Как успяхте да запазите добри взаимоотношения?

• 9 459
  • 242
  •   1
Отговори
# 60
Аз си спомням предишен пост на авторката и какво точно ѝ е казала новата, непростимо е. Та я разбирам. Новата е нещо неописуемо, чудовище. Не знам какво бих правила, при такъв човек да пускаш детето си...

# 61
  • София
Аз си спомням предишен пост на авторката и какво точно ѝ е казала новата, непростимо е. Та я разбирам. Новата е нещо неописуемо, чудовище. Не знам какво бих правила, при такъв човек да пускаш детето си...
Какво и е казала? На мен ми звучи като да е същата и тя. Голяма борба за тоя Аполон, чак детето си няма да пуска...

# 62
Надявам се да не бъркам, но е злорадствала за починало дете на двойката.

# 63
  • София
Надявам се да не бъркам, но е злорадствала за починало дете на двойката.
О, помня подобна история, но и там имаше взаимен цирк преди репликата, за която няма извинение, разбира се. Просто и авторката не пада по-долу.

# 64
Цирк не цирк, някои неща са непростими.

По темата как да имаш добри отношения със задник - няма как според мен.

# 65
  • София
Цирк не цирк, някои неща са непростими.

По темата как да имаш добри отношения със задник - няма как според мен.
Естествено, че са непростими, но ако тази ще е жената на бащата по-непростимо е да не пуска детето при него.
И да, понякога се случва след развод хората да се разбират добре, но не са се развели, защото не се разбират, а по други причини. И аз мисля, че докато сте в брак има някакъв шанс да се разберете и с много сложна личност, след това шансовете намаляват.

# 66
  • София
Една от последните "капки в чашата" беше миналото лято. Уговаряме се - той отива на почивка с новата, аз гледам малкия, след това аз отивам на почивка с един приятел, той гледа малкия. Всичко точно уж.
Но черната му душичка не изтрая, през цялото време на моята почивка се заяждаше с мен, че детето се било разболяло.
Около месец след това, малкият се пренесе при мен и каза, че не иска повече да слуша баща си "да мърмори".

# 67
Обаче за мърморковци все се намират жени, сами не остават, нямам обяснение.

# 68
Ама чакайте малко кой е казал ,че не пускам детето при баща си.Може по-всяко едно време да дойде да я вземе ,да се разходят ,да прекарват време заедно.Точно за това се ядосвам аз,че не прекарва никакво време с дъщеря си.
Както казах ,единствено го помолих да не го среща с новата на този етап поради ред причини.Също така смятам ,че отношенията на дъщерята ми с баща й, са си само техни отношения,ще дойде времето в което детето ще започне да общува с новата жена.
Иначе да,тя е тази която коментира починалото ни дете и това е непростимо.
Двете жилища са придобити след брака,така че колкото са мои,толкова са и негови.Ние с него сме се разбрали ,че аз оставам с детето в по-голямото жилище защото детето посещава близката детска градина,приятелите му са в квартала ,моята работа е наблизо и няма да се налага да пътуваме всеки ден по един час в посока за да я водя и вземам от градина.Също така в това жилище живеем от години и сме свикнали и не искахме да я стресираме допълнително с местене,достатъчно е че с баща й се разделихме.

# 69
  • Далечният изток
Ами тогава какъв е проблемът? Вие така сте се разбрали, точка. Някой какво бил казал, рекъл и искал, въобще не трябва да те интересува. Казваш любезно на новата да ходи на ма*ната си и толкова.

# 70
  • София
Той трябва да я взима вкъщи за ден-два, баща и е, не чичо. Установете режим и да идва да я взима в уговореното време. Ако живее с новата ще трябва да го преглътнеш или тя да приеме да ходи другаде за два дни. Това дете трябва бащата да го гледа, не да го вижда за 1 час. И ако сега не свикне да го прави, после съвсем ще бие отбой

# 71
Защо не оставиш на бащата да преценя дали да го среща с новата? Теб те интересува главно да има детето връзка с баща си, предполагам. Ако новата не се хареса с детето, то само ще почне да иска да ходят някъде само с бащата, или тя ще се сети да се изнесе навън и т.н.
Ти защо искаш да дерижираш на всички поведението когато детето не е при теб? В момента сама изолираш детето от баща му. Като излезе решение официално за режима на времето с него, пак ли ще поставяш условия? Нали се сещаш, че никой съд няма да приеме в споразумение за дете - да не се вижда 6 месеца с гаджето на бащата (или там какъвто период изискваш да се спази).

# 72
Абе как ще идва някаква бездомна урва в моят дом, да ми рови из гащите. Бих подала оплакване в полицията.

# 73
Спомням си предишната тема, новата е някаква проста пача и бившият достатъчно се е насадил на пачи яйца. Нормално е авторката да изпитва много лоши чувства към нея и да не иска детето и да контактува с нея. Има неща, които наистина са непростими и това е едно от тях. Предполагам и това стои в дъното на ситуацията да не се дават пари за детето, но новата да се води на Малдивите, тва си е една мръсотия от вътре в тази жена. Много вероятно е на бившият да му писне в скоро време и да цъфне с разкаяние при авторката.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 14:34 от rf22

# 74
Щом си преживяла загубата на дете, ще го преживееш и този боклук, дето няма пари за собственото си дете, ама да води урвата на Малдивите има. Че и да й дава ключ от твоя дом. По добре без баща, отколкото с такъв. Скоро, като оплоди новата, хич няма да се сеща за дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт