Любители на кучета - 151

• 21 662
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Прегръдки за семейството на Кардю Heart

# 31
Ето това е урната с прахът на Кардю. Сега остова да изберем една хубава снимка.

# 32
  • Бургас
Винаги ще те помним, Кардю:heart:
Спящ данък:

# 33
  • sf
В България дават ли праха за вкъщи?

# 34
Не съм чувала да дават праха, но то и при нас екирисаж няма. Ако има при вас, може да попиташ, или сайт ако имат евентуално да пише.
И аз сега като си погледна календара всекидневно се сещам за Кардю. Сигурно прави компания на моя мил предишен кавалерчо.
Относно зъбките - да, на по-малките породи трудно падат сами. На Кас също имаше един, който не искаше да падне, но се клатеше и докторката просто го дръпна малко по-силно, че мен ме беше страх.
Времето днес е много шантаво. На обяд излязох с пролетното яке и тениска, вечерта пак облякох зимното и суичър отдолу. За мъглата да не говорим, все едно е зима. Тази пролет нещо много се ослушва и не й се идва.

# 35
Има, 600 лв ни искаха миналата година.
Скрит текст:
Онзи ден стана 1 година без моята звездичка Disappointed

# 36
Толкова е. 310 евро. Но Кардю си го броихме като  за човек у дома и платихме без да се замисляме.

# 37
  • Враца
Имаме той пудел, на 1 май, ще направи 8 месеца. Избиха постоянните зъби, а млечните още стоят и това започва да ме притеснява. Тези дни ще ходя при ветеринаря за обезпаразитяване и ще го попитам и него, но прочетох, че варианта е с упойка и това не ми харесва. Дали има шанс сами да си паднат или вече става късно на тези месеци? Иначе има играчки, които гризе, различни пръчки(кокали), но само един зъб съм видяла да падне, кучешките си стоят и старите и новоизбилите...като някоя акула е с толкова зъби в устата.
Опитах и да разклатя някой, ама не мисля че мърдат, пък и тя хапе, не дава да ѝ ровя в устата.

И на Вачи си му стоят кучешките по два.

Rodiva, прическата ви е уникална! Simple Smile

Кардю, старче Heart

# 38
  • Sofiа
В София дават урни за вкъщи. Дадоха ни избор между да си вземем тялото, да го оставим за общ екарисаж или да си платим за индивидуален екарисаж и урна.
Ние първо искахме да си го вземем да го погребем в двора, но след като го приспаха не можахме да съберем сили да го вземем и си платихме за урна. Не помня точната сума, но в порядъка 500-600 лв беше.
Кардю Heart

# 39
  • Бургас
И Ариа има едно останало кучешко зъбче. Чакам да падне.

Този тъжен  "въпрос" винаги ме е притеснявал. Не знам в Б-с дали има такава възможност за кремиране. Чувам, че има в гробищата парцел,  където е обособено за дом.любимци, но било нелегално.

# 40
  • Бургас
Няма в Бургас крематориум, но има една погребална агенция, която предлага такава услуга. Мисля, че ги карат във Варна.
Срещу гробището в Сарафово съм виждала също малко гробище за домашни любимци, както и на разни забутани места в Морската градина.

# 41
Кардю Heart
Ох, чета ви и се насълзявам......три другарчета съм загубила. Всяко от тях притежава специална част от сърцето ми. Почивайте в мир Роки, Дарк и Лора Kiss мама ви обича!!!
Данък от вчера

Те нашите снимки са все от плажа Joy

# 42
Оф, тая сутрин пак разхождах мокро куче. Тъкмо мислех да си зазимявам вече зимните якета и то пак стана студено, мокро и гадно. Аман!

# 43
Матей и Зара

# 44
Лелеее Матей колко е пораснал!

Общи условия

Активация на акаунт