🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 286
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 020
Само да кажа, че Ферайче ми е много сладка и естествена, независимо от това, какви глухарчета дрънка. Тя е добро момиче.
И мисля, че АМ има зъб на Дани по-скоро затова, че и отмъкна Ферай, отколкото че задуши Мартин в питонската си прегръдка.
Иии, не ми убивайте фантазиите - чакам боксов мач тази вечер, независимо как е червилото на Клодет!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 18:25 от Hastar

# 1 021
Аз очаквам обратното - Косара да се възгордее, че точно нея е избрал да целуне при баса, а не друга. За нея е важно да е първа, а пък нищо, че е бас.

# 1 022
Това предаване ясен и неизменяем сценарий ли има още от самото начало? Или серия две напред се приспособява фабулата според изявите на участниците? Имат ли варианти?

# 1 023
Имат варианти. Снимат. После сглобяват според зависи. Решават кое да покажат. Кое не.

# 1 024
Един бърз анализ:
Клаудия e нагла и напориста. След срещата с Виктор гледаше всички така надменно, с такъв израз на лицето, сякаш им казваше негласно ''Завиждайти, кучки! Постигнах моето!''  На края на риалитито се сети да си търси ''своето''. Иначе през цялото време наблюдаваше непрестанните срещи на Виктор с Любомира и чат - пат Бранимира. Не й ли идва на акъла, че ако Виктор искаше и имаше интерес, нямаше нужда да му се натяга с писма и да му обяснява колко не на място се чувства? Това нейното прилича на ''Обичай ме!'', на което той отговаря ''Аааа, добре!''

Синтия е симпатично момиче, с добри обноски, възпитание, меко присъствие. На срещата с Васил се отплесна в посока ''религия'' много не на място. Вероятно и тя не искаше да се получи така. Това малко стъписа Васил. Иначе има интерес към нея. Или поне му е любопитно що за човек е тя и има желание да я опознае. Отиват си като двойка. Тя е земна, разумна, балансирана, но има и онези дяволчета в очите, които й придават чар и харизма.

Адриана - визия като за дискотека 92 г. и поведение ''дружинната ръководителка''. Нравоучения, беседи, морализаторстване...Още малко да провери Васил за носна кърпичка и изрязани нокти. Лъха на провинциализъм. Иначе е симпатично момиче.

Даниела представи родителите си по добре звучащ начин - ''Мама е в София,  тате е бохем.'' Горката, толкова се срамува от произхода си! Дори и името си е сменила. Създала е един фалшив образ за себе си и, включително и визия. Подозирам, че въпреки позите и чупките, Даниела и сестра й  се грижат за родителите си. И тук се коментира, че е втората...цигулка на Хепимен, но тоя човек толкова ли е тъп, че да я остави да си развява байрака по предавания, да се лигави с тоя оня и пак да я прибира при себе си.

Мартина - не знам как издържа гевезлъците на двамата лудо Флюбени на чалга партито...

Ферай - мама я издържа, праща пари от чужбина, за да може щерката да не работи ''обществена работа'' с шеф. Интелектуално - зелена еуглена.

# 1 025
Още  половин час.

Лошото е  че като свърши ще  ни разтурят  хубавата и отпускаща седянка тук. Ще се чувстваме като Ана Мария,  Силвия и Мартина на изпроводяк

Цяло  лято няма  да има хубаво и интересно предаване от 8 часа вечерта. Ще се съберем отново наесен за да си се джафкаме приятелски

Наесен май пак ще има Ерген, или е догодина по същото време

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 19:54 от dsfds

# 1 026
Да изпитваш такава неистова нужда да се разграничиш от родното си място и корените си,да се срамуваш от това което си...Всичко ми казва това за Дана.Ако ще и някой принц да излъже по-високо няма да се изкачи.Това е морална,душевна и всякаква друга празнота.За съжаление е горката.И повече не искам да я коментирам.И май спирам да харесвам и Марто..още много малко ми трябва.Grinning

# 1 027
Оф...дано да не заспя пак...
Айде някоя интрижка..нещо различно....па да окрякам до края тоя път на епизода.....

# 1 028
  • Ню Йорк
Викторчо едни жени е подбрал Мамма Мия.
Бранито е абсолютен социопат. Тази жена няма грам емоция. За какво му е на Викито - не е ясно. Дори и да я "свали" то там комуникация няма, емоция няма, празна опаковка.
Клаудия какво да я коментирам - жената си е професионалист. Предлага сексуални услуги и друго не я интересува. Хубаво, че поне в този случай Викито е наясно със ситуацията.
Люба май е най-нормална от трите и като, че ли истински го харесва, но него май възрастта го спира. Не иска как. Защо ли ми се струва, че ще си тръгне сам.

# 1 029
Днес ще има ли обезрозяване? Да знам дали да гледам Joy
Александра се прибира в.Бг допускам, че тя е едната

# 1 030
Айде започнаха заканите за шамари към Виктор 😀

# 1 031
Бранимира тръгна сега да срине Любомира напълно, ако имаш такива приятели не ти трябват врагове 😀

# 1 032
Бранимира изговори куп тъпотии.

# 1 033
Какъв тласък ще им даде тази информация така тъпо изпльокана бе, Брано ?! Rolling Eyes
Тласък на теб ти трябва, за да почнеш да говориш свързано, разбираемо и да се държиш адекватно, малко от малко поне.

# 1 034
  • На Изток от Рая
Косара като лампион ли го играе там, свети в синьо

Общи условия

Активация на акаунт