Любители на кучета - 151

• 21 660
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Привет в новата тема!
Sivi, благодаря!

Налага се да сменим гранулите на Бела.
Последните години храним с Dog Chow Sensitive със сьомга. Тя така или иначе винаги хапва и други добавки към проциона си - консерви, домашна храна и т.н.
Оказа се, че тази храна вече няма да се продава и по складовете вече не се намира.

Тъй като Бела скоро ще стане на 11 години реших, че е най-добре да пристъпим към храна за стари кучета.
И без друго поледните месеци Бела се мръщи на гранулите, а всичко друго си го хапва. Не знам дали не са й вече твърди, а уж няма проблем със зъби.........

Някой храни ли с храна за старички кучета и каква?

# 16
  • София
Кардю, Heart
Пресен данък от преди малко с нова прическа.

Ние преди пътуване не го храним изобщо и няма проблем след това.

# 17
Имаме той пудел, на 1 май, ще направи 8 месеца. Избиха постоянните зъби, а млечните още стоят и това започва да ме притеснява. Тези дни ще ходя при ветеринаря за обезпаразитяване и ще го попитам и него, но прочетох, че варианта е с упойка и това не ми харесва. Дали има шанс сами да си паднат или вече става късно на тези месеци? Иначе има играчки, които гризе, различни пръчки(кокали), но само един зъб съм видяла да падне, кучешките си стоят и старите и новоизбилите...като някоя акула е с толкова зъби в устата.
Опитах и да разклатя някой, ама не мисля че мърдат, пък и тя хапе, не дава да ѝ ровя в устата.

# 18
Разплакахте ме! Благодаря на всички. Тежко ми е с моята терапия и не съм влизала в темата. Но днес, сега, отиваме да си вземем Кардю у дома. Урната с прахът му. И виждам новата  тема, и чета постовете ви, и рева.

# 19
Кардю целувки и прегръдки от нас Heart

Карамел трябва да заведеш кучето да му извадят зъбите,защото иначе ще изкриви постоянните. На нас това ни обясни жената от развъдника,че няма да паднат сами. Явно на малките породи трябва някой да ги вади. На хъскито не съм му вадила само ги намирах паднали.

# 20
  • Варна
Не плачи, мила cardhu Hug Така се случи, че Кардю ще е винаги с теб, но и с нас, които го "познавахме". Сега е важно ТИ да си здрава, за всички около теб! А когато целият този стрес отмине, когато вече си готова, сигурна съм, че ще ни покажеш някой нов член на семейството ви, който  пак ще ви дарява с любов много години - кучовците ни приличат на стопаните си. Flowers Hibiscus

# 21
Благодаря Сиви, за новата тема!
Кардю ❤️

# 22
  • Dublin
Благодарности за новата тема.
@семейството на Кардю: ❤️❤️
Попи днес е на кучегледачка и си изкарва страхотно. Зад нея си почива Майло, едно от приятелчетата й.

# 23
  • Mediterraneo
Кардю, сили ти пожелавам, да преминеш през изпитанието! Куч бди над вас, щастлив е там, без болка!

Данък с една снимка отпреди 2 години, излезе ми като спомен

# 24
cardhu, живота продължава! Пожелавам ти само здраве, а другото ще се нареди! Вярвам, че Кардю е на по добро място сега!

Мадам Берга седи на една от утъпканата си пътечка в двора!

# 25
Тичай на воля, прекрасен Кардю ♥️

Мама днес разправя, че работи, а аз си лежа тук и позирам 😁

# 26
  • София
Ех, Кардю .. винаги ще е с вас Heart

Баш градинарят

# 27
Мили хора, които толкова обичахте Кардю, знайте, че и тук макар да не го познавахме лично, го обичахме също Broken Heart Сега той свободен и красив, тича на воля, по зелените поляни, заедно с вас отново, но някое друго измерение Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

# 28
Сбогом Кардю..........
ще ми липсваш.......
и аз си имам един дядо Найден на 15 години и не искам да ме напусне

# 29

Общи условия

Активация на акаунт