🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 297
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 005
Алекса не беше в къщата, когато стана нападението заради бележката. Не знам откъде е разбрала какво пише.

# 1 006
От каквото й снесе Ана Мария в бързината.

# 1 007
Някой от подкастите го каза, не съм сигурна дали е Алекса. Смятам,че за всичко си има причина. Росица не е нещо кой знае какво, за да ѝ завиждат всички. След шоуто ще се разбере. Донякъде си и личи за Росица.

# 1 008
Епизода вчера ми хареса, по промениха се ролите, нахаканите махленки дето колеха и бесеха май "дИпресанти" ще пият🤣..Роси живна( нищо че компанията на Ферай не и е на нивото и меркантилността на Даниела и е чужда,но поне са по дружелюбни и не клюкарат непрекъснато)Виктор по обърка конците,но може и така да е по добре,като че ли Клаудия най си го харесва,а той има нужда от това малко да добие самочувствие и увереност...с нея разговора беше най естествен..да видим дали тази вечер ще си отстоява постъпката или ще се оправдава пред господарките...

# 1 009
Сега се сетих за Ферай вчера към Мартин: "Ако не си намеря мъж, идвам на издръжка при Даниела, която пък ще е на издръжка при теб" Joy

Ахаааа, ето за какво е мислил цял ден Марто. Ясноооо.

Какво ли си е викал горкият : Данка, как да е ще я изхраня, ама тази ящната ще ми изяде ушите😜🤣

# 1 010
Как не я е срам тази Силвия да стои там безцелно, да изпълнява задачки, да я разкарват натам-насам по-млади от нея и мъж който ясно в лице ѝ каза че изобщо няма интерес към нея като жена? Най-много защото не съм я видяла на нито един купон в Джанъм, СеЛаВи, нито в София,нито в Стара Загора, нито в Банско...май само са я използвали.

Тази другата с прекроено лице в което най-вероятно са направили нови дупки за очи, "много сладка", не особено умна, не изглеждаща 32год, с единственото отличие балони и никакви спортни умения Мартина,  как не си запази една ронка достойнство и не си тръгна като гледа че Мартин си е избрал вече.

А третата, оценяваща себе си за найумна, чието лице се стича надолу, с балони като на надуваема кукла, с нулева женственост и характер на мутра, със съвсем малък говорен дефект, как не разбра че Мартин я вижда само като приятелка.

Но май стоят там заради дружките си. Карат си почивка по женски. Не им се тръгва.
Имат си хоби, изолират Роси, разкарват Силвия... до преди малко имаха си и мисия: да покажат на Мартин че Даниела е фалшива 😂😂 !  Па то не бяха планове, писания, пускаха мухи от всякъде, сърдеха се....ама Мартин не подава 😄. Толкова са жалки , стоят там и демек опитват да му отворат очите за Даниела, па да си промени мнението и да избере една от тях...ох...май да чели много приказки като малки.
Но повече си мисля че си стоят защото им хареса почивката този сезон, хареса им компанията, купони, басейн, обяд, клюки, интриги, коктейл и хоп станало време за лягане...от утре нов шанс да ни запомнят и да станем популярни.
Косара кралицата, избраната, най-красивата надявам се да прочете някой коментар че такова селско поведение, произношение и движение може само в провинцията да изпъкне. (Със цялата почит към жителите на селата и провинцията)
Любомира- която хич не люби мира и от чийто глас тръпки ме побиват(от скоро), вчера изглеждаше като някакво дете на което са му скрили ужинката в училище и са му съобщили че дядо Коледа не съществува. Като че ли се смалява.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:58 от Glutenfree

# 1 011
Не знам, но всеки пък като видя реакцията на Бранимира по повод "заиграванията" на Викиту с други, направо тръпки ме побиват Anguished Супер психопатски поглед вади и явно и е доста болна тема, дори и когато става въпрос за човек, към когото няма чувства.

Имаше някаква нагласация Виктор да спечели, а Мартин - не. По всяка вероятност не си беше писал и текста сам, просто го изигра. А Васил беше най-зле от всички, но кой знае защо зае второ място. Според мен ергенките са били инструктирани да не гласуват за Елвиса, за да може да си "почине". Някак не ми се вярва, че е възможно да не получи дори и един глас поне от сервилната Силвия.

И като стана дума, от сектата сериозно ли решиха, че ще им мине номера Joy И като си помисля, че става дума за жена около 40, която се оставя да я действат някакви хлапачки, направо жал ми става. Айде, за Мартин мога да предполагам, че се надява на някакви облаги от познанството си с него и извън предаването, та затова се превърна в "коня", но все пак - уви. Хубаво, топло излъчване, а такова малодушие.

Даниела как се радваше на казаното от Роси, обаче. Не само по причините, които каза, а защото след като "тактично" му намекна на Мартин, че е време да изпидурка излишните, предполага че това предстои. Иначе правилни неща каза по повод АМ и Мартина. Не че е проблема в силикона, най-малкото защото и тя има. Проблемът е когато един мъж е третиран единствено като полов член... Ето например тя вижда в него и банкомат Joy Ох, избива ме на лиготия вече.

Синтия се представи супер на срещата с Васил, но по една или друга причина, на мен той ми изглеждаше отсъстващ...

Клаудия грам не ми допада, може би ми е най-отблъскващата там. Някаква нечистоплътност усещам в нея, не телесна, а душевна. Но изглежда най-увлечена по Виктор, като "увлечена" е много мека дума, по-близо е до фиксацията.

На Вики май са му казали да направи някаква интрига и да не е всичко предизвестено, както е при Марто. Личи си кой е влязъл със специални привилегии да взима сам решения и кои - не.

Тази Бранимира! Видяла, че на Бубчето й е кофти и реши да я досъсипе Joy
Свърши епизода в нищото и с голям клифхенгър. Все пак интересен беше, мисля че и довечера ще е.

# 1 012
Да, сега ми излезна как Роси денси някъде, а отгоре писала: imagine they still talk shit about you and you are like… и танцува под написаното. Кои са тези they, не е ясно, дали сме ние или онези вътре, тя си знае🤣🤣🤣

# 1 013
Смени професионалното поприще, което е тъжно, на този етап имаме твърде много психоложки и твърде малко бели денс танцьорки. Grinning

При нея АЗ-а е прекалено.
В ,,Ергенът" ми харесваше като поведение много, но извън шоуто, не ми харесва че употребява аз във всяко трето изречение сигурно.

За днес иначе прогнозирам че Бранка ще си ходи, отказвайки роза от Виктор. На нея и е време вече и без това, тя грам не го харесва, а целувката им беше от немайкъде да остане още малко.

# 1 014

На срещата с Адриана като се прегърнаха за здрасти, тя го целуна по врата и той веднага също я целуна по врата. После тя като поиска да пробва неговия кокос, той също пийна от нейния, без тя да му е предложила.
Не знам момичетата защо не го виждат това и се заблуждават, че той ги слуша с интерес и е съпричастен.

Може би защото те не виждат, че той се държи така с всяка и всяка от тях се мисли за спИцЯлна Joy
А ние като виждаме срещите му с всички и че го прави с всяка една ни е прозрачно ясно.

# 1 015
Хмм днес гледам на запис епизода от вчера и ми направи впечатление моментът, в който Клаудия и Виктор "флиртуват" с ръцете под масата и си отправят шегички за въпросната вана (аз гледам на запис от Еон и при мен това е на 21:32) и в момента, в който той заявява: "Хора, тя иска да завършим вечерята във ваната! Вие не виждате какво се случва под масата?"- на същият кадър тя е с безупречно червило, но веднага щом започва да се смее вече е с размазано, след което тя отговаря: "Не ми казвай не!" и  отново е с неразмазано червило. И сега въпросът ми е, как да вярвам, че са искрени и това е реално?

# 1 016
Не знам, но всеки пък като видя реакцията на Бранимира по повод "заиграванията" на Викиту с други, направо тръпки ме побиват Anguished Супер психопатски поглед вади и явно и е доста болна тема, дори и когато става въпрос за човек, към когото няма чувства.
Зловещо изглежда! Като човек, който ще изтрещи и ще последва сцена от "Психо". Laughing
Скрит текст:

# 1 017
  • # супернатурална #
Ужас, ма тя е абсолютно не на център.
Смени професионалното поприще, което е тъжно, на този етап имаме твърде много психоложки и твърде малко бели денс танцьорки. Grinning

Ее, недей така, в темата имаше много почитателки, което ме учидваше повече от многобройните фенки на Елена.

# 1 018
Хмм днес гледам на запис епизода от вчера и ми направи впечатление моментът, в който Клаудия и Виктор "флиртуват" с ръцете под масата и си отправят шегички за въпросната вана (аз гледам на запис от Еон и при мен това е на 21:32) и в момента, в който той заявява: "Хора, тя иска да завършим вечерята във ваната! Вие не виждате какво се случва под масата?"- на същият кадър тя е с безупречно червило, но веднага щом започва да се смее вече е с размазано, след което тя отговаря: "Не ми казвай не!" и  отново е с неразмазано червило. И сега въпросът ми е, как да вярвам, че са искрени и това е реално?

И аз го видях, пропуск в монтажа е. Покрили са с кадър от по-късен момент.

# 1 019
Днес ще има ли обезрозяване? Да знам дали да гледам Joy

Общи условия

Активация на акаунт