изписа ми Тилкотил и ме наплаши от операция - каза, че при някои хора водела до болки и остатъчни проблеми, при други минавала и забравяли за нея. Ако не станело с хапчетата, щели сме да пробваме инжекции с плазма - скептична съм честно казано, звучи ми като схема за да налееш още пари при тях. При теб кога беше операцията при Хубенов? От това, което разбрах, за да се стигне до операция трябва първо да мина няколко месеца по "пътеката" с инжекциите, лекарствата и пр., а аз вече не издържам на тези болки и не мога да чакам месеци.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:07 от Moderator1

# 32
  • София
Аз след гореописания преглед и отношение, не бих стъпила повече при Хубенов. Не стига, че човек си плаща прескъпо за “удоволствието”, ами е длъжен да търпи и грубости, претупване и неглижиране.
Тук сме споменавали и други лекари. Защо не се консултирате с още един -двама?

# 33
Здравейте, да - това мисля да направя, следва преглед при Вулджев и Точков. Не че Хубенов е бил груб, но самата незаинтересованост по време на краткия преглед ме кара да не му се доверявам. Няма да коментирам, че чаках 2 часа в чакалнята, защото имаше закъснение... Човек отива при лекар с реален проблем, не от хубаво, и когато срещнеш такова отношение се обезкуражаваш нацяло. На всичкото отгоре прегледа не е и евтин, 150лв. - просто не е редно да се случват така нещата.

# 34
Здравейте! Има ли някой телефон за връзка лично с доктор Павел Краевски?

# 35
Здравейте, предстои ми артроскопия на коляно - лезия на менискус. Моля,тези, които са претърпели тази операция в "Евровита": бихте ли споделили каква е сумата, която се изплаща от касата и колко ви излезе цялата интервенция? С допълнително здравно осигуряване съм. Благодаря ви предварително!

# 36
Здравейте! Имам нужда от вашата помощ и съдействие 🙏🏻

Половинката ми претърпя тежък инцидент и последствията са счупване в областта на коляното, сигурно и самото то е засегнато. Трябва да му се направи сложна операция.
Беше хоспитализиран в болница св. Анна, гр. София, но вече е вкъщи, защото за момента операция не е възможна - с оток е и трябва да спадне.

В тази връзка търся доказан ортопед-травматолог с опит с такива случаи.
Предпочитаме в София, но ако имате препоръки и личен опит и от други градове, ще се радвам да споделите.
Много, много ще съм благодарна на каквато и да е информация, насоки и мнения.

ЯМР не е правен още, само рентген, ако има значение.

Благодаря предварително и спокойна вечер Simple Smile

# 37
  • София
Препоръчвам д-р Панайот Темелков от София Мед. Оперира двама приятели с такива фрактури в областта на коляното и сега са добре. Отделно на друг приятел оперира счупена тазобедрена става (беше паднал при езда).

# 38
А мнение за д-р Александър Илиев в св. Анна? Препоръчан ни е уж.

# 39
Здравейте, предстои ми артроскопия на коляно - лезия на менискус. Моля,тези, които са претърпели тази операция в "Евровита": бихте ли споделили каква е сумата, която се изплаща от касата и колко ви излезе цялата интервенция? С допълнително здравно осигуряване съм. Благодаря ви предварително!
Не мисля, че Евровита работи със здравна каса изобщо. Виж допълнителното здравно осигуряване е друго нещо, но когато аз преди години имах такова си плащах за операциите, а те ми възстановяваха цялата или част от сумата.

# 40
"Евровита" не работят с НЗОК.
Ако имате допълнително здравно осигуряване, обадете предварително на застрахователя да попитате дали ще покрият сумата от операцията.

# 41
  • София
А колко грубо излиза операция на връзки в Евровита?
Вдругиден предстои на сина ми, той разбира се не е питал, и сега нямам никаква идея за сумата.

# 42
За операция на връзки не знам.
За артроскопия на коляно, менискус, около 2100 лв.

# 43
  • София
Зависи при кой лекар. Преди 2 години ми оферираха 5000 и 7000 при  двама различни лекари от клиниката. Сигурно са се вдигнали цените. Ако се обадите на регистратурата няма ли да ви кажат ориентировъчно колко ще струва?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 16:34 от Skiorche

# 44
  • София
Вероятно ще кажат, да. Утре сигурно ще се чуят със сина ми, ще го накарам да пита.
благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт