Носят ли ви на ръце? :)

• 15 476
  • 442
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не бих ги нарекла усилия. Или ти иде отвътре и имаш акъл как да стане или нямаш ни акъл, ни желание.

# 211
  • Между гори и планини
Ако гледате фльорците от едно предаване които само си просят парцали и попивки ще останете с грешно мнение. Въобще не разбирам как такъв боклук се дава по телевизията и с какво впечатление остават по- младите хора. Не мога да повярвам, но е факт, че има жени които се учат и от Кобилкина, която всъщност има два неуспешни брака и може да е пример само как да завъртиш мъж, но не и да го задържиш.
Вярвам, че бащите чрез личният си пример учат синовете си и семейството много изгражда характера и на момичета и момчета. При положение, че мъжът ми е кавалер, няма как синовете ми да ви блъснат за да влязат, а ще ви отворят вратата, за да минете първа.
Давайте добър пример на децата си!

# 212
Дорис, аз не съм млада вече на 40 съм  и сама си правя всичко. Работата е била “мъжа” ми през годините, а мъжа ми ми беше за да ми направи деца. Такаче, сега ми се ще да си намеря един мъж, който да ме иска за него си и да ме отмъкне от работата ми, но и да е достатъчно зает да не ми се пречка.
Ти ако искаш бъди героиня, запретни ръкави с твоята прекрасна работа която не е от 9-5  и бачкай. Героиня вече си доказах, че мога да бъда в 30 така, и сега, в новата десетилетка ще си докажа, че мога да съм и мързелана с мъж който я издържа на 100%.
Квинтесенция. Simple Smile
Успех ти желая искрен, приятелски.
Но нека ти кажа защо много трудно би се получило това.
Трудно било? А какво ще кажеш за жена 50+? Невъзможно и дори научна фантастика, предполагам. Да, да, ама не. Моя приятелка, той изкарва предостатъчно пари, купи наскоро жилище за тях, нищо, че тя има собствено, т.е. къде да живеят. Не й се пречка, защото няколко месеца е тук, няколко месеца в чужбина. А! И като се запознаха и заживяха заедно, той й даде достъп до всичките си банкови карти, когато него го няма тя да не е лишена от нещо. Приятелката ми е средно статистическа бг жена, с деца и внуци. Всичко е възможно, когато срещнеш любовта.

# 213
Така си е. Аз, ако сега започвах семеен живот със сигурен, издържащ ме мъж, щях да завърша един интериорен дизайн и да си работя на частно като ми е кеф.

Един завършен проект отнема около месец -два ,включва реалистични 3Д визуализации до одобрение на клиента, понякога ,ако ти се качат на главата по  много,много корекции.... Чертежи на план тавани,вик,Ел част,разгъвки на мебели, подредба на плочки и т.н. ...рядко един човек е толкова способен ,че да завърши един проект ,както трябва.
Работи се на няколко програми.
На българинът къщата му е по-важна от здравето,напрежението е голямо.
Само казвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 214
  • София
Аз затова работя друго. 😁
Предполагам, на когото му харесва тази професия, ще я работи с удоволствие.
Въобще я дадох като пример за някаква професия, която може да се работи на частно и на парче, а не си ангажиран с работодател, при когото да висиш от 9 до 6.

# 215
  • Между гори и планини
Вярвай ми, висях на компютъра до посреднощ , за да правя интериорни проекти. За това и спрях. То не е да отидеш на работа от 9 и в 6 да ди грабнеш чантата и да си отидеш.

# 216
Бърнаута дебне зад всеки ъгъл....
С чисто сърце мога да препоръчам само наследствено благосъстояние и достатъчен пасивен доход  хахах ...всичко друго е ХУРКА ...

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 11:23 от No_frame bitch

# 217
Сега гадно ли е на 8 часов работен ден или не, не разбирам. Ту гадно, ту защо ония са на пикник. Оф... сложно е...

# 218
  • София
Аз лично не харесвам 8-9-10 часов работен ден, в който просто трябва да си закотвен някъде. Впрочем, същото важи и за седенето вкъщи.
Вече "мъжете" от форума какво си мислят, не ме интересува.

# 219
Много е гадно,не е за мен!

# 220
  • Out of the Mix
Eliff, живи и здрави да са твоите познати, това казвам.

Второто, което казвам за жена на 50+, идеална е за мъж набор, или 55+ и нагоре...Simple Smile

Само че наблюденията ми са, че набор с набор рядко остават, освен ако вече не са с децата, кютат там.
Ако през годините не са живеели в хармония, изградили много неща и т.н.
Ако мъжът дръпне финансово, в повечето случаи я сменя с млада, ако нещо почне да му говори на въпреки.
Нали знаеш, първо колата, после жената. Smile

# 221
И аз имам пример като Елиф
Това, че мъжа избирал по-млада е за мъже, които не са били харесвани или избирани и си търсят тръпката
Несигурността изисква да си надвият на дефицитите

В моя пример говорим за зрял мъж, видял две и двеста де. Ако е като мъжете в темата, сигурно най-естествено щеше да му се иска млада жена.
На принципа, едно е да искаш, друго е да можеш.

Който си може, му е интересно да е с някой със сходен жизнен опит.

# 222
Някои не са в състояние да смелят и преглътнат, че други – могат – угаждат си.
Тънкото газлайтване винаги ме е разсмивало.
Много слаби математици, много.

# 223
Ако мъжът дръпне финансово, в повечето случаи я сменя с млада, ако нещо почне да му говори на въпреки.
Нали знаеш, първо колата, после жената.
Ми, не зная, няма откъде Simple Smile Моята среда е друга.
Ако жената е дръпнала финансово, значи може да се оглежда за млад жребец, нали? Почвам Wink

# 224
  • Между гори и планини
Интелигентните мъже като ги удари кризата на средната възраст, сменят само колата. Някои и това не сменят. Другото е яко избиване на комплекси. Има изтрещяване и при мъжете и жените, колко лели съм видяла с безобразни лицеви изменения от куц козметик или хирург, носещи дрехите на дъщерите си в опит да младеят. Не само , че не младеят, но и изглеждат нелепо. Но пък щом това ги прави щастливи....

Общи условия

Активация на акаунт