На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 994
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
  • Out of the Mix
Питп, жените обичат и харесват, ценят добрия слушател, не да им меляш, оставяй ги да се изказват докрай, а ти надеваш накрая пирона до дъно. Тука плямпам, но е чат. В чата е друго, не може да се прецени човек.

А в много случаи просто не се кликва, и няма никакво значение кой какво казал, или не след това. Мен много неща могат да ме откажат, колкото и да съм широкоскроен. Както и на първо четене, преценявайки, че не ми е точната, но с отношение да я погледна в друга светлина.

# 76
  • София
Питп, жените обичат и харесват, ценят добрия слушател, не да им меляш, оставяй ги да се изказват докрай, а ти надеваш накрая пирона.
А в много случаи просто не се кликва, и няма никакво значение кой какво казал, или не след това.
Ти батко си не учи. Излъгал съм толкова жени ,че по-добре да не споменавам число. Много и са ми отказвали. На много и аз съм отказал . Бяха години ,когато единствено жените ме интересуваха

# 77
  • По света и у нас
Той Ревокъра като главен редактор на Космополитън се изказва! Учи народа на тактики, а колко работят е друг въпрос.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:42 от PriMadonna

# 78
Не знам, ама имаше един форум, в който клиенти обсъждаха компаньонките в София и провинцията. И клиентите им даваха точки за техника, не-знам-какво-си  и "отношение". И като чуя отношение, все за това се сещам.

# 79
Аууу, някой да ме гледа в устата и да ми мълчи и да ме слуша като умряла риба, кошмар. Или обратното – да ми плямпа нон стоп без да си поема дъх, веднага ми досадява.
Ако с един човек не тръгне в началото разговора приятно и с естествени редувания на активност, по-добре няма да стане натам.
В айсикю се сваляхме с бившия ми бивш. Мнооого сладко и романтично беше. Все пак човекът с писане се занимаваше и ме спечели с изказ, фраза, думи, шеги. Както каза Брана в Ергенът – много вдигна нивото. Joy

# 80
  • По света и у нас
Относно приказките, ако е някакъв мазник който ми говори по шаблон, направо ми идва да си издрайфам червата.
Изкуствени мъже, продавачи, не понасям.
Видя ли му продаваческия маниер веднага слагам бич фейса.

# 81
  • Out of the Mix
Не знаех, че жените се лъжат и прилъгват...Rolling Eyes

Това ми е типичният манталитет, който не понасям.

По същия начин жените, прикоткващи и манипулиращи, тип Данка от Долни Пасарел.

Не знам кой какво ниво е вдигнал, или свалил, Босилек, отново си интерпретираш твои си неща.
За същото говоря - динамиката, с лекота върви всичко и се допълвате.
Сигурно на живо не си затваряш устата, но аз имам лек за това. Smile

# 82
Не си спомням да съм показвала близост/скъсявала дистанция с теб, та ще помоля да не ми говориш все едно съм ти дружка. Мерси. Simple Smile

# 83
  • Out of the Mix
Иска ти се да ти говоря така, но няма такава конотация, дори съм строг.
Дружки няма как да сме, отдавна сме го изчистили.
Моля.

# 84
Asl, indeed Simple Smile

Аз мисля, че повечето пишат за свалки, не за  любови. Та, в този смисъл - във влака, купето, преди хиляда години.
И сега стават запознанства във влака, предвид ниската скорост и закъснения, човек може да се влюби и разлюби докато стигне закъдето е тръгнал.

Между влюбването и разлюбването, жп вариант, стигаше ли времето и за консумация? На любовта? Или само в нощния пътнически София-Бургас?

П.С. Няма вече Долни - Горни Пасарел. От 60 години Горни е в чашата на язовира, горнопасарелци са 4-то поколение софиянци. Wink

# 85
Понеже стана дума кой нормален мъж гледал балет - ми аз, ходил съм сам да гледам. Иначе аз нищо неочаквано не съм имал откъм влюбване.

# 86
Питп, жените обичат и харесват, ценят добрия слушател, не да им меляш, оставяй ги да се изказват докрай, а ти надеваш накрая пирона до дъно.
Какво обичат жените - въпрос за 1 милион долара. Аз обичам да слушам, удоволствие е да имаш интересен събеседник, ако го бива и като любовник, удивително добра комбинация.

За жп-то: на нас ни стигна да се уговорим къде ще се видим след два дни, (за да се изконсумираме), но пък аз пътувах на сравнително къси разстояния и бях на 20 Simple Smile Сега чувам за доста прилични спални купета по международните линии на цени по-малко от нощувка в хотел, та младежите могат да се пробват. Ще помнят приключението цял живот  Simple Smile
------
Съзнателно пропуснах да спомена социалните медии, щото не са необикновено място, обаче са пълни с необикновени екземпляри Stuck Out Tongue Closed Eyes разпращащи мили покани. И като им отвориш профила, виждаш това:
Скрит текст:
Плювам в пазва и през рамо.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:13 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

# 87
Понеже стана дума кой нормален мъж гледал балет - ми аз, ходил съм сам да гледам. Иначе аз нищо неочаквано не съм имал откъм влюбване.

Аз водя моя мъж на балет от време на време. Аз съм танцувала преди и му обяснявам разни неща докато гледаме и му е интересно.

# 88
  • София
Чувал съм ,че продължава минимум 3ч това . Ако беше за 20 минути бих отишъл . Явно твоят мъж те обича

# 89
Чувал съм ,че продължава минимум 3ч това . Ако беше за 20 минути бих отишъл . Явно твоят мъж те обича

Да, аз затова бях писала в една друга тема, че за мен това е носене на ръце, а не да ми купи нещо.

По темата: на работа се запознахме. Не е неочаквано място обаче, особено като се има предвид че работя в "мъжки" бранш.

Общи условия

Активация на акаунт