Любители на кучета - 151

• 21 660
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Голяма игра е било. Матейчо защо е голичък - без нашийник? Той само за каки ли е? Wink

# 46
Защото кака му прегриза и разкъса на части чисто новия му нашийник. А на нея стои, защото се случва да се шмугне, докато се затваря вратата и да излезе на улицата, и по-лесно я прибирам така. Макар последните два пъти да я оставих, не я гоних по улиците, да се излагам, защото дрислата се прави, че не ме познава. Оставям външната врата отворена и тя сама се прибира. Добре, че на 3-4 месеца се случва някой да я изпусне, че ми е притеснено, хем тя се разхожда на нашата и съседната улици (на кръстопът ни е къщата). И Матейчо беше махнал преградата под гаражната врата, и си излязъл на улицата. Добре, че той слуша и се прибра като го викнах. Циментират ни двора и майсторите не бяха заградили хубаво, а той ми прилича на ягд териер. Рие с лапи и бута с главата, като биче е. Месец и нещо, докато циментират половината, кога ще дойдат за другата - идея нямам. А той разбра, че оттам може да излезе и се пробва периодично.

# 47
Хаха, големи бегълци. Дано винаги се връщат живи и здрави.
При нас днес имаше земетресение. Кас и Мег си играеха на леглото ми и нищо не усетиха май, а пък Грейси спеше в коридора. Да де, ама като реших да се изнасяме и двете се покриха, само Кас успах да изведа навън. Дано никога нищо по-сериозно не се случва, че не знам как ще ги вадя.

# 48
Dara888, пиши по често за бежанците, така ще се успокоявам, че нямам само аз такива дертове.
Ние нали дигнахме оградата, дупки няма и вече не прелита над оградата мадам Берга.
Оня ден бяхме излезли от двора и бяхме на пътя с ММ да оправяме около оградата някои неща. Тя седи и гледа жално от другата страна на мрежата. Иска и тя при нас. ММ каза: да я пуснем при нас? Аз: оооо, не ще отпраши. Той обаче ме успокои,.че едва ли ще избяга щото вече в голяма. Съгласих се с уговорката,.че ако избяга ще я търси той. Та, после я търси 30 минути. Отпраши и изобщо не й пукаше, че я викаме. Доверие все още няма как да имам към нея. Бях решила, че ако избяга няма да я търся, но нямам й вяра, че ще се върне.....диването!

# 49
Кавалерите избягат ли си харесват друг човек и това е. Изпитано е с предишния ми кавалерчо, който се беше прибрал при една баба с много котки и ходих да си го прибирам.

# 50
  • София

Да полегна на сянка. Simple Smile

# 51
Ние нямаме такива проблеми с Макс ходи си пуснат, но все е край нас. Сега на Гърция на непознати места, като няма хора, който се страхуват от вида му си го пускаме и той си тича покрай нас.

# 52
  • Бургас
И Елза не бяга. На повече от 20 метра не се отделя от мен и изпада в паника, ако не ме вижда. Зер отиде ол инклузивът...

# 53

Имаме си нова топка- пищялка. Голяма радост беше, ама за кратко.
 На двайстата минута я разглоби Rolling Eyes

# 54
  • София
Записваме се в новата тема с пролетна снимка.

На Великден бяхме 3 дни на вилата -правихме разходки 2 от дните, през останалото врече все на двора. На третия ден вече беше толкова изморена, че не ѝ се излизаше от къщата. Спа 2 дни докато се възстанови.

# 55
С едните съседи ни дели тухлена ограда. Но откъм нас, в основата, има около 35-40 см земя. Преди две седмици видях, че в ъгъла са прокопали нещо като тунелче. Ще се местят у съседите явно. Не се вижда, защото има тухли и палета там. Преградих да не ходят там, не съм казала на ММ. Като започнем навеса там, ще види. Той като че ли започна да свиква, че Зара е откачена и с нея е "очаквай неочакваното". Сложиха гумена тръба, за да се прекара вода до навеса. Зарита е в земята, само 40 см стърчат в края й. Гадовете я гризали! Нахлупих й парче от улук. Нито храст, нито цвете мога да посадя, всичко се унищожава. Постоянно съм под напрежение да не направят нещо, което ще взриви ММ. Днес му предложих да си купим за двора столове от Юск, ратанови. Две минути го обсъждахме и решихме да вземем обикновени пластмасови, с мотива: "и без това кучетата ще ги изядат". Joy Joy

На две години стана, но е с акъл на петмесечна. Heart

# 56
По погледа й си личи, че е беладжийка, но пък поне не ви е скучно Smile

# 57
Да ти кажа, предпочитам да ми е скучно.  Joy Толкова "интересно", с друго куче не ми е било.

# 58
Обаче пък виж ква е усмихнаха Зара! Също като Бергичка - гледаш я и не вярваш на подвизите които има!

# 59
Ето пресен данък и похвала. Разхождахме се в планината и вече се е научил да се връща, щом го повикаме. Използваме техника с кутийка с малки парченца кашкавал за наградки. Simple Smile

Малко е обрасъл между два груминга.Simple Smile
Много държи да е водач на групата и да разузнава, няколко метра напред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт