На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 997
  • 151
  •   1
Отговори
# 60
Интересна тема Grinning Аз съм срещала любовта все на обичайни места - универистет, нощен бар, на работа.
Предвид, че съм 35+, сега разчитам на чудо на някое необичайно място Joy

# 61
  • София
Едно време беше по-нормално ,като ти хареса някой в ежедневието направо да му кажеш ,пък каквото стане . Сега фейсбук ,инстаграм ,приложения ...като че минаваш изпит някакъв

# 62
  • Out of the Mix
Хаха, Елифф.
И на маймуница яко се шлякаше. Smile
Аsl pls. Joy

Интересна тема Grinning Аз съм срещала любовта все на обичайни места - универистет, нощен бар, на работа.
Предвид, че съм 35+, сега разчитам на чудо на някое необичайно място Joy
Нормално, и сега е така, но и в нета, навсякъде, както и тук. Wink
Тук "обичайно" или "необичайно" е според теб? Rolling Eyes

Защо да разчиташ на "чудо", кво ти е? Thinking

Ако си здрава, права...sky is the limit...Sunglasses
Поне за мен...

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 16:04 от Revoker

# 63
Asl, indeed Simple Smile

Аз мисля, че повечето пишат за свалки, не за  любови. Та, в този смисъл - във влака, купето, преди хиляда години.
И сега стават запознанства във влака, предвид ниската скорост и закъснения, човек може да се влюби и разлюби докато стигне закъдето е тръгнал.

# 64
Имаше една съфорумка, дето беше блъснала бъдещия си мъж при ски спускане, беше му счупила крак или нещо подобно. Но не помня коя съфорумка го разказваше, но много се впечатлих.

Иначе и аз имам свалка след "блъскане с кола". Случката е от преди повече от 15 години. Много лек пътен инцидент, аз с леко ожулен номер, а той с леко вдлъбнат калник. Тъй като и двамата бяхме със служебни коли и каско, се разбрахме просто да кажем, че на паркинг някъде са ни "забърсали". (номера мина, поне при мен). Въпреки всичко аз се бях стреснала, но по едно време усетих, че разговора стана свалка от негова страна. Тръгнах си с номера му и покана да се видим. Не се обадих.

За други странни места не се сещам. Изброили сте всичко. А да - от интернет и социални мрежи - никога. Дори не съм пробвала.

# 65
Имаше една съфорумка, дето беше блъснала бъдещия си мъж при ски спускане, беше му счупила крак или нещо подобно. Но не помня коя съфорумка го разказваше, но много се впечатлих.

Wishmaster.

# 66
Аз в icq, пак е динозавърско май..
Бях болнични няколко дни, живеех сама, беше ми скучно.
11 години живот заедно и общо дете.
От тогава избягвам онлайн запознанствата, да не вземе пак някой да ме излъже. Joy

# 67
  • София

Иначе и аз имам свалка след "блъскане с кола". Случката е от преди повече от 15 години. Много лек пътен инцидент, аз с леко ожулен номер, а той с леко вдлъбнат калник. Тъй като и двамата бяхме със служебни коли и каско, се разбрахме просто да кажем, че на паркинг някъде са ни "забърсали". (номера мина, поне при мен). Въпреки всичко аз се бях стреснала, но по едно време усетих, че разговора стана свалка от негова страна. Тръгнах си с номера му и покана да се видим. Не се обадих.

За други странни места не се сещам. Изброили сте всичко. А да - от интернет и социални мрежи - никога. Дори не съм пробвала.
Защо не се обади ?

# 68
Защото си имах приятел тогава. Защото като цяло бях притеснена от случката. И аз не знам защо. Иначе помня, че беше симпатяга момчето и аз бях по-виновната за инцидента.

# 69
Мирката и срещите на сляпо, беше голям купон, дойде ти глиган с мустаци... Мои приятели бягаха в такива ситуации, аз си изкарвах срещата, ама повече не се обаждах и не вдигах.
Жена ми е от сайт, пишехме си във скайп основно, после и във фейса. Май ми е единствената успешна връзка от нета, ама се оказа достатъчна.

# 70
  • Out of the Mix
Все по-забавна става темата, наистина.

Елифф, хаха.
Мне, за любови си говорят, ние с теб мислим за свалки...т.е. знаем, че може навсякъде.

Глей, някои даже катастрофират един връз друг, съдба...абе не е смешно това със счупения крак..

Аз понеже не ползвам влакове, а само коли, май имам повече шанс...Thinking
На бензиностанции, автомивки...ала-бала... Joy
2-3 ги учех как да си мият колите...ентусиастки.
Първо показно, после заедно държим...водоструйката, аз отзад...Joy

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 16:58 от Revoker

# 71
Ха, сега се сетих за една свалка. Купувам смарт телефон, от olx. Водих преговори с продавача, купих го. След това почна да ми праща във вайбър съобщения със снимки, къде бил, какво правил, аз как съм, какво правя Rolling Eyes наложи се да го поохладя.

# 72
  • По света и у нас
Тук имаше един Италианец който организираше курсове по Италиянски и беше набрал 5 Рускини да му идват, провеждаха курсовете на кафе. Учител … какво да го правиш.

Ох сетих се за един случай…
Бях наела детектив да следи мъжа ми. И тоя следя каквото следя, нищо не намери,  обаче след време започна да праща Смс-и на мен които уж за предназначени за друга жена. Представяш ли си тоя кати види някоя останала без мъж жена, моментално пуска въдичката и то професионално.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:22 от PriMadonna

# 73
  • Out of the Mix
С ледения душ "block" ли? Joy

Много крийпи е бил тоя, Елифф.

Схемаджия, Прима...

Имам един познат, около 45-48 годишен дава вокални уроци на все 25-30 годишни девойки за него.
Пеят и напяват... Smile

# 74
  • София
Ха, сега се сетих за една свалка. Купувам смарт телефон, от olx. Водих преговори с продавача, купих го. След това почна да ми праща във вайбър съобщения със снимки, къде бил, какво правил, аз как съм, какво правя Rolling Eyes наложи се да го поохладя.
Помня преди години бях продал някакъв фитнес уред на една мацка,която си го взе лично . Мисля ,че беше лост за набиране . Почнахме да си пишем с нея ,но така и не се видяхме . Забравих какво стана ,въпреки ,че и тя имаше желание . Даже искаше да и покажа някои упражнения . Имах си сериозна приятелка тогава и не бях много настоятелен,но помня,че наистина беше много симпатична и излъчваше силна сексуална енергия . Какви ли не случаи. В ДАИ също харесах една кака ,докато плащах един акт и дори бяхме на среща ,но нищо не стана ,защото и наговорих куп нарцистични глупости тогава и усетих,че се разочарова. Имах много голямо самочувствие в онези години . Мислех се за кой знае какво

Общи условия

Активация на акаунт