На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 991
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
Според мен пък не би била полезна, защото всичко това е свързано с външност, характер и късмет. На всички теми "къде да намеря половинка" е отговаряно, че трябва да излизат повече, да пробват в социалните мрежи и да са положително настроени. Обаче на някои хора не им се получава и това е. Ако някой реши да обикаля супермаркетите, парковете и общината не мисля, че ще му се увеличат шансовете.

# 46
Който е привлекателен и общителен ще намери навсякъде, който не е - и на пет партита, пълни със сингъли да иде, кел файда.

# 47
  • out of space
Натресох се на почерка за раждане на дете и скоро след това се омъжих.
Натресоха ми гостенин, канен другаде и стана тя каквато стана...

Иначе най-необичайното е при разминаване на пешеходната пътека на Ректората. И двамата буквално видяхме светкавици, а секса беше...незабравим.

# 48
При мен е скука - срещнахме се много млади и все сме заедно.

Но знам истории за срещната любов на невероятни мест.
Например  дядо взема внучето си от детската градина и се влюбват с двойно по-млада жена,  която взема друго дете. След това: развод, нова сватба, ново бебе и живяха дълго и щастливо, докато смъртта ги раздели.

# 49

Например  дядо взема внучето си от детската градина и се влюбват с двойно по-млада жена,  която взема друго дете. След това: развод, нова сватба, ново бебе и живяха дълго и щастливо, докато смъртта ги раздели.

Чия смърт ги раздели?

# 50
  • София/Севлиево
Сега се сетих,че скоро разказвах тази история -преди около 17 години лежах в болницата малко преди да родя големия.На съседното легло имаше една много мила дама, която ми разказа,че се е запознала с мъжът си като го блъснала с колата, докато той отивал да изхвърли боклука (това е най-нестандартният начин да се запознаеш с някой за който съм чувала).

# 51
Неговата, но живяха щастливо над 30 години.

# 52

Уоу това е супер романтично ❤️, както и тази която го блъснала с колата. Обичам такива съдбовни и големи любови.

# 53
В дискотеката на Великден, след като обикаляхме църкавата.
На една тераса на работа Simple Smile

# 54
В университета и във фейсбук.

# 55
В мирката. Хаха... днешните хлапета даже вече не знаят какво е това.
Добрата стара мирка:)))))))

# 56
  • София
В мирката. Хаха... днешните хлапета даже вече не знаят какво е това.
Добрата стара мирка:)))))))
Даже и аз не знам

# 57
  • София
Чат платформа на 30 години

# 58
Какво е мирка?

# 59

-------
Открих я няколко години след създаването й, тоест съвсем в зората й в България. За съжаление късно откъм лични обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт