На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 977
  • 151
  •   1
Отговори
# 15
Моите необвързани приятелки 30 + казват,че на работа са или само женени или хомосексуални, или женени, които изневеряват, но свободни почти няма. А в същото време в аповете за необвързани било пълно с млади необвързани мъже, които едва ли не няма къде да срещнеш на живо.

Според мен тези женените дето изневеряват и младите необвързани от апп-овете са едни и същи. И затова няма как на живо да ги срещнеш.

# 16
  • София
Е, то брои ли се, когато видиш някой красавец в градския за 10 минути да речем? Казвам си наум какъв хубав мъж, ама чак да се води като статистика за темата. Или ги заговаря авторката и се срещат допълнително?
Иначе съдейки по клюки и познати, то жените масово даже си хващат безработни мързеливци. Хващат се на мисия "Аз мога да го променя. Любовта ще го поправи. Трябва му време" и нещата са ясни как свършват след някой друг месец/годинка. После ги четем и във форума от новорегистрирани потребители ма той такъв, той онакъв. Grinning

# 17
  • София
При мен нищо необичайно - все по аповете. Аз си имам изисквания - работа, кола и жилище.
Интересна случка е може би с БМ. Виждам се аз с един мъж от един ап, води ме той на едно кафене, запознава ме с приятели, тръгва разговор, споменават едно име. Оказва се, че е общ познат, дойде след малко на кафето и останалото е история..

# 18
  • София/Севлиево
В училище,в горните класове(макар че имам две приятелки, които са срещнали половинките си още в първи клас и са двойки повече от 25 години,а се познават от 35+ ,аз в 9 клас се влюбих,но бе несподелено тъй че не го броя).
В университета -там пак бе несподелено, защото момчето се оказа гей,ама поне му казах,че го харесвам (по нищо не му личеше)
И в сайт за запознанства -там ме намери мъжът ми(тази история съм я разказвала нееднократно, давността ѝ е над 20 години и половина вече).

# 19
Е, то брои ли се, когато видиш някой красавец в градския за 10 минути да речем? Казвам си наум какъв хубав мъж, ама чак да се води като статистика за темата.
Пък аз си казвам “На моя това яке няма да му отива” 🤣
И аз не знам тия хора как така тая любов толкова често я срещат.

# 20
В една кола през зимата на тъмно. Един приятел ме свързва с познат, който иска да купи мобифона, който продавах. Хич не му видях лицето...след няколко дни се срещаме пак, за да му го прехвърля, и ммммм, сладур се оказа. След две години се оженихме.

# 21
Прими, ти толкова любови си изброила, че то за нас не остана. Stuck Out Tongue

# 22
  • По света и у нас
За детската градина - там майка ми ме учеше че било смешно да харесвам момчетата и затова аз не съм си отпускала душата.

Бази ако и твоите места се припокриват с моите , сподели току ще видим къде най - много се получават пламъци.

* за чудещите се - как можело 40+ пъти да съм изброила. Броила съм мъже с които е имало заигравка, но може и да не се е стигало до секс или гаджета. Вие сериозно ли сте на по 50 години и сте се закачали по-малко от 50 пъти с мъже? Аз ако нямам някой за когото да си мечтая ще се депресирам.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:19 от PriMadonna

# 23
В общи компании и от Интернет, мирката и сайтовете. Това са ми успешните, вече зарибявал съм от квартала, от магазина, по заведения и дискотеки въобще не ми се е получавало, въпреки сериозния ми стаж по такива заведения.
Ако броим вече като женен потенциални възможности, покрай работата, от квартала и магазините ми се е случвало да усещам симпатии, да не говорим и за намигания, но не съм пробвал до къде биха се развили

# 24
Ти, както си изброила, аз го разбирам като задявки, свалки, закачки, флиртове.
Истинските любови са друго нещо за мен.

# 25
  • София
А, в интернет не ви ли е странно по тези сайтове/приложения? Жените са 5-10%, мъжете 90%. Постоянно пишат странници, които те карат да игнорираш, както тях, то така и други, които може да са нормални и поведението им в чата е едно, а на живо съвсем друго? 2-3 пъти съм се срещала така с хора от приложенията и беше потрес Smile

# 26
  • София
Преди години в автобус 83(Икарус) срещнах първата любов . Беше на 27-8 и ми се струваше много дърта тогава ,но пък работеше и ме водеше на кино. Харесах я и отидох до последната седалка ,където беше седнала за да и кажа ,че е много хубава . Не знам с кой акъл го направих,бо съм доволен

# 27
  • София
Ей, и аз се сетих за уберите. Последният беше един пич с дълга коса и стар Ягуар. Направих му комплимент за колата и тръгна разговор. Но до там си остана.

# 28
  • София
Ей, и аз се сетих за уберите. Последният беше един пич с дълга коса и стар Ягуар. Направих му комплимент за колата и тръгна разговор. Но до там си остана.
Искаш да кажеш Максим . В България няма Юбер

# 29
  • София
Вече и Максим не са. Не се хващай за буквата.

Общи условия

Активация на акаунт