💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 39 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Наистина омръзват повторенията на главните, особено, ако са поредни, при това 3 проекта, но аз мисля че в случая няма да е толкова прекалено, защото единия проект е филм, другия - сериал на платформа, демек не е много времевото време.
А и доколкото разбрах, сериала е хитов, така че ще видите, че няма да ви е писнало. Само не знам Баръш каква прическа ще му сложат, защото не винаги ми допада визуално. А Хандето е ясна...винаги е хубава!
Да им е на късмет!
За есента ли го гласят?

# 571
Май за есенния сезон го подготвят.

# 572
# 573
Здравейте! Flowers Hibiscus

За есента го гласят. Пак добре като се замисля, че ако никой не снимаше от двамата щеше да е пълна скука.

Джаки, от Чачо ще ти остане ли време и за Ханде? 🤣

Ново

# 574
Само на мен ли Керем изглежда уморен и малко странен ..?

# 575
Джаки, от Чачо ще ти остане ли време и за Ханде? 🤣
Ако ми хареса сериала, със сигурност ще намеря време и ще го гледам.

# 576
Мелиса го тормози Stuck Out Tongue Winking Eye Шегувам се Simple Smile
Само на мен ли Керем изглежда уморен и малко странен ..?
Gift Heart

# 577
# 578
Здравейте!
Ще съм поредната недоволна от новините за трети проект между Ханде и Баръш.
Първо, че е трети съвместен проект един след друг. Съвсем различна е нагласата на хората, когато двама екранни партньори се съберат след години, както стана с Бурак. По-интересно е за по-неутралната откъм симпатии аудитория, по-емоционално е за общите им фенове. Хората имат възможност да направят сравнение между играта им преди години и играта им след.
Дори за сериала им, който предстои да излезе по Дисни срещам коментари в интернет от сорта на “Аз вече изгледах първата част”.
Тъй като има сериал, който с интерес следя този телевизионен сезон, та следя и блогърите, на които това им е работа, самите те също не са доволни от новината. А си обичат Ханде.
Второ, каналът е ужасен. Смея да кажа, че към днешна дата са по-зле дори и от Now. Бълват сериал след сериал, без да дават шанс, финализират на 5-6 серия, без да правят достатъчно реклама, почват да публикуват за сериал-заместник на все още неприключил сериал. От всички техни сериали, които стартираха този сезон, само един оцеля от началото(септември) до края на сезона. Имат още един сериал, който си продължава от години(исторически). Всичко останало мина и замина.

# 579
От Туитър:
Има си татуировка, някои фенове бяха се притеснили, че я няма 😎

# 580
Инфо:

На мен пък ми излиза това Grinning:

Скрит текст:
От Туитър:
Има си татуировка, някои фенове бяха се притеснили, че я няма 😎

# 581
Творбите на Ханде
🎨 🪄

От Туитър:
Ден 24: Керем с фотоапарат

# 582
Прекрасната бъдеща майка - Башак

# 583
Искате ли да се запознаете с героинята, която ще бъде изиграна от Ханде Ерчел в адаптацията на култовия сериал „Кралица на сълзите“?

Хонг Хе-ин е наследница от трето поколение на голяма семейна корпорация, наречена Queens Group, и главен изпълнителен директор на универсалния магазин Queens. Нейната амбиция е да превърне компанията в бизнес империя с трилиони спечелени средства.

На пръв поглед Хе-ин създава впечатление за студена, дистанцирана и властна жена. В света на бизнеса тя се проявява като решителен, амбициозен и безкомпромисен лидер. Тя рядко показва емоции, държи се строго, което вдъхва уважение и дори страх. Зад тази ледена маска обаче се крие крехка, уязвима душа, стремяща се към любов и копнееща за топлината, която ѝ липсваше в семейството.
Връзката ѝ със семейството е трудна, особено с майка ѝ, която, преживяла трагедия в миналото, започнала да обръща повече внимание на брата на Хе-ин. Това порожда чувство на самота и отхвърляне у героинята. Дядо ѝ, ръководителят на Queens Group, играе ключова роля в нейната кариера и житейски цели.

Хе-ин е омъжена за адвоката Бек Хюн-у, който произхожда от просто селско семейство. Бракът им е на ръба на разпадането след три години брак: съпрузите спят в различни стаи и почти не общуват. Студенината на Хе-ин и напрегнатите отношения със семейството на Хюн-у се превърщат в трудно изпитание за двойката. Диагнозата за рядък и смъртоносен мозъчен тумор - Cloud Cytoma - обаче ги накара да преосмислят всичко.
Болестта ѝ е една от централните емоционални нишки на сериала. Лекарите дават на Хе-ин само три месеца живот. Симптомите включват загуба на паметта и промени във възприятието на реалността, което затруднява функционирането както в работата, така и в личния живот.

В целия сериал Хе-ин е изобразена като силна, но и уязвима жена. Въпреки строгостта си, тя постепенно се отваря благодарение на любовта и подкрепата на Хьон У. Решението ѝ да се омъжи за него въпреки натиска на семейството и статуса ѝ подчертава нейната независимост, смелост и вътрешен бунт. Изправена пред интриги в семейството и бизнеса, тя показва завидна зрялост.

Нейният стил и изтънчен външен вид подчертават вътрешната ѝ сила. Изборът ѝ на дрехи отразява емоционалното ѝ състояние: в напрегнати моменти, ярки и ефектни тоалети; в щастливи моменти, елегантна сдържаност.

Хе-ин, въпреки цялата си строгост, копнее за любов и обич. Връзката ѝ с Хьон У разкрива разбирането ѝ за истинска любов: не само в радостите, но и в преодоляването на трудностите заедно, без бягство и предателство. Това прави образа ѝ не само романтичен, но и дълбоко жертвен.
В крайна сметка Хонг Хе-ин е многостранна героиня, която съчетава силата на бизнесдама и емоционални рани. Зад нейната студена фасада се крие желание да обича, да бъде обичана и да се свърже отново със семейството си.

Дълбочината на героя и изпълнението на Ким Джи Уон правят Хе-ин една от най-запомнящите се главни женски роли в историята на корейските драми.

Звучи многопластов образ с много голям потенциал. Дано турците не развалят много сюжета и да не го разтегнат в 30 епизода.

Ханде и Хакан правят планове

И един Керем от ЛА

# 584
Ханде и Хакан защо ще ходят в Москва в Туитър са писали, че ще ходят там?
По работа или на почивка🙄
Или го бъркат с Баръш?

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 22:21 от tina-latina

Общи условия

Активация на акаунт