Носят ли ви на ръце? :)

• 15 498
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Имам братовчедка, която още преди над 30години се беше ориентирала- прост, нисък и плешив/ да го плеска по голото теме/, но капитан далечно плаване!

# 331
  • По света и у нас
То е лесно да намериш желаещ да ти плаща живота, но не е лесно да намериш такъв който и да обичаш и да му се радваш. А за мен това е важно.

О, това е нещо ново! Досега търсеше само някой да те издържа, за обич и радост дума не ставаше. Simple Smile
От предишните ти постове друго се разбираше – че не искаш гола обич и радост, трябваше ти някой с пари, които да харчи щедро по теб.
Няма лошо, де. Успех с намирането! (Пък ако има и свободен брат, дай го насам, ще го пласираме веднага.) Laughing
Хехе… намери си сама

Ти не си ме питала какво още търся в него, а настояваше да разбереш аз какво предлагам.
Това че мога и да обичам не гарантира че мъжа отсреща иска жена която да го обича.
Има много мъже които са плитки за любов.
Та така, търся си моя пъзел, дано да не съм изчерпала страните с които да се закопчаем, защото вече 3 пъти съм намирала “мой човек”, надявам се да има и 4ти там някъде.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:23 от PriMadonna

# 332
ЛордОзи, това ме разсмя искрено. Joy

# 333
ЛордОзи, това ме разсмя искрено. Joy
Защото  е истина- живият  живот, немож го измислиш!
 ...беше го изръсила , на семейното събиране за абитуриентската си- още я бъзикаме Joy

# 334
Скрит текст:
То е лесно да намериш желаещ да ти плаща живота, но не е лесно да намериш такъв който и да обичаш и да му се радваш. А за мен това е важно.

О, това е нещо ново! Досега търсеше само някой да те издържа, за обич и радост дума не ставаше. Simple Smile
От предишните ти постове друго се разбираше – че не искаш гола обич и радост, трябваше ти някой с пари, които да харчи щедро по теб.
Няма лошо, де. Успех с намирането! (Пък ако има и свободен брат, дай го насам, ще го пласираме веднага.) Laughing
Хехе… намери си сама

Ти не си ме питала какво още търся в него, а настояваше да разбереш аз какво предлагам.
Това че мога и да обичам не гарантира че мъжа отсреща иска жена която да го обича.
Има много мъже които са плитки за любов.

Та така, търся си моя пъзел, дано да не съм изчерпала страните с които да се закопчаем, защото вече 3 пъти съм намирала “мой човек”, надявам се да има и 4ти там някъде.
"Моят човек" не е ли този, с когото оставаме и не сменяме за следващия "мой човек"?

Твоят пъзел стана още по-труден за нареждане, дотук, ако правилно помня: богат, за да не работиш, да те задоволя качествено, да те обича и да не ти се пречка. И в диапазона 35-45, за да изпълни горните условия.

# 335
  • По света и у нас
Диапазона, не бих го стеснявала. Знае ли човек кой ще го изненада приятно!
Ако се лимитирах да мисля, че моя човек е само един на този свят, до сега да съм скочила от балкона. Ако Господ правеше само един мъж за теб и тоя мъж се случи да се роди в Зимбабве или Австралия, успех с продължаването на рода!

# 336
Ти рода го остави.
То пък един живот ще настане.😅

# 337
...
Ако се лимитирах да мисля, че моя човек е само един на този свят, до сега да съм скочила от балкона. Ако Господ правеше само един мъж за теб и тоя мъж се случи да се роди в Зимбабве или Австралия, успех с продължаването на рода!
То си е така, затова за нещо се прави компромис, защото много други неща са идеалните. Примерно.
Размножаването го зарежи, няма общо с голямата любов.
Но моята идея беше, че за да търсиш 4-ти твой човек, другите трима не са били твоите, разочаровали са те, разминали сте се и т.н. Човек от хубавото не бяга. Но пък е добре да се тръгва с положителна нагласа и слънчеви очила в розово 😉

# 338
  • По света и у нас
Били са. В дадения момент от живота ми са били точно това, което ми е трябвало.
Включително “размножаването” както се изразяваш ти , се базира на намирането на мъж с определени качества, който да ти даде точните деца, с точната визия която си виждала в главата си и който да има качествата да бъде точния баща за тия деца.
Аз не съм се размножила просто, отглеждам двама души, които обичам, радват ме и искам на растат добре и да са щастливи хора.
Такаче гледаш си приоритетите и си избираш твоя човек според тях.

# 339
АМА каква визия за децата Close Scream
Деца така ли се правят?
То, по тази логика,  да ги рисува AI в лабораторни условия.

# 340
Моят приоритет е бил все един - да се обичаме, споделено. Деца и всичко натам е следствие.

За децата и визията ще отмина. Явно животът е пощадил Примадона.

# 341
  • Out of the Mix
Ужас, какви филми са в главата на Примата.
Визия за децата...на по 20-25-30 г. се "визия" сте имали, като сте забременявали случайно, или планирано с тръпката тогавашна.
Много ти е промит мозъка, намали соц. мрежи и влиянията.
Излез навън, айде да те водя на тенис, или нещо на СПА.
Аз сега отивам.

# 342
  • По света и у нас
Забременява случайно пиклата от 11ти В, аз не съм забременявала случайно. Имаше селекция.

# 343
Айде, айде, всички искаме деца от хубави, умни, свестни мъже. Какво я нападате толкова.

# 344
Някои забременяват по любов.
А там, няма селекция.
Има химия, и точно  обратното  на селективно мислене.

Общи условия

Активация на акаунт