Носят ли ви на ръце? :)

• 15 500
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хмм, айде ще формулирам така... Ако тя вземе да напише един списък, какво ще стане? Ще кажете, брей, срещу тези неща определено ще намериш някой да те носи на ръце, или, срещу тези неща кой ще се навие да те носи на ръце? С какво точно ще допринесе нейният отговор, освен че ще я изтипоса нея лично на пангара? Риалити чек ли се търси? А тя и затова е права, че различните мъже искат различни неща за да "носят на ръце" някоя жена, та и това обезсмисля такива обяснения.

А пак казвам, нейната принципна позиция, че не иска да се обяснява като за стока на сергията, също я разбирам. За нея е принизяващо и обезценяващо, и има резон в думите й. Тя не продукт, който предлага а и б характеристика и чака заветния купувач. Тя е личност и иска да бъде третирана като личност, а не като събирателно на мусаката, парцала и уменията й по френски, примерно.

# 316
Сигурно ще се учудиш, но повечето мъже също искат да бъдат възприемани като личности, а не като ходещи банкомати.

# 317
  • Out of the Mix
Именно, Сийка, и не само банкомати, защото има и такива можещи и предлагащи, като натюрел куп качества в едно партньорство.

Лъвица
, въобще не ме интересува 3-5 потребителя (които скролвам от много отдавна, дори не знам какво са писали) на кръст какво пишат или "смятат", те са ясни много отдавна, + то и в живота е така - завиждат ти, нито се разбираш с всеки, нито се харесваш с всеки, а този период много отдавна съм го отминал. Сега махвам и филтрирам от раз, без излишни обяснения. Кучетата лаят, керванът си върви. "Мнения" не ме вълнуват.

Не виждам нищо лошо всеки да си казва, без значение в чат, или на 4 очи.
Въпросът е, че за много чатът е несериозен, а не би трябвало. Както се шегуваш на 4 очи, така си и сериозен и в чат, на писане, и обратно.

Нищо не ме "сърби", хаха.
Мани ме мене, аз съм си пушка. Wink
Радвайте се и наслаждавайте докато съм тук все още от време на време. RelievedSmirk

# 318
Да, бе, жените сме личности и затова можем да искаме и изискваме и е обидно да ни питат какво даваме в замяна. Мъжете са нещо различно явно от личности, живеят, за да изпълняват нечии желания и мечти, като междувременно не й се пречкат. Да, да.

# 319
  • Out of the Mix
Да, бе, жените сме личности и затова можем да искаме и изискваме и е обидно да ни питат какво даваме в замяна. Мъжете са нещо различно явно от личности, живеят, за да изпълняват нечии желания и мечти, като междувременно не й се пречкат. Да, да.
Такова мислене ми говори за някакво разочарование или озлобяване, нещо с "мразие" май завършва.
Интересно това тенденция ли е, или индивидуалност? Thinking
Но сякаш, да, експлоатирането на една платформа всеки го вижда и прилага по различен начин.
Но, ако действително и в реала така мисли и действа, оставам така - > No MouthMask

# 320
  • София
Напротив, всеки има право на изисквания, независимо от пола. И всеки има неща, които очаква да види, респективно - да не види, у другия. Повечето хора обаче избягват да поставят и исканото и предлаганото като на сергия. Ако Примадона иска заможен, пък заможният иска красавица със силикон, например, ще се срещнат, ще се преценят, и всеки ще си реши.

Нищо не ме "сърби", хаха.
Мани ме мене, аз съм си пушка. Wink
Радвайте се и наслаждавайте докато съм тук все още от време на време. RelievedSmirk

Еее, ще ни напускаш ли?

# 321
Жената му е забранила да пише в мамата и му чеква телефона.
Пушка, я.
//
Всички са личности, докато стигнат до леглото. После да влязат психолозите.

# 322
Лъвица, ти продължаваш да разсъждаваш в контекста на "ще се срещнат, опознаят, преценят". Тук е форум, задават се казуси, въпроси, разсъждава се върху (не)вероятни сценарии, обменят се мнения. Ние сме страничната гледна точка, не сме потенциалните партньори.

# 323
Аз нещо не схващам за какво е  целият спор? Голямо безумие ...
Какво значи какво дават в замяна...да не сме на пазар .
Един мъж иска интелигентна жена ,друг красива ,трети с цици ,на един му е важно да му роди деца ,на друг да прави свирки, да готви, познавам и такива които изискват болнична чистота( тези са най криндж)  Joy
И въпреки всичко най-важна е химията ,човек като се влюби всичките му изисквания и претенции избледняват хаха...

# 324
  • Out of the Mix
Лъвица, ама аз същото имам предвид, ок ще поясня.

Когато се запознаваш с някого, вие общувате, обменяте инфо, мнения, желания, критерии, приоритети естествено и от само себе си. И в процеса всеки си казва.

Това, което ти визираш, аз го разбирам, като лексикона със "задължителните" въпроси, изтипосани на първа среща да "не си губим времето", ерго "сам ли живееш или с вашите?", "собствен ли ти е имотът?", "имаш ли кола?", "колко изкарваш?" и пр.

Последния въпрос не са ми го задавали, само предполагали, но и да го зададат, отговор няма и да има, или ще има нещо "отгоре-отгоре", колкото нещо да чуе. За пари, имоти и материалност не говоря. Преценил съм си нещата, и щом действам и правя нещо, това е важното, не да се разпитваме.

Попадал съм точно на 2 такива. Не ги издържах.

Това дразни двупосочно.

Всички останали, бидейки откровени и честни сами си казват кое какво, и съответно намираме общ език.

Ще се изненадаш, или може би не, че има и много "детективки", които ровят и търсят неща, които не ги интересува, или не съществуват, като в същото време си слагат главата в торбата и си правят сепуко сами, без да съм ги карал, или предизвикал с нещо.

В началото на отношения трябва да те вълнува човекът, харесваш ли го, спретнат ли е, изражението му какво е, общуването, акъла, държането, точен ли е, или закъснява, миризмата, ако щеш и т.н. След това минавате на ниво секс, интимност и прекарване на повече време заедно.

Евентуално след това, ако решите да минавате на next level, може да се коментира бит, условия по заживяване, материалност и т.н.
(Не ти го обяснавам на теб това, а коментирам концепции, общуване, запознаства, тенденции.)

P.s. Засега не, спи спокойно, но съм разредил.

Лъвица, ти продължаваш да разсъждаваш в контекста на "ще се срещнат, опознаят, преценят". Тук е форум, задават се казуси, въпроси, разсъждава се върху (не)вероятни сценарии, обменят се мнения. Ние сме страничната гледна точка, не сме потенциалните партньори.

Ем, Елифф, едното не пречи на другото.
Точно това правим - коментираме.
"Носенето на ръце" не е само "във връзка", а от всякакво естество, ако щеш от първа среща, та чак до олтара и след това. Wink

Bitch, аз съм ненаситен, искам от всичко - като почнеш от свирките, минеш през кухнята и стигнеш до интелекта. BowtieSunglasses

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 10:05 от Revoker

# 325
Е...да готви ,да прави с....и и да е сравнително интелигентна не е някакво супер изключение.....то това се отнася дори и за повечето мъже ,поне аз които познавам.

# 326
  • София

Не само. Писах и защо намирам за ненужно, даже вредно човек да се обяснява във форуми. Ако се разглежда просто като казус, вече беше казано - различните хора търсят и предлагат различни неща. Дори да изпаднем в конкретики за готварски умения и размери на сутиени, максимумът който можем да постигнем е да се мъчим да изчисляваме някакъв статистически шанс. По-вероятно някой да се заяде, присмее, омаловажи Wink Всеки има право на изискванията си, пък вече дали на предлаганото от него ще клъвне някой, опитът ще покаже Laughing

# 327
  • По света и у нас
Благодаря ти Лъвице, че те има да обясниш на простолюдието как малко по-рафинираните хора виждат отношенията.

Каквото и да кажа,  че предлагам , те ще му се изплюят. Специално за форума говоря.
Това което е видял даден мъж в теб или ти в него, не подлежи на стандарт, то просто се намира като два пъзела които си пасват.
Де да беше толкова елементарно за силиконките да си подредят финансовото положение, толкова касиерки сега щяха да не са касиерки благодарение на силиконите си.

То е лесно да намериш желаещ да ти плаща живота, но не е лесно да намериш такъв който и да обичаш и да му се радваш. А за мен това е важно.

# 328
То е лесно да намериш желаещ да ти плаща живота, но не е лесно да намериш такъв който и да обичаш и да му се радваш. А за мен това е важно.

О, това е нещо ново! Досега търсеше само някой да те издържа, за обич и радост дума не ставаше. Simple Smile
От предишните ти постове друго се разбираше – че не искаш гола обич и радост, трябваше ти някой с пари, които да харчи щедро по теб.
Няма лошо, де. Успех с намирането! (Пък ако има и свободен брат, дай го насам, ще го пласираме веднага.) Laughing

# 329
Ако може и да е прост...

Общи условия

Активация на акаунт