Носят ли ви на ръце? :)

• 15 516
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
  • Somewhere far away

Не знам защо в БГ всички са толкова приковани на следния образец:
Жената трябвало да е под 25, със свежа неупотребявана матка, и без деца, да чисти, да готви, да е около 51 кг, .
Малеее, ужас- аз съм 55 кг и постоянно ми казват че съм много слаба Joy. Не знам как ще живея с тва наднормено тегло! Grinning GrinningJoy  Joy

# 286
Елиф, на когото му трябва нещо такова като мен, той ще го оцени. Аз не се предлагам, евентуално мога да обърна внимание на някой, който се е свързал с мен и ми е харесал като характер.
Ще се учудиш как за всеки влак си има пътници и какви работи търсят хората.

Жената трябвало да е под 25, със свежа неупотребявана матка, и без деца, да чисти, да готви, да е около 51 кг, 90-60-90 мерки, да си дели сметките 50/50, да не смее да поиска нищо или да приеме подарък, защото ще си помислят че била К.  Да не смее да похвали мъжа си, да не смее да се изкаже добре за някого, защото може този някой да не го харесват и самата тя да направи лошо впечатление. Всички трябва да сме кахърни, и да се правим, че сме зле за да не ни завиждат. Ако е агресивна с мъжа си, е абослютно ОК, да говори пред приятелките си колко е смотан също. Също, тя трябва да работи от сутрин до вечер за да не каже сульо, че тя е проста домакиня.

Това ли трябва да предлагам според теб, за да ставам? Или да му дам пари на ръка? Какво искаш да ти кажа точно.
Това, което си написала като характерно за БГ, всъщност си го прочела във форума. И си приела, че е истина за тук, за България. Не, не е. Няколко страници назад писах за моя приятелка, над 50, която срещна своя човек и градят добър живот. Не е красавица, но е практична и трудолюбива, паснаха си и двамата са щастливи.
Истината е, че всеки има някакъв късмет. Дано твоят донесе любовта, която търсиш.
Аз те питах какво предлагаш, защото сме чели твои постове с порядките от Америка.

# 287
  • По света и у нас
От 0 до 24 съм била моделирана в БГ, а ти ми говориш все едно съм някаква натурализирана българка от Украйна, дето сега се запознава с Де е България.

Казах ти вече, че не се предлагам. Не съм за предлагане. На мен ми се завъртат разни и аз си преценявам какво и що.
Никой не ходи да се рекламира пред когото харесва, че чисти и подрежда или че подарява подаръци примерно - това е неприлично да се говори. Особено жените така да се принизяват е немислимо.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:24 от PriMadonna

# 288
Казвам ти, че боравиш с клишета, че даже им вярваш.

Защо се обиждаш, че питам какво предлагаш? Любопитно ми е, залогът е висок - писа назад, искаш да спреш да работиш, някой да те издържа, но пък и да не ти се пречка. Такова животно нЕма, ама ...

# 289
  • По света и у нас
Не се обиждам, просто ти казвам, че не е прилично да се предлагаш като някаква простакеса с двете торби домати, мусаката в печката, четката за тоалетна и голата П!!! Че и да гарантираш, че тук обслужването е такова срещу еди колко си пари?!?!?!

Какво не разбираш, пълна гротеска е!

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:45 от PriMadonna

# 290
Ама кой се предлага така?! Joy

ПП - очевидно е, че не говорим един език, но пък поне става смях Simple Smile

# 291
  • По света и у нас
Ми тези дето питат "какво предлагаш", ей това искат да чуят.

Така като теб говорят от ред-пил обществото. "Какво носела тя на масата"?
Не съм сервитьорка, че да нося и приносвам към масата.

Желая да разбера мъжа колко е качествен (което рядко личи от пръв поглед, че и от втори, че и въобще),  преди да хукна да си обяснявам активите. Без да го знам що за човек е, няма изобщо шансове да ме задвижи за каквото и да е.

Който се интересува да разбере що за човек съм, ще се запознае с мен и ще ми хване цаката.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:57 от PriMadonna

# 292
  • Out of the Mix
Жената трябвало да е под 25, със свежа неупотребявана матка, и без деца, да чисти, да готви, да е около 51 кг, 90-60-90 мерки, да си дели сметките 50/50, да не смее да поиска нищо или да приеме подарък, защото ще си помислят че била К.  Да не смее да похвали мъжа си, да не смее да се изкаже добре за някого, защото може този някой да не го харесват и самата тя да направи лошо впечатление. Всички трябва да сме кахърни, и да се правим, че сме зле за да не ни завиждат. Ако е агресивна с мъжа си, е абослютно ОК, да говори пред приятелките си колко е смотан също. Също, тя трябва да работи от сутрин до вечер за да не каже сульо, че тя е проста домакиня.

Има ги тези неща, съществуват, както и куп други предрасъдъци на болното ни общество и свят.
Попадал съм на жени, които не искат мъжът, с когото са излезли, по първоначални симпатии, да го оставят да ги почерпи, да е джентълмен, като изобщо не е ставало дума за "продължаване с екстри".

Малеее, ужас- аз съм 55 кг и постоянно ми казват че съм много слаба Joy. Не знам как ще живея с тва наднормено тегло! Grinning GrinningJoy  Joy

Зависи колко си висока.
Щом ти казват, че си слаба, си сигурно 168-172 см.

Защо се обиждаш, че питам какво предлагаш? Любопитно ми е, залогът е висок - писа назад, искаш да спреш да работиш, някой да те издържа, но пък и да не ти се пречка. Такова животно нЕма, ама ...

Това е така.

Прима
, нещо си се жегнала, опитвам се да разбера точно за какво би могло да е. Rolling Eyes
Жена/мъж със самочувствие (ти декларираш, че имаш, не казвам, че нямаш, не скачай), не се фрустрира, защото именно си знае цената, знае какво "предлага", с други думи - представлява; самосъхранявай се, няма нужда от излишни нерви в живота. Wink

Елифф приемаме, че не се дърля с теб, не те предизвиква, не е махленка, балансирана, и по-скоро пита с това "предлагане" да изброиш качества за тази заветна "цел", за еднорога, който би искала да е до теб, приемайки те тази, която си.

Аз, примерно с палитрата съм наясно и готов, напет и засмян, и на такъв въпрос бих отговорил веднага без замисляне, какво остава "фрустриране".

Но и ти си права, че това не е бит пазар реално, и двама души се срещат, като минават през период на опознаване за напасване на характери, лайфстайл, мечти, натюрели. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 08:51 от Revoker

# 293
И освен това, аз не съм Нищо. Да си имаме уважението.

О-о-о, аз не съм казала, че си Нищо. Просто не си казала какво предлагаш ти насреща срещу издръжка и носене на ръце.

Ето, ти имаш някакви изисквания към мъжа, който считаш, че е достоен за теб. Той обаче също ще има някакви изисквания към теб и въпросът е дали взаимно ще си покриете критериите.
Мъжете също искат разни неща от жените – от обичайните, общочовешките като грижа и любов, до така презрените от теб готварски умения или раждане на деца. И да, някои си търсят дори и жени трофеи. Могат, правят го.
Жалко, че меркантилността на американците не само не те е подминала, ами е изкривила погледа ти и всичко пречупва през тази призма.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 09:30 от Как' Сийка

# 294
Преспах и станах редпилърка, а дори не съм запозната с това течение Joy

Примадона, ако искаш да бъдеш разбрана правилно, излагаш аргументите си кратко и ясно, не се фръцкаш, нито приписваш твои представи другиму. И забравяш за вербалната агресия. Това като кратко ръководство за общуване, с качествени екземпляри от отсрещния пол още повече важи.

# 295
  • Out of the Mix
Точно така, дано ви разбере правилно, и се разгърне дискусията, като ако успее да излезе, да промени фокуса не към нея, освен ако не иска, може и да стане ползотворно.

Преспах и станах редпилърка, а дори не съм запозната с това течение Joy

Примадона, ако искаш да бъдеш разбрана правилно, излагаш аргументите си кратко и ясно, не се фръцкаш, нито приписваш твои представи другиму. И забравяш за вербалната агресия. Това като кратко ръководство за общуване, с качествени екземпляри от отсрещния пол още повече важи.

Категорично, да.

Иначе ми е симпатична, ако беше в БГ, щях да я преслушам на по едно кафе и разходка от скъпото, или каквото, за мен е без значение.

# 296
Леле Мая, ти не беше ли попска дъщеря или внучка Grinning

# 297
То, за да има искане, трябва да има и какво да се предложи, съответния капацитет.
Да искаш от такъв, който не предлага търсеното от теб, си е мазохизъм.
И за жените същото.
Прими, търси във всеки положителното – в един косата, в друг па@@ата, в трети добрата душа.

# 298
  • По света и у нас
Къде видя вербална агресия в постовете ми?
Аз ти обяснявам, че съм от тези дето не се договарят, ти го изкара че съм агресивна - защо? Защото ти се ще да снижиш нивото до битпазарски отношения и не ти се получава.
И на 3-мата не ви се получава.
 Како Сийке - може пък този мъж, които ще ме издържа да не иска домакиня бре, може да иска да съм на пиедестал да не мърдам и той да ме обгрижва и такива има, а може иска да съм извратена с него, да съм Фин Домка например. Може да не харесва жената да е сервилна. Отде знаеш къде ще му излезе фетиша.

# 299
На логичен въпрос "какво предлагаш" се отговоря простичко и ясно, всички го разбраха, само ти изригна с квалификации и обвинения. Да, вербална агресия е.

То, за да има искане, трябва да има и какво да се предложи
As simple as that.

Общи условия

Активация на акаунт